League of Legends: Hero of Atrox. Hyde o glavnih vidikih

Hyde pri Atrocku bo koristen vsakemu igralcu, ki se je odločil, da bo na vrhu vodil tega prvaka. Članek se dotika glavnih vidikov, slabosti in prednosti, dodajanja različnih primerov in še veliko več. Teoretično znanje, skupaj s praktično uporabo, bo pomagalo znatno povečati odstotek zmag. Tukaj so informacije bistvene za igralca, ki prej ni uporabil tega znaka.

Slabost prvaka

Hyde pri Atrocku je pametno začeti z minusi junaka, ki ga je treba zapomniti in poskusiti odpraviti tekmo. Na začetni stopnji bo veliko spretnosti za ponovno izpopolnjevanje, zato uporaba ni vedno koristna. Pasivne veščine so uporabne le, če so napolnjene z lestvico (vdolbinica krvi), sicer bo pomen tega malo. V boju proti junakom z dolgoletnimi napadi in zmožnostmi skoraj ni možnosti za zmago. Sčasoma bo izguba kmetije močnejšemu sovražniku povzročila, da bo junak zaman, v bitkah pa bo lahek plen za borce druge ekipe.Pozitivni trenutki v igri

Prvi plus v roki pri Atrocku je pomanjkanje manije. Ne morete skrbeti, da bo v pravem trenutku boja junak ostal brez svojih veščin. Pasivno znanje, ki daje drugo življenje, če je pravilno izračunano, bo pomagalo obrniti bitko ali pobegniti pred pritiskom močnejših nasprotnikov. Vedno lahko zamenjate izgube in po obnovitvi zdravja s preprostimi napadi lahko preprosto kmetujete. Skoči na velikoNagibanje je najboljši način za začetek bojev z udobnim začetkom za vašo ekipo. V prikrajšanem položaju vam bo pomagal skočiti čez steno in se izogniti smrtonosnim rezultatom. Še en pomemben plus je povečati obseg napada pri uporabi ultimata. Natančen izračun nasprotnikovega pristopa bo omogočil enega do dveh avtomatskih napadov in ustvaril boljše pogoje. Na splošno je Atrox zelo tanek lik, ki ga uporabljamo, zlasti po valu sprostitve razvijalcev.Sposobnost junaka

V prehodu do Atrocka je eden najpomembnejših vidikov pregled vseh veščin. Pasivna sposobnost se imenuje "The Bloodhound" in je namenjena povečanju značaja v polnem obsegu. Napolnjena je z uporabo aktivnih veščin, od katerih je prva "Dark Flight" (Q). Junak skoči na določeno mesto, vrže sovražnike in boli. Druga sposobnost (W) vključuje možnost preklopa iz "krvnega tlaka" na "ceno krvi". V prvem primeru Atrox obnovi zdravje, v drugem od tretjega napada pride do izgube do sovražnika. Tretja spretnost (E) "Rezila moke" - kratek strel majhne širine, vendar precej oddaljen. Upočasni sovražnika in povzroči malo škode. Ultimat (R) "Slaughter" povzroča škodo na področju uporabe, povečuje hitrost in obseg napada na indikator, ki je odvisen od stopnje črpanja. Arsenal znanj je zelo impresiven, obstaja potreba po nadzoru in dobrih priložnostih za ubijanje ranljivih ciljev.

Črpanje in izbira moči noža

HydeV sezoni 7 Atrox predpostavlja, da bo njegov položaj zgornja vrstica, saj bo tam lahko kmalu dobil kmetijo in potrebne predmete veliko hitreje kot v gozdu. Ker spretnosti morilca je potrebno, da "Jump" nujno - sredstvo za pobeg poleg "Dark leta" bo dodal mobilnost. Različni ukrepi za napad in obrambo se bodo povečali. Druga sposobnost je bolje, da "Teleport" pritisk kartico in jo premaknete, kot "Engagement" v korist veliko slabše. Ta izbira je primerna le za zavestno zmagovalno linijo za dodatno škodo. Zaporedje črpanja spretnosti prav tako igra vlogo, saj lahko napačna izbira vpliva na izgubo in vodi v poraz v eni sami bitki. V igri Atrock, zgodovina iger za profesionalne uporabnike poroča, da je najbolje, da najprej prenesete drugo zmožnost. To bo pomagalo pri obnovi zdravja in bo prispevalo k škodi. Druga spretnost črpanja mora biti (E), potem pa skok, ki bo dovolj, da se na prvi stopnji enkrat. V ultimaty je standard na razpoložljivih položajih, se prepričajte, da vlagajo očala.

