Kaj storiti, če je v Yandexu zahtevano prazno iskanje?

Zgodi se, da ko se premikate s strani na stran, nenadoma zaustavite iskalno stran »Yandex«, ki pravi »da je prazna poizvedba«. V tem članku bomo podrobno opisali, kaj je napaka, kako jo zdraviti, in se osredotočiti tudi na druge brskalnike in iskalnike. Članek je priporočljiv za uporabnike sistema Windows, ki aktivno uporabljajo brskalnik Yandex.

Vzroki za prazno iskalno poizvedbo

Ta težava nastane v dveh skupinah ljudi:
 • Kaj aktivno uporablja "brskalnik Yandex".
 • Kaj naredi preveč iskanj v Yandexu.
 • Vredno je razumeti, da strežnik, tako kot vse ostalo, ni gumiran, zato ima vsaka regija svoj namenski strežnik, ki ga uporabljajo njegovi prebivalci. Če je preveč zahtev, so možne različne napake strojne in programske opreme (strežniki). To lahko velja tudi za inovacije pri iskanju Yandexa. Storitev se nikoli ne ustavi, zato morajo programerji narediti titanična prizadevanja za razvoj novih funkcij, tako da se nič ne zlomi, včasih pa ta pristop ne uspe, kot v tem primeru, zaradi česar se ljudje pojavijo prazne strani z napisom: vprašanje za iskanje ».


  Kljub temu sta prva in druga možnost bolj realistični, saj v "Yandexu" delajo strokovnjaki. Če imate računalnik z virusom, ki krši paket, lahko znovatovrstna napaka. V naslednjem razdelku bomo poskušali razmisliti o vsem, tako da se napaka ne bo ponovila.

  Kaj storiti, če ima Yandex prazno iskalno poizvedbo

  Prva največja možnost je popolna ponovna namestitev brskalnika. Na svetu je veliko brskalnikov, na katere uporabniki ne posvečajo pozornosti, saj je razvijalec vsakega od njih brskal za določeno vrsto nalog. Če želite stabilnost, potem Opera, če hitrost, potem Chrome, in če vse skupaj, potem FireFox. Mimogrede, takšno napako lahko povzroči sam brskalnik, zato poskusite narediti nekaj, kar je povzročilo napako "Prazno iskalno poizvedbo" v drugem brskalniku. Če ni napak, se prepričajte, da ste spremenili brskalnik. Ne bojte se, da bodo vsi vaši podatki uvoženi v novo aplikacijo.


  Prav tako poskusite uporabiti storitve drugega iskalnika, v tem primeru 100% ne bo napaka, saj boste uporabljali popolnoma drugačne strežnike, faktor zamašenega računalnika pa ne bo toliko vplival na odkrivanje glavne težave.

  Skratka,

  Upamo, da boste po branju tega članka razumeli glavne razloge za napako "Postavite prazno iskalno poizvedbo" v Yandex. Prav tako je treba omeniti, da je včasih potrebno počakati do enega dneva, če je razlog za napako razvijalci danega iskalnika, priporočamo pa tudi čiščenje predpomnilnika brskalnika - to je univerzalni način za reševanje skoraj vseh težav v internetnih brskalnikih, ker pravočasno rešujejo vse težave v internetnih brskalnikih, ker pravočasno rešujejo vse težave v internetnih brskalnikih.Skrb za računalnik je jamstvo za visoko produktivnost. Če operacijskega sistema ne čistite vsaj enkrat na teden, se zmogljivost zmanjša za vsaj 15%!

  Sorodne publikacije