"Age of Empires 2": kode za igro

Age of Empires 2 je ena izmed najbolj priljubljenih strategij v realnem času. Tu boste lahko vodili eno od zgodovinskih imperijev, ga razvijali in osvojili druge države, ki so na poti. Seveda v nekaterih primerih ne bo tako enostavno, kot bi bilo zaželeno. In v taki situaciji boste potrebovali posebne kode. Age of Empires 2 ponuja zelo široko paleto goljufij, ki vam lahko olajšajo igro. Gre za to in bo obravnavano v tem članku.


Kako vstopiti v goljufije?

Prvi korak je naučiti se vnašati kode. "Age of Empires 2" je v tem smislu dokaj preprost projekt. V nekaterih računalniških igrah morate izvesti precej zapletene manipulacije, da boste lahko uporabljali vse goljufije. V tem primeru morate samo pritisniti gumb Enter. Pred vami se bo prikazala konzola, v kateri boste morali napisati kode, ki vas zanimajo. "The Age of Empires 2" vas bo zagotovo navdušil z veliko priložnostmi, ki vam bodo ponujene različne goljufije. Z njihovo pomočjo lahko enostavno greste skozi pravo mesto in dosežete svoj cilj.

Oznake virov

Glavne kode za igro "Age of Empires 2" so tiste, ki vam omogočajo, da dobite nekaj ali drugih virov. Kaj je to? Viri so ključni elementi igre. Lahko jih uporabite za gradnjo stavb, najem vojakov, nakup različnih izboljšav za njihovo lokacijo. Na prvem mestu boste morali prebrati ROCK ON in LUMBERJACK, saj vam bodo dali tisoč kosov kamna indrevesa. Ampak to še ni vse!


Dobite lahko tudi tisoč zlatnikov, ki jih lahko uporabite za nakup iger. Za ta znesek lahko kupite tisoč enot hrane, ki bodo uporabljene za prehrano vojakov v vaši vojski. V prvem primeru uporabite ROBIN HOOD cheat, v drugem pa SIREK JIMMY'S. Vendar pa je treba razumeti, da je to daleč od vseh kod za igro "Age of Empires 2". Če nimate dovolj dodatnih virov in želite dobiti veliko bolj impresivne priložnosti, morate ta članek še prebrati.

Drugi goljufa

\ t
Kaj so goljufa v igri "Age of Empires 2"? Kode se običajno uporabljajo, ko se v času prehoda ene ali druge kartice pojavijo določene težave. Na primer, s kodami MARCO in POLO lahko najprej odprete celoten zemljevid in nato odstranite meglo vojne, ki se skriva na odprtem zemljevidu gibanja čete in lokaciji sovražnikovih baz. Z vstopom v kodo AEGIS lahko zgradite domove, najamete vojake, raziščete nove tehnologije in še veliko več. Prav tako je treba omeniti, da igra ima veliko smešnih in smešnih goljufij. Nekateri od njih povzročajo, da psi letijo, drugi pa napolnijo zemljevid z majhnimi opicami. Če pa govorite o funkcionalnem goljufanju, potem morate vedeti vsaj dve kombinaciji. Najprej lahko uporabite kodo BLACK DEATH, da na enem mestu uničite vse nasprotnike. Vendar pa ni vedno v igri vaš cilj, da uničite nasprotnike. Če ste obtičali v podobni misiji, lahkovnesite goljufa I R WINNER, da takoj zmagate in preidete na naslednjo stopnjo.

Sorodne publikacije