Kako odstraniti True Key: Praktični nasveti in namigi

Uporabniki pogosto naletijo na procese, povezane z delovanjem programa Intel Security True Key v računalnikih. Ni vsakdo prepričan, da je to program za odstranitev True ključa v celoti. Naslednje metode vam bodo omogočile, da se popolnoma in popolnoma znebite te programske opreme. Najprej morate razmisliti, kaj je program, za kaj se uporablja in kako prodre v računalniške sisteme.

True Key: Kaj je ta program?

Samo vredno užitka vseh uporabnikov, da ta applet za viruse, kot tak ne velja. Program je skupni razvoj McAfee in Intel in je izdan kot uradna programska oprema, namenjena zapomnitvi prijav in gesel, ki se uporabljajo na spletnih straneh, ter za zaščito pred krajo.


Ampak tukaj so njihove pasti. Dejstvo je, da je program postavljen kot shareware-free. Brezplačna sprememba podpira največ petnajst registracijskih podatkov, različica premije, ki nima omejitev, pa bo morala biti določena na približno dvajset dolarjev.

Kako aplikacija prodre v sistem?

Torej, zakaj se potem mnogi uporabniki začenjajo spraševati, kako odstraniti True Key aplikacijo? Večina uporabnikov to razloži, ker je program, kljub razpoložljivosti uradne distribucije, ki je na voljo za prenos na internetu, mogoče spontano namestiti v sistem, kar kaže na nekatere znake virusnega učinka. Hkrati, včasihObstaja povečanje obremenitve sistemskih sredstev, saj ta programček začne z operacijskim sistemom.


Aplikacija pogosto prodre v računalnik in se pri nameščanju, na primer posodobitev za gonilnike Intel, namesti kot tako imenovana podporna programska oprema. Praviloma uporabniki ne upoštevajo predlogov za namestitev nekaterih dodatnih komponent, nato pa dobijo glavobol. Zato je za takšne predloge v namestitvenih programih potrebno odstraniti potrditvena polja iz ustreznih vrstic.

Kako odstraniti True Key iz vašega računalnika: Začetni ukrepi

Zdaj neposredno o odstranjevanju. Medtem pa bomo pustili stran, kako odstraniti True Key na strani in pogledati začetne korake, brez katerih se lahko odstranitev izkaže za nepopolno, aplikacija pa se bo lahko ponovno aktivirala v sistemu.
Najprej morate poklicati "Upravitelja opravil", pojdite na zavihek aktivnih procesov, seznam v celoti uvesti s klikom na gumb "Podrobnosti" in dokončati vse procese z imenom Intel Security True Key. Prosimo, upoštevajte, da jih je lahko več.
Nato morate uporabiti konfiguracijski del storitev z ukazom Run Console in ukazom services.msc. Tukaj morate najti komponento McAfee Application Installer in vse storitve Intel Security, se prijaviti v meni za urejanje vsakega od njih z dvojnim klikom ali v meniju PCM, zaustaviti storitev in nastaviti način zagona na možnost zaustavitve. Samo v primeru deaktivacije je treba preveriti v samodejnem nalaganju, dostop do katerega v Windows do desete različiceje mogoče dobiti z ukazom msconfig, v deseti pa se nahaja neposredno v upravitelju opravil.

Standardna odstranitev

Zdaj lahko odstranite. Načeloma je vprašanje, kako odstraniti True Key, rešeno s standardnim odstranjevanjem glavne aplikacije in njenimi dodatki prek oddelka programov in komponent.
Po tem pa bodo za iskanje preostalih registrskih ključev potrebne datoteke ali mape. Včasih je programski imenik morda blokiran. Kako izbrišem mapo z resničnimi ključi? Če je na voljo, uporabite pripomoček Unlocker. Če niste pri roki, lahko nastavite napredne pravice za urejanje ali brisanje v meniju z lastnostmi na zavihku za varnost. Včasih tudi pomaga zmanjšati raven nadzora UAC zapisov.

Kako popolnoma odstraniti resnični ključ s trojancem?

Kot je že jasno, neodvisna odstranitev, v kateri morate ročno najti ostanke programa, še zdaleč ni najbolj priročen in praktičen način. Lažje je uporabljati posebne programe, ki so zasnovani izključno za odstranjevanje nepotrebnih programov, vključno s celo "native" komponentami sistema.
Na primer, problem, kako odstraniti True Key, je absolutno elementalen pri uporabi zmogljivega orodja iObit Uninstaller. Samo izberite glavni applet na seznamu (ki, mimogrede, zelo spominja na oddelek programov in komponent sistema Windows) in uporabite gumb za brisanje (označen je z ikono za smeti). Ko je standardni postopek končan, aktivirajte močan (napreden)skeniranje, označite vse najdene elemente in jih izbrišite tako, da aktivirate dodatni element, ki uničuje datoteko. Za čiščenje sistema lahko uporabite tudi programe (npr. CCleaner). Toda v tem primeru bodo sprejeti ukrepi trajali malo več časa.

Sklepne ugotovitve in priporočila na koncu

Dodati je treba, da problem odstranitve opisanega programa in njegovih sestavnih delov ni preveč zapleten. Kot dodaten nasvet lahko opazimo, da morajo biti vsi brez izjeme uporabniki bolj previdni pri različnih vrstah ponudb za vzpostavitev partnerskih programov in ne smejo slepo slediti navodilom monterja. Nazadnje mora vsak lastnik osebnega računalnika pri prenosu in namestitvi tega programčka z uradno distribucijo ugotoviti, ali je programček res potreben za shranjevanje gesel. To ne velja samo za paket True Key, ampak tudi za številne druge sorodne programe, ki naj bi zaposlenim v celoti zaščitili osebne podatke uporabnika, ali pa jih nekateri odpravijo, ni tako enostavno, kot je opisano v situaciji.

Sorodne publikacije