Vgradne radijske postaje z drsnim zaslonom: pregledi, modeli, proizvajalci in povratne informacije lastnikov

Vsakodnevno osvetljevanje ljudi za volanom bo pomagalo pri avtoradiju. Te naprave so iz leta v leto bolj zapletene in zapletene. Z radijskim sprejemnikom z drsnim zaslonom lahko ne samo uživate v svoji najljubši pesmi, temveč tudi poslušate novice, najdete vreme, gledate video posnetke in še veliko več.

Preden izberete zanesljiv satelit v avtu, ki vas bo zabaval, vam bomo predstavili glavne prednosti in slabosti te vrste tehnologije.

Argumenti v ozadju

Sprejemniki v avtomobilu z drsnim zaslonom - to je naslednja generacija običajnih devaysov. Z njihovo pomočjo si lahko enostavno ogledate včerajšnji film, ki ga niste imeli dovolj moči, razlagalni pripomoček pa bi dal zelo lepo in očarljivo sliko. Poleg tega je senzorični nadzor nad avtomobilom očitno bolj priročen in ergonomski gumb. Strinjate se, da je veliko bolj zanimivo uporabiti drsnik s prstom na zaslonu, kot da iščete gumbe na plošči.

Naslednji, bolj razorožitveni argument za preproste pripomočke je sposobnost gledanja televizijskih kanalov. To storite tako, da namestite želeni sprejemnik - in uživate v vaših najljubših prenosih. Nekateri modeli že imajo v svoji bazi vse potrebno orodje za oddajanje televizijskih kanalov. Seveda, kasete z drsnim zaslonom ne dajejo najboljše slike v gibanju, vendar očitno nihče ne bo gledal televizije v zdravem smislu,Vožnja z avtomobilom, zato je problem ovir rešen na parkiriščih in v prometnih zastojih. Poleg tega bo kasetofon z drsnim zaslonom in navigator postal nepogrešljiv pomočnik na oddaljeni cesti. Če imate v zadnjem delu avtomobila nameščeno kamero, se boste vedno zavedali, kako se stvari dogajajo za vami (idealna rešitev za parkiranje). Tanki zvočniki ponujajo uporabniku več delovnih področij na zaslonu, kjer se lahko vsak prostor uporablja pod različnimi aplikacijami. To funkcionalnost lahko primerjamo z zmožnostmi "Windsor" v osmem ali desetem nizu. Na primer, levo območje zaslona je rezervirano za glasbene sezname, desno pa je pod pričevanjem zapisov. Ta funkcija vam omogoča uporabo naprave, ne samo voznika, ampak tudi potnika.

Prav tako je treba omeniti, da praktično vsi ravnila takšnih snemalcev ustrezajo standardu 1 DIN, zato jih je zaradi svoje vsestranskosti mogoče namestiti v večini sodobnih avtomobilov.

Trditve „proti“

Prednosti in slabosti avtomobilske tehnologije so bile vedno z roko v roki, z izjemo jekla in snemalnikov trakov z zložljivim zaslonom. Cene, ki jih proizvajalci zahtevajo za svoje naprave, so lahko dober razlog za zavrnitev nakupa. Dobra in pametna naprava preprosto ne more poceni, zato je za mnoge naše rojake takšne naprave - s področja razkošja. Drug problem je mehanika, to je niz naprav, ki sprožijo zaslon v gibanju. Pod dostojno obremenitev mehanizmi začnejo deformirati, zato izberitepovprečen model iz neznane blagovne znamke ni smiseln - obžalovali ga boste v enem tednu, ko se prestavi prenehajo prikazovati, in morali boste ročno poslati zaslon. Tukaj, kot še nikoli doslej, pregovor "Nismo tako bogati, da bi kupovali poceni stvari." Na splošno se častitljivi proizvajalci takšnih problemov pojavljajo zelo redko. Verjetno je malo ljudi, ki si bodo predstavljali takšno situacijo, da kasetofon "Prodogi" z drsnim zaslonom nenadoma ni prenehal delati na tem. Zato je v tem primeru bolje ne škrtati in vzeti normalno napravo, ki vas bo zadovoljila že vrsto let.
Drugo področje tveganja v takšni opremi je glavna zanka, ki je med delovanjem izpostavljena hudim obremenitvam. In tisti vozniki, ki se niso naučili obiti jame in udarce, ali pa samo takšno možnost, bodo prisiljeni voziti z zaprtim zaslonom. Zato bodite pozorni na ta trenutek, ker kasetofon "Prodrops" z drsnim zaslonom in "Mystic" ni ustvarjen za podeželske ceste, tukaj potrebujete nekaj bolj izrazitega, kot sta "Pioneer" ali "Sony". Zadnji argument, ki uniči vaše razpoloženje na cesti, lahko pokličete okvaro senzorja. Ta trenutek je mogoče popolnoma kategorizirati kot "cenejši - ne vedno bolje". Tukaj je vse samo kot predstava. Na primer, kasetofon "Pioneer" z drsnim zaslonom sploh ne trpi zaradi takšnih težav, v nasprotju z mnogimi modeli iz nebesnega imperija.


