League of Legends, Shivan: Hyde, posebnosti prehoda in priporočila

League of Legends /LoL je priljubljena, konkurenčna online multiplayer igra. Ona spada v kategorijo žanra MOBA ("online bitka arena") in združuje značilnosti strategij in RPG. Razvijalci projekta so bili Američani iz družbe Riot Games.

Danes bomo govorili o prvakih, oziroma o šampionu po imenu Sivan. Kaj je ona tako radovedna in kakšne sposobnosti ima? Pripravili smo podroben vodnik za Sivani (LoL) in smo pripravljeni deliti koristne informacije, ki bodo koristne v bitki.

Semidarkoni in njihov izvor

Shivan iz League of Legends je predstavnik rase pol zmajev. In kdo so? Polobrti so pol mrtvi otroci, ki so rojeni iz združenja človeka in tistega, ki ima sposobnost, da se reinkarnira od zmaja. Večina zmajev v svetu igre je prepuščenih zelo malo, polkrogi pa se štejejo za napako narave, nižjo raso in nekaj groznega. Obrekovanje čiste zmajeve krvi - tako se imenujejo. Zato so skozi življenje preganjani in uničeni.

Vendar pa včasih na svetu obstaja posamezni zmaj, ki kaže prijateljstvo in celo radovednost do ljudi. Takšen zmaj je bil oče Shivana.

Zgodovina prvaka

Oče Shivans, zmaj, čuti sočutje za človeško raso, je bil brutalno ubit zaradi rojstva hčerke. Ubil ga je žal Shivan s svojim princem Jarvanom IV med lovom. Princ je bil zelo presenečen nad tem znancem, saj je slišal za tosemadarkons samo iz zgodb in legend. Ko je videl to fantastično živo življenje, ga je Jarvan poskušal spoznati, vendar je bil pretresen zaradi žalosti in obupa. Shivana je povedala o očetovi smrti, ker je močno premaknil princa. Skupaj so se strinjali, da bodo uničili njihovo maščevanje mogočnemu in starodavnemu zmaju, ki je bil odgovoren za tragedijo. Prišla je vojna, ki je na tisoče življenj bližnjega Jarvana in ga skoraj sama vzela. Konec koncev je Prince in Sivan uspelo zmagati in ubiti sovražnega sovražnika. Po koncu vojne je prišel čas za resne spremembe za oba junaka. Sivan je končno postal lopov, saj so drugi zmaji že dolgo želeli njeno smrt in lahko pridejo nanj v vsakem trenutku. Jarvan je izgubil svojo strast do svoje najljubše lekcije - lova - in se želel vrniti v domovino, da bi zaščitil ljudi.

Ko se je vrnil v Demacijo, je princ Sivan predlagal, da postane pogumen bojevnik elitne vojske kraljestva. Po drugi strani pa je sprejel predlagani naslov, po eni strani doživlja globoko hvaležnost do Jarvana, po drugi strani pa se zaveda svoje nevarne situacije v svetu brez podpore prijateljev. Šampion je našel nov dom in na koncu je vsem uspel dokazati, da je bila velika bojevnica. V Demacia so obstajala še druga pravila v zvezi s polkrogi, ki so Sivanu dala veliko prednost pri uporabi svojih drakonskih sil. Ljudski svet je lahko sprejel njegovo moč, v bitki pa je bil praktično neenak. Nekaj ​​let kasneje se je pojavil Inštitut za vojne inštevilo bitk se je močno zmanjšalo. Posledica tega je, da je na svetu ostalo le še en kraj, kjer so se že prej slišali kriki bojevnikov in zvonjenje mečev in kopij - Legge Legenda. Ko se ji je pridružil Jarvan IV, ga je Sivan brez obotavljanja sledil.
Shivan je prvak, katerega vloga se med bitko lahko razlikuje od kraja do kraja. Ne more samo ubiti, ampak tudi opraviti delo močnega rezervoarja. To je junak z neomejeno močjo, ki ga je treba pravilno uporabiti. Poglejmo, kakšne so njegove glavne značilnosti in napadi in poglejte vodnik LOL-a. Shivan kot lik v njem je podroben.

Dragonborn (pasivna spretnost)

Raven zaščite in odpornosti na magijo se poveča. Spretnost spretnosti se lahko podvoji, ko se Shivan reinkarnira z zmajem. To je zelo uporaben košček (izraz igre, ki pomeni začasno povečanje moči junaka, doseženega s pomočjo nekaterih napitkov) za naš članek (okrajšava za "statistika"). Zaradi te spretnosti lahko igralec na kateri koli ravni gre v gozd drugega ozemlja. Odsotnost nekakšnih vrhov bistveno zmanjša možnost za nasprotnika, da pobegne.

