Zakaj se ne morem povezati s strežniki Rockstar?

GTA Online je danes najbolj priljubljena multiplayer igra. Kljub dejstvu, da je projekt izšel pred nekaj leti, so licencirani izvodi "GTA 5" še vedno kupljeni kot vroče pogače. Toda toliko let po izdaji ustvarjalci niso rešili vseh težav. In če je vsaka igra v popolnem redu, potem multiplayer način trpi zaradi chitters, težav s strežniki in trajnimi zamiki. Ugotovimo, zakaj ni mogoče vzpostaviti povezave s strežniki Rockstar, kar lahko povzroči to napako in kako jo popraviti.


Vrste težav pri povezovanju

Vse napake lahko razdelimo v dve kategoriji - težave z računalnikom in težave s samimi strežniki "Rockstar". V prvem primeru lahko svoje napake popravite sami in odpravite težave, nato zaženete spletni način "GTA 5" in uživate v igranju s prijatelji. Toda v drugem primeru igralec ni sposoben storiti ničesar. Padec strežnikov Rockstar tudi po toliko letih je pogost pojav, ki igralcev ne preseneča. Torej, kako lahko popravim napako "Ne morem se povezati z Rockstar GTA strežniki", če ste prepričani o pravilnem delovanju strežnikov?

Odpravljanje težav z osebnimi računalniki

Najprej se prepričajte, da preverite povezavo z internetom. Brez tega ne boste mogli dostopati do spletnega načina "GTA 5", kar pomeni, in povezovanje s strežniki tudi ne bo delovalo. Če je povezava z internetom stabilna, gremo na druge težave, ki jih ni mogoče namestitikomunikacijo s strežniki Rockstar. Prva od teh so napake v datotekah z igrami, zlasti v storitvi Social Club. Če uporabljate licenčno različico igre iz trgovine Steam, naredite naslednje: odprite knjižnico iger in v njej poiščite »GTA 5«, pojdite na »Lastnosti« in »Lokalne datoteke«. V izbranem razdelku kliknite »Preveri integriteto datotek iger«. Na koncu skeniranja storitev prenese manjkajoče datoteke za GTA 5 in Social Club, nato pa lahko poskusite ponovno povezati strežnike.


Problem je mogoče rešiti tudi s spremembo nastavitev blagovne znamke. Če se po vseh metodah, opisanih v članku, še vedno ne morete povezati s strežniki Rockstar, boste uporabili spremembo blagovne znamke. Nastavitve brändma odprite preko nadzorne plošče. Odprite razdelek »Napredne možnosti« in pojdite na »Dohodna politika«. Sedaj kliknite "Ustvari pravilo" - "Vrata". Izberite TCP in dovolite povezavo. Vnesite ime dovoljenja, ki ste ga ustvarili, in kliknite Končano. Nato morate ustvariti še eno dovoljenje, le TCP mora biti zamenjan z UPD. Sedaj morate najti vsa pravila, imenovana GTA V. Kliknite na to in izberite "Protokoli in vrata". Nato preverite elemente "All ports". To operacijo izvedite z vsemi dovoljenji, povezanimi z igro. Shranite spremembe in poskusite znova zagnati igro po ponovnem zagonu računalnika.

Težave s strežniki

GTA V Spletni igralci se pogosto pritožujejo zaradi nestabilnosti strežnika in težav pri povezovanju z njimi. AtOprostite, v tem primeru ne boste mogli na kakršen koli način vplivati ​​na rešitev problema. Padanje strežnikov je pogosto posledica preprečevanja ali visokih obremenitev, ki so povezane z veliko popularnostjo na spletu (na primer po izdaji globalnih posodobitev). Samo počakati morate in redno preverjati delovanje spletnega načina.

Sorodne publikacije