Kako shraniti žive v zraku v Instagramu: Navodila

Kako shraniti prenos v živo na Instagram? To vprašanje je zanimivo za mnoge uporabnike socialne mreže. Prav tako večina ne bi zavrnila pravnega načina, ki bi omogočal kopiranje videoposnetkov iz drugih računov na pametnem telefonu. Toda ali je mogoče?

Kaj je prenos v živo? Kakšne so njegove koristi?

Instagram daje uporabnikom več priložnosti za povezovanje, za promocijo svojega poslovanja in osebnega računa. Prenos v živo je odlično orodje za komuniciranje z naročniki. Omogoča vam, da se o njih pogovarjate v realnem času, odgovarjate na vprašanja, ki jih pustite v komentarjih. Prav tako omogoča oboževalcem, da vidijo blogger v živo, brez filtrov.


Prednosti te vrste povezave so očitne. Uporabnikom omogočajo, da imajo imetnike računov bližje kot le videoposnetek ali fotografijo. In tisti, ki vodi zrak, lahko nadzoruje, koliko ljudi posluša, ko sprejema njegove besede, aktivno sodeluje v življenju strani.

Kako rešiti prenos v živo na Instagram?

Ena od posodobitev je uporabnikom omrežja zagotovila njihov prenos v živo. To je omogočilo tistim, ki niso mogli ali niso imeli časa, da bi si ga ogledali v realnem času, da bi se seznanili z vsebino videa. Vendar pa komentarji in besedila v tem primeru niso shranjeni. Uporabniki bodo lahko videli samo videoposnetek spletnega dnevnika. Kako je v živo? Če želite začeti, pojdite na Instagram, pazite na zgornji levi kot. Tukaj je ikona fotoaparata. Pozna gaki doda videoposnetek ali fotografijo v to družabno omrežje. Nato uporabniku ponudi seznam, ki ga lahko dokaže drugim. Izbrati morate vrstico z besedo »V živo«. Snemanje se bo začelo. Ko ga uporabnik želi dokončati, morate klikniti na gumb.


Kako shraniti prenos v živo na Instagram? Po končanem prenosu v živo, kliknite na gumb "Shrani", ki se nahaja v zgornjem kotu zaslona. Zdaj je zrak shranjen na telefonu uporabnika.

Kako ohraniti žive v zraku v Instagramu na dan?

Poleg tega, kar je opisano zgoraj, Instagram ponuja tudi novo zanimivo funkcijo. Res je, da bodo mnogi morali posodobiti svojo programsko opremo. Po končani oddaji lahko uporabnik izbere ikono »Shrani še 24 ur«. To pomeni, da bodo drugi uporabniki lahko videli ta tok v živo na zapis za drug dan, v isti vrstici kot "Zgodbe". To pomeni, da lahko vsakdo vidi zapis. To je priročno, saj ne more vsakdo imeti priložnost, da se v zraku ob določenem času.

Alien videos. Varčevanje

Mnogi se sprašujejo, kako rešiti stranski prenos v živo na Instagram? Ni pravne poti, saj razvijalci programa ni na voljo. Vendar pa lahko najdete posebne programe, ki se ukvarjajo s tem.
Instagram ščiti svoje uporabnike, hkrati pa ohranja celovitost podatkov in drugim preprečuje kopiranje informacij. Kako shranim tok v živo v Instagram drugega uporabnika? Sploh ne. Vendar pa se z lastnimi ne bo pojavilo nobenih težav.

Sorodne publikacije