Spletna stran ini-mark.com - pregledi strani, razpravo in opis

Po ocenah se ini-mark.com pozicionira kot investicijski projekt. Glede na oglaševalska besedila, poleg finančnih operacij, so lastniki te platforme vključeni v popularizacijo že znanih tipov kriptografije (zlasti - bitcoin), ki aktivno spodbujajo nove, nedavno ustvarjene kriptomonete.

Ker projekt spodbujajo partnerji partnerskega programa

Uporabniki, ki so nedvomno partnerji v partnerskem programu, predlagajo naložbene predloge iz enega od najbolj donosnih in zahtevnih oblik sodelovanja danes. Iz oglaševalskih vsebin, ki pripadajo "partnerju", postane jasno, da ustvarjalci projekta "In-Mar" aktivno vlagajo denar v kripto-valutne menjave, in to njihove dejavnosti niso omejene.


Lastniki podjetja sodelujejo tudi pri nakupu in trgovanju z vsemi vrstami kriptografskega blaga in sodelujejo s lastniki strežnikov, specializiranimi za proizvodnjo bitkoinov, lightboxov, dogikoinov in drugih vrst kriptografskih izdelkov.

Kaj lastniki platforme ponujajo potencialnim vlagateljem

Družba Ini-mark namerava s privabljanjem vlagateljev na spletno mesto in njihovim delovanjem okrepiti svoj položaj in povečati plačilo osebam, ki so ji zaupale svoje prihranke. Vsi skladi so bili osredotočeni na platformo, ustanovitelji "In-Mar" pa nameravajo vlagati v velike bitcoinovye kmetije in izmenjave. Udeleženci partnerskega programa napovedujejo namere lastnikov podjetja približno:
 • bolj trdnorazkrili bodo zneski, ki so jih "Ine-Marks" vložili v kriptografske izmenjave, več možnosti pa se bodo odprle podjetju in njegovim partnerjem;
 • Večji ko je velikost kmetije pridobila lastnica "Ini-mark", večje je število kriptomotorjev, ki jih bodo lahko pridobili;
 • Več ustanoviteljev družbe bo ponudilo cryptomoters, višje bodo obrestne mere za vlagatelje.
 • Zakaj Bitcoin?

  Glavno zanimanje lastnikov podjetja je bitcoin - najbolj priljubljena vrsta kriptografije.


  Stroški enega bitcoina so leta 2009 znašali približno dva centa, uporabniki, ki so že leta 2009 začeli s proizvodnjo, pa danes cvetijo. Danes je strošek enega bitcoinov "skočil" do več tisoč dolarjev in vsako minuto se njegova cena vsako uro zvišuje.

  Razprava o ini-mark.com. Mnenja o strani, ki so jo pustili vlagatelji

  Vse, kar je potrebno od vlagateljev - enkrat, da zaupajo platformo svoj prost denar, v bližnji prihodnosti, da jih ustavi, ki jih potrebujejo. Znesek, ki ga vlagatelji plačajo na spletno stran, se bo glede na obljubo lastnikov platforme povečal za več desetkrat. Informacije o priljubljenosti bitcoinov in drugih vrst kripov uporabljajo partnerji podjetja kot primer, ki vlagatelje poziva, naj denar položijo na spletno stran https://ini-mark.com. Pregledi uporabnikov, ki so svoj projekt zaupali svojim prihrankom, kažejo, da so nekateri vlagatelji dobili le del naloženih sredstev. VečinaUporabniki mreže, povezani z obravnavanimi hipiji, poročajo, da so izgubili vse, kar so vložili.
  Vendar to ne ustavi "grizenja". Kljub negativnemu odzivu žrtev še naprej hvalijo platformo in imenujejo njene lastnike kot ekipo strokovnjakov. Vlagatelji, ki so napisali negativne ocene o ini-mark.com, še posebej poročajo, da je bila prevara na samem začetku njihove interakcije s stranjo. Uporabniški računi, ki so že izven svojih prihrankov, so bili blokirani in predstavniki podpore so jim prenehali vzpostavljati stik. Ni bilo dvoma o kakršnem koli plačilu odbitkov za depozite.

