Scorpion: kartica hladne vojne

Skupina predmetov, imenovana "Škorpijon: hladna vojna", je prednostna naloga za vse ljubitelje tega lika v igri "Mortal Combat X". Skriva veliko zanimivih bonusov in kartic, ki bodo pomagale v prihodnjih bitkah v areni. Na visoki stopnji težavnosti večina igralcev uporablja spremenjene vrste znakov, ki imajo povečano moč in različne spretnosti. Ta sklop bo pomagal v boju proti njim na eni ravni.

Opis igre

Projekt "Mortal Combat X" je postal najboljša borbena igra z različico avtoritativnih igralnih izdaj. Razvijalci odlično obvladali nalogo uvajanja novih likov, in Scorpio ("hladne vojne") je postal eden od njih.
Glavni uporabniki naloge - zmagati v ekipni bitki. Vsaka oseba sestavlja ekipo treh junakov in se bojuje z drugimi uporabniki na internetu. Zmagovalec prejme izkušnje, kovance in druge nagrade. Znaki imajo svoje ravni, od katerih je odvisna njihova moč. Poleg celotnega črpanja, so spretnosti še naprednejše, kupljene so za igranje zlata. Test "Scorpion: Cold War" je eden od dodatnih nizov, ki jih lahko vsak uporabnik dobi za sebe.


Seznam kartic

Ta zbirka kartic ima v svojih sredstvih veliko bonusov in en znak. Prvi odpre bonus 3% na izgubo v obliki Ghost of Scorpio.
Za njo je povečanje parametrov za vse člane frakcije Syrai Riu tudi tri odstotke. Tretji na vrsti bonus je bonus na izgubo v boju proti Sab Ziro (neodvisnood pogleda) Četrtič, bonus doda napadu Kunai Siraj Ryu. Slednji je sam pojav Škorpijona ("hladne vojne"). Njegove značilnosti: 1000 napadov in 990 zdravja. Poleg tega je sprejem "zmrzali opekline" vključuje požig celotne ekipe, če je lik prejel 80% izgube. Vsi bonusi iz kartice "Scorpion: hladna vojna" (Mortal Kombat) so dopolnjeni, če ste jih že prejeli. Število plusov ni omejeno in prinaša parametre škode na veliko število.


Zakaj dobiti komplet

Ta komplet je namenjen ljubiteljem lika z letečim piščancem in vsemi vrstami. V bitki junak izgleda barvito in vsak njegov napad spremlja množica požarnih učinkov in isker.
Vizualno zadovoljstvo zagotavlja vsak uporabnik. Poleg tega črpani Scorpio ("hladna vojna") postane nevaren nasprotnik v pametnih rokah. Glede na to, da ima ekipa tri znake, se ta tip lahko uporablja kot živi ščit. Na primer, uporabnik prenesel "ognjeno sešiti" na najvišjo oznako. Če dobi 80% škode, bo celotna ekipa streljala sovražnika, druga dva pa bosta premagala šibkega nasprotnika. V vsakem primeru se ta Škorpijon odlično pokaže v bitki. Prav tako morate biti pozorni na prejete bonuse. Vsi so konfigurirani za izboljšanje znaka, ki ga je ujel komplet. Kuhn Syrai Ryo se v svojih rokah spremeni v smrtonosno orožje, ki ga je lahko zlomiti sovražnikov blokov. Tudi če niste ljubitelj Škorpijona in vam je všeč drugi liki, komplet popolnoma dopolnjuje zbirko in bo odlična dekoracijaekipa junakov

Sorodne publikacije