Najbolj priljubljeni računalniški programi: pregled, opis, ocena

Naslednje v članku bomo pregledali najbolj priljubljene programe za računalnik in ocenili te pripomočke. Poleg tega vsak program, ki ga opisujemo, poudarja njegove značilnosti. Te informacije bodo koristne za vsakega uporabnika računalnika.

TeamViewer: Opis programa

TeamViewer je na prvem mestu. S tem pripomočkom lahko oddaljeno dostopate z enega računalnika na drugega. Ta program je izjemno potreben za tiste, ki shranjujejo informacije na več osebnih računalnikov. Ta pripomoček omogoča tudi nastavitev na daljavo na drugi napravi. TeamViewer lahko uporabite za prenos datotek brez uporabe izmenjevalnika datotek. Prav tako ta pripomoček omogoča glasovno in video komunikacijo, s katero lahko organizirate tudi konference.


Če želite začeti z napravo, morate vnesti partnersko geslo in ID. Po tem se prikaže okno, v katerem bo nameščeno namizje namiznega računalnika.

Evernote: opis programa in njegovih funkcij

Druga aplikacija na seznamu najbolj priljubljenih programov je Evernote. Za beleženje zapisov je potreben pripomoček. Lahko jih razvrstite, jih zmešate v mape. Možno je snemanje spletnih strani, fragmentov za oblikovanje besedila, večpredstavnostne datoteke in še več. Glavne značilnosti programa:
 • oblikovanje različnih zapisov;
 • sistematizacija računov, pregledov;
 • upravljanje in urejanje opomb;
 • skeniranje zapisov;
 • podpora za multimedijska gradiva;
 • datotek lahko priložite beležkam in še več.
 • Program VLC

  Tretje mesto na lestvici priljubljenih računalniških programov je VLC. To je brezplačen predvajalnik odprtih virov. Utility podpira veliko video in avdio formatov. Vmesnik programa je izdelan v minimalističnem slogu, dokaj preprosto.


  Uporabnost AIMP: opis funkcionalnosti

  Četrto mesto v oceni je AIMP. To je brezplačen program za predvajanje glasbe na zaprtem računalniku, napisan v Delphiju. Glavna funkcija tega pripomočka je predvajanje zvočnih datotek. Lahko jih pretvorite v različne formate v programu. Pripomoček lahko uporabite kot aplikacijo za snemanje diskov in kot snemalnik zvoka. Occupy AIMP ima malo prostora na trdem disku računalnika, medtem ko ima veliko funkcionalnosti.

  Torrent odjemalec uTorrent: opis funkcionalnosti

  Ko govorimo o najbolj priljubljenih programih, ne moremo omeniti uTorrent. Utility zavzema peto mesto v oceni. Program je najbolj priljubljen torrent odjemalec in ima veliko funkcionalnost. Vmesnik je dobro premišljen. Prednosti programa:
 • večjezičnost;
 • podpora za pretočni video;
 • prilagajanje hitrosti nalaganja;
 • velika konfiguracija avtomatizacije;
 • avtocesta;
 • prilagajanje hitrosti odboja.
 • CCleaner: opis uporabnosti

  Ta programski izdelek se distribuira na plačani osnovi. Res je, da deluje zelo dobro v usodnemrazličico Za optimizacijo računalnika je potreben pripomoček. Omogoča vam razvoj univerzalnega čistilnega sistema. S programom lahko izbrišete veliko neuporabljenih ali začasnih datotek. Poleg tega preveri, ali so v registru napake. Ko stabilizirate Windows, začne bolje delovati. Če odstranite začasne in nepotrebne datoteke, prihranite prostor na trdem disku. Ta program je zaradi majhnega obsega lahko nameščen na računalnike z nizko porabo.

  Program Punto Switcher: opis funkcionalnosti

  Ta pripomoček je namenjen optimizaciji vnosa informacij iz take periferne naprave kot tipkovnice. Program prepozna tiste trenutke, ko uporabnik pozabi preklopiti postavitev, samodejno se spremeni v želeno. To prihrani čas, ni treba ponovno vnašati besedila. Program deluje samo v angleščini in ruščini. Utility spremeni postavitev, odvisno od tega, katere prve črke vnesete. Prvič, seveda, nič se ne zgodi. Toda po nekaj besedah ​​boste pravilno pisali. Uporabnost analizira dane informacije, primerja pa se v dveh slovarjih za prisotnost naključij. Seveda, eno pismo ne bo dovolj, toda besedna kombinacija je dovolj. Po preverjanju besede pripomoček spremeni nastavitve, popravi postavitev in tipkano besedo. Program se izvaja v ozadju. Če želite odpreti orodje, morate klikniti bližnjico v desnem podoknu v bližinisliko tipkovnice. V programu lahko po lastni presoji prilagodite vse. Vnesete lahko na primer nekatere dodatne pogoje, ko morate besedilo prevesti v želeni jezik. V pripomočku je samodejni način, vendar se tudi zgodi, da deluje nepravilno. Program ima tudi ročni način. Nato se prenos izvede po potrebi s pritiskom na določene tipke.

  Komunikacijska aplikacija - Viber: opis

  Viber vam omogoča brezplačno klicanje z internetno povezavo. Ta pripomoček je povezan z mobilno številko. Weberjeva aplikacija je približno enaka kot Skype program, ki ga bomo obravnavali spodaj. S tem pripomočkom lahko poleg klicev pošiljate sporočila, datoteke in nalepke. Upoštevajte, da so tarife za klice v tem programskem izdelku nižje kot v storitvi Skype. Aplikacija Weber skrbno hrani osebne uporabniške podatke. Program ima dobro premišljen in zanesljiv sistem avtentikacije. Še en pomemben plus - sidro v vaš adresar. Ni potrebe, da ročno sinhronizirate podatke.

  Aplikacija Skype: opis funkcij programa

  To je priljubljen program zaprtega vira. Njena glavna naloga je zagotavljanje različnih vrst komunikacije med uporabniki. Lahko se pogovarjate z videom in zvokom. Možno je tudi izmenjavo sporočil in datotek v tem programskem izdelku. Uporabite lahko pripomoček za klicanje na prave telefone. Vendar je to mogoče le s posodobljenim računom za aplikacijo. TaProgram je primeren, ker boste vedno v stiku. Ne glede na vašo lokacijo boste vedno lahko poklicali prijatelje, poslali sporočilo ali uredili videokonferenco.

  Program lahko namestite ne samo na računalnik, ampak tudi na pametni telefon. Ta pripomoček se nenehno posodablja, pojavljajo se nove funkcije. Skype lahko namestite v ruskem, angleškem in drugih jezikih.

  Media Player Classic: Opis programa

  To je predvajalnik glasbe in video pregledovalnik. Program je bil predhodno izdan z zasebno kodo, zdaj pa se je vse spremenilo. Zdaj so začeli ustvarjati nove različice odprte kode. Ta predvajalnik podpira veliko število formatov datotek s široko paleto funkcionalnosti. Pripomoček lahko sočasno deluje z več računalniki. Vsebuje potrebne dokumente za branje poškodovanih AVI datotek.

  Majhen sklep

  V tem članku so bili obravnavani najbolj priljubljeni programi za računalnik. Ti pripomočki vam omogočajo, da vaš računalnik postane bolj funkcionalen. Vsak programski izdelek, ki ga obravnavamo v članku, omogoča uporabnikom, da enostavno upravljajo s svojimi vsakodnevnimi nalogami. Če nameravate prenesti enega od teh pripomočkov, izberite dokazane vire, da se izognete neželeni programski opremi v računalniku.

  Sorodne publikacije