Izbira Rune

Hyde pri Atrocku v League of Legend v izvensezonskem obdobju z zadnjim obližem mora nujno upoštevati optimalen nabor novih run. Prva veja je izbrati "Točnost", ki je odgovorna za povečanje škode in takoj poda 18% hitrosti napada. Tu bi bila runa "Odločilna ofenziva" idealna možnost pod drugo Atrockovo spretnost z bonusno izgubo in oslabitvijo po treh napadih. "Triumph" v isti veji bo pomagal pri obnovi zdravja po atentatusovražni prvak in zlato še vedno pade v zakladnico. Run "Legenda: Zombie" vam omogoča, da se kopičijo stroške, ki povečuje hitrost napada. Na vrhu, "Mercy Strike" za Atrock bo pomagal s povečanjem škode za prvake, ki so zdravje raven pod 40%. Izberite drugo vejo "Čarovništva", ki je uporabna za junakovske sposobnosti. Ta seznam vključuje "Hitrost" - potek za povečanje prometa. Hkrati preoblikuje 8% skupnega števila sile in napadalne moči. Zadnja kategorija rune bo "The Storm" za stalno zbiranje kazalnikov izgub vsakih 10 minut.

V članku se ne upošteva začetek tekme

Hyde pri Atrocku v gozdu, saj ta položaj sploh ni pomemben za trenutni namen, kjer prevladujejo tanki. Na zgornji liniji je bolj verjetno, da bo prednost dobil v prvih minutah. Sestavljanje predmetov se mora začeti z "Shield of Dora" v bolj pasivnem svežnju, kjer ima nasprotnik prednost. "Dorin meč" je primeren za agresijo že v zgodnji fazi. Atrox je pomemben za kmetovanje, zato se je v večini trenutkov bolje osredotočiti na pridobivanje zlata. Hkrati ne oklevajte in poskušajte poskrbeti za poskusno vožnjo napadov. To vam bo omogočilo, da boste razumeli sovražnika in njegovo spretnost igranja na svojem junaku. Poskusite zbrati zlato čim prej na "Blade uničenega kralja". Ta točka bo pomagala v boju z vsemi nasprotniki, povečati napad in obnoviti zdravje. Za Atrock bo to idealna možnost. Čevlji so situacijsko izbrani za tekmeca z "Ninja Tabi" ali "Progress"Živo srebro ". \ T Do sredine igre morate v arsenalu imeti tudi "Oblačila žganih pijač" ali "Znak Randouna". Glede na sile sovražnikove ekipe.

Vloga ekipe in akcija

Hydejev Atrox (Aatrox) mora nujno pokazati svoje mesto v ekipi. Največja korist od njega v ekipnih borbah bo zagotovljena s skokom na puščico ali čarovnikom za hitro ubijanje. Pod pasivno spretnostjo lahko pomagate pri nadzoru frontne črte, kjer lahko zaradi ultimata visoka hitrost napada in vampirizem dolgo živita. Četrti predmet za zbiranje priporoča "Bleed" ali eden od hidr. Povečanje zdravljenja pred napadi je pomembna točka v igri, saj bodo napadi potekali zelo hitro. Nato vzemite drug predmet za zaščito s seznama zgoraj ali alternativno, "Armor of the Dead". Zbirka je odvisna od sovražnikovih prvakov. Dobra izbira bi bila "Blood of Fury Guinness" ali "Guardian Angel". Poglejte svoje sovražnike v bitkah, ki bi morale biti najbolj škodljive. Včasih je bolje opraviti njihovo zaščito kot vdor v sprednje vrstice. Še posebej, če se sami ne morejo zaščititi pred žariščem takih bojevnikov kot Dharwan 4 Wai ali Gnar.

Nevarni nasprotniki

Pri tipu junaka Aatroxa v League of Legend, je vredno omeniti tiste znake, ki so na vrhu vrstice najbolj ogroženi. Pred tem je Darius. Za boj z njim v Atrocku preprosto ni dovolj sredstev. V bližnji bitki bo, v vsakem primeru, povzročil več škode, in skozi pasivno sposobnost in ultimate zdravje pade veliko \ tin hitro. Druga nevarnost je Jays, ki mnogim na vrhu ustvarja težave. On in bližnji bosta premagala Atrock, še vedno imata instrumente za pritisk z razdalje. V to kategorijo spadajo tudi Kenen, Chi Sina, Maokaya in Chagata. Rezervoarjev je težko prebroditi, a sami imajo dobro izgubo.

Sorodne publikacije