  Zanimive podrobnosti

  To podjetje, če verjameš v oglaševalska besedila in je investitor, vlaga v investicijske projekte, katerih promet je precej večji od njegovega. Minimalni znesek depozita, ki omogoča preprostim uporabnikom, da postanejo vlagatelji in sodelujejo z "Ine-mark", - deset dolarjev (629 rubljev.). Organizatorji projekta so postavili potencialne investitorje za velike naložbe, ki jih motivirajo, da je velikost vloženega zneska odvisna od velikosti prihodnjega prihodka. Za posebej zahtevne vlagatelje deluje na tem mestu naložbeni paket "Udobno", s katerim bodo finančni partnerji "Ini-mark" prejeli svoj dobiček z minimalnimi izgubami. Z vpogledom v preglede na spletni strani ini-mark.com, katerih avtorji bodo verjetno člani affiliate programa, lahko ugibate, da so naložbeni načrti podjetja namenjeni predstavnikom vseh družbenih slojev. Vsak uporabnik, ki želi postatiinvestitor in pomnoži svoje prihranke, bo lahko izbral točno tisto različico, ki ustreza njenim finančnim zmožnostim.

  Kako se plačila izvajajo na depozitih

  Uporabniki, ki želijo postati partnerji podjetja, morajo podpisati pogodbo na uradni spletni strani ini-mark.com. Povratne informacije udeležencev "partnerja" kažejo, da prvi dobiček gre na osebni račun začetnika en dan po opravljenem depozitu.

  Tema za razmislek

  Pomanjkanje pozitivnih mnenj o ini.mark ne more, ampak je zaskrbljeno. Goljufivi projekti praviloma ne poskušajo preskočiti pripomb "zajetih vlagateljev". V tem primeru ni hobijev, ne hvala. Toda tokovi negativne energije in obtožbe v prevara dobesedno "preplavijo" projekt. Vendar mu to ne preprečuje, da bi še naprej sledil načrtovanemu poteku. Glede na rezultate uradnega preverjanja, spletno mesto sprejema depozite in vlagateljem varno izplača dividende. Še posebej je bilo ugotovljeno, da agenti iskalnik Yandex ni razkrila dejavnost te finančne platforme ni nič sumljivega. Sistem McAfee SiteAdvisor je tudi obravnaval projekt kot nevaren. In nazadnje, Google ni našel nobenega razloga za dodajanje spletnega mesta ini-mark.com na seznam sumljivih vsebin. Mimogrede, v skladu s storitvijo RankW, projekt ni zaslužil zaupanja uporabnikov in je neprimeren za poslovanje (zlasti na področju e-poslovanja). Med revizijo je bilo tudi ugotovljeno, da projekt ne skrbi za varstvo uporabniških podatkov in lahko ogrozi otrokovo psiho.

  Stran je geografsko locirana v Združenih državah Amerike, njen sedež pa je v Kaliforniji (San Francisco).

  Neuradna ocena dejavnosti ini-mark.com. Mnenja neodvisnih strokovnjakov

  \ t
  Neodvisni strokovnjaki pozivajo uporabnike svetovnega spleta, da so zelo previdni pri interakciji s projekti, ki so podobni "In-Marque". Po mnenju strokovnjakov je treba posebno pozornost posvetiti ljudem, ki se odzivajo na zgovorne ilustracije. Ni skrivnost, da v večini primerov živa slika, ki motivira osebo, da aktivno ukrepa, ni odsev resničnosti. Govorimo o oglaševanju fotografije, iz katerih svobodni novice nasmejan srečno mladoporočenca "poslovneži" - včerajšnje brezposelne, "vozi v kotu" mati-osamljeni in večno lačni študenti. Med distributerji podobnih ilustracij, po mnenju neodvisnih strokovnjakov, bi morali biti tudi lastniki platforme "In-Marque". Neodvisni revizorji posvečajo pozornost neizkušenim vlagateljem glede višine vlog in višine obrestnih mer, ki se pojavljajo na straneh promocijske vsebine.
  Prišlo je do naslednjega: lastniki diskusijskega mesta poskušajo prepričati nevedne "novince" mreže, da vlagatelji, ki v projekt vlijejo znesek, ki ne presega 1,5 tisoč rubljev, prejmejo dividende, skoraj desetkrat višje od začetnega prispevka. Eden od korakov pri preverjanju spletne strani ini-mark.com je bil namenjen delu ekipe za tehnično podporo in natančnosti kontaktnih podatkov.v desno stransko vrstico projekta. Ponavljajoči poskusi vzpostavitve stika z zdravilom niso dali nobenih rezultatov. Kljub pomanjkanju povratnih informacij se število vlagateljev v projekt ne zmanjša. Nasprotno - hitro raste. Razlog za takšno dejavnost je petsto odstotkov zneska depozita. Zgodba, ki bo po zagotovilih lastnikov projektov postala stvarnost.

  Sorodne publikacije