Nekateri lastniki v svojih odgovorih glede tega ali tega sprejemnika se pritožujejo zaradi težav pri namestitvi. Včasih moraš tako zlomiti glavokako namestiti opremo. V nekaterih avtomobilih lahko taka naprava zapre pepelnik ali odprtine za kanal. Ali pa se zaslon sploh ne ujema z dimenzijami na plošči torpeda. Kako se ne moti, vendar avdio sistem ne sme na noben način motiti voznika pri upravljanju avtomobila in polni uporabi plošče. Spodaj je naveden seznam najbolj uspešnih in priljubljenih naprav takega načrta, ki vključuje znane blagovne znamke in razlagalne modele slušalk.

Hyundai H-CCR4701M

Naprava je opremljena z 7-palčnim zaslonom v razmerju 16 do 9. Snemalnik deluje na dotik in podpira najbolj priljubljene formate za predvajanje avdio in video posnetkov.
Možno je povezati vzvratno kamero in tudi sinhronizirati napravo s katerim koli mobilnim pripomočkom Android. Proizvajalec zagotavlja letno jamstvo za svoje izdelke in več kot demokratična cena za takšne naprave.

Mnenje uporabnikov

Lastniki večinoma ogrevajo odziv na model, kjer je glavni dejavnik pri nakupu še vedno cena, nekatere pomanjkljivosti (vzorec luči s tipkami) pa segajo v ozadje. Dober zvok, velik zaslon, jasen nadzor - veliko več in ni potrebno.
Približna cena - približno 5000 rubljev.

Mystery MMD-4308N

Radio "Mystic" z drsnim zaslonom ima precej skromno diagonalo zaslona - le 43 palcev, vendar je opremljen z navigatorjem in vgrajenim TV-sprejemnikom. Kakovost slike na izhodu je odlična, kot tudi koti gledanja.
Dawis je preprostSinergija s kamero za vzvratno vožnjo, zato ni nobene težave s sliko. Poleg tega se radio lahko sinhronizira s katero koli mobilno napravo, vzorcem pametnega telefona ali tabličnega računalnika, ki bo znatno povečal njegovo funkcionalnost.

Mnenja lastnikov

Uporabniki se dobro odzivajo na modele. Cenili so prisotnost vgrajenega navigatorja in tunerja, tudi na majhnem zaslonu, vendar z zelo kakovostno in bogato sliko. Kritičnih pritožb ni bilo, zato priporočamo oboževalce blagovnih znamk in druge ljubitelje kakovostne opreme. Ocenjeni stroški - približno 9000 rubljev.

Pioneer AVH-3500DVD

Prav to je trenutek, ko cena vzbuja zaupanje. Pioneer-jev radijski sprejemnik z AVH drsnim zaslonom bo lastniku omogočil prefinjeno in podrobno sliko na sedem-palčnem zaslonu s pametno matrico.
To je mogoče pripisati avtomatskemu prilagajanju stopnje kontrasta in svetlosti, kot tudi prisotnosti senzorjev, ki analizirajo notranjost notranjosti in naredijo ustrezne zaključke, prilagajanje osvetlitve žarometov. Žal vgrajeni brskalnik ne obstaja, vendar obstaja možnost več kot le neboleče integracije slednjega.

Ocene uporabnikov

Lastniki se zelo odzivajo ne le na lastnosti naprave, temveč tudi na videz predvajalnika kasete: eleganten, navdihuje spoštovanje in je lepa stvar za tiste, ki poznajo pomen takih ljudi. Upravljanje je intuitivno in ne povzroča nobenih težav, če se preselite iz druge blagovne znamke. Ocenjena cena je približno10.000 rubljev.

Pioneer AVH-P6300BT

Še en predstavnik znanega proizvajalca, vendar že iz luksuzne kategorije. Model je še posebej primeren za lastnike naprav iOS, saj se glava enote odlično počuti v parih s to platformo. Pravilen pripomoček lahko povežete tudi z Androidom prek brezžičnega protokola "Bluetooth".
Devays so opremljeni z vsemi potrebnimi vmesniki in vrati, zato ne bi smelo biti težav z sinergijo - vse deluje jasno in brez pritožb. Poleg tega vam zelo pameten vgrajeni navigator ne bo dovolil, da se izgubite na cesti.

Značilnosti modela

Zvočna komponenta je prav tako všeč. Zoniranje zvoka v kabini poteka brez cenzure, seveda, z dobrimi zvočniki (večinoma iz istega "Pioneerja"). Cena, čeprav pripada plemenitemu razredu, ne grize, zato so vsi poznavalci kakovostne opreme za avto - dobrodošli na pultu s "Pioneerjem". Uporabniki pustijo izjemno pozitivne povratne informacije o modelu. Cenili so ne le udobje naprave in njeno lepoto, temveč tudi zavidljivo funkcionalnost, ki je zagotovo ne bo pustila dolgčas na cesti. Ocenjeni stroški - približno 16000 rubljev.

Sorodne publikacije