Dvojni ugriz (aktiviranje s tipko Q)

Cena: brezplačno. Razdalja: napad na sebe. Naslednji avtomatski napad povzroči dvojno stavko, ki povzroči fizično škodo in skupni bonus (od 80% do 100%). Čas za polnjenje se zmanjša za pol sekunde. Zmajev pogled: Shivan udari vse nasprotnike, ki so poleg nje. Dober hiter napad z zmožnostjo zmanjšanja časaodvisno od števila napadov.

Hlajenje (aktiviranje tipke W)

Cena: brezplačno. Razdalja: 325. V treh sekundah Shivan napade sovražnika in povzroči škodo od magije do 20% do 70% (za vsako sekundo). Pošasti dobijo 20 odstotkov več škode. V tem primeru se prvak premika z večjo hitrostjo. V vročih utripih lahko samodejni napadi povzročijo večjo škodo, kar poveča trajanje spretnosti za eno sekundo (skupno povečanje ne presega štirih sekund). V obliki zmaja za Shivanom ostane ognjeni trak, ki rani nasprotnike, ki so padli pod njo.

Vdihavanje z ognjem (aktiviranje s tipko E)

Cena: brezplačno. Razdalja: 925. Prvak ustvarja veliko ognjeno kroglo, ki povzroči čarobno škodo (od 60% do 220%) vsakemu nasprotniku, ki se srečuje na poti, medtem ko jih za pet sekund označuje. Naslednji samodejni napadi so bili usmerjeni proti sovražnikom z oznako, premagali čarobnost samega Sivana in odšteli okoli 25% najvišjega življenjskega standarda.

Zmajev let (ključna aktivacija R)

Cena: ena sekunda - pet točk rage. Razdalja: 1000. Aktivna uporaba: Shivan postane zmaj in muha iz ene točke v drugo, pri čemer zavrže ognjeni plamen. Bodi nasprotnik, ki ga najdemo na svoji poti, vrgli proti točki pristanka in se poškoduje zaradi magije (175-425%).
Pasivna uporaba: Vsaka sekunda in pol spretnosti, prvak pridobi divje točke. Med samodejnimi napadi dobi dve točki besa.

Priporočenopredmeti in uroki

Igra ima veliko elementov, ki jih lahko uporabite za tega ali tistega prvaka. Izbira ni odvisna samo od znaka, temveč tudi od želenega sloga igre. Predstavljamo predmete in čarobne uroke, ki jih prinaša Top-Hyundai Shivan: Guinsoojev Rageblade dodaja 35 točk za izgube in 45 točk za skupno moč. Pasivna uporaba poveča vsak naslednji napad za štiri odstotke, vsak udarec za magijo pa za šest. Trajanje je pet sekund. Hextech Gunblade doda 60 točk za izgube, 75 točk za moč magije, 20 točk za sposobnosti vampirja. Ko aktivno uporablja predmet, doseže čarovnijo na 300 točk na sovražnika. Hitrost Championa z oznako se upočasni za polovico in se obnovi šele po treh sekundah. Trinity Force Doda 30 točk za izgube, 30 točk za čarobno moč, 30 točk za hitrost udarca, 250 točk življenja, 250 točk za mani; gibanje se poveča za 15%. S pasivno uporabo obstaja možnost, da sovražnika upočasnite za nekaj sekund: 35% za dve in pol sekundi. Rabljena magija poveča moč naslednjih napadov, premor traja dve sekundi. Trdnost moči Berserkerjevega Greaves se poveča za petindvajset odstotkov. V primeru pasivne uporabe se hitrost potovanja doda 2 točki. Angel varuhov Doda 68 točk za oklep in 38 točk za zaščito pred čarovnijo. Lahko shrani vašega prvaka od smrti, obnovi 750 življenjskih točk in 375 točk manije. Deluje vsakih pet minut. Youmuu's Ghostblade Doda 30 točk za izgube in 20 točk za poraz sovražnika. Ko je aktiven, zmagovalec dobi 20% skupne hitrosti in 50%hitrost udarca, ki traja štiri sekunde. V boju v bitki se čas poveča za dve sekundi. Priporočena čarovnija Poskusite z uroki Lightning in Ghost (za hitro zaporedje ali pobeg), Smite (koristno za tiste, ki želijo preizkusiti vodnik po Shivanu v gozdu) ali Healing (nepogrešljiva stvar, če pomislite na pogoste smrti prvaka) .

7. sezona Hyde Shivana. Gozd in linija

Na prvih petih ravneh Sivana se lahko zdi sproščeno, zato pojdite naravnost v gozd ali črpalko, kot bi morali na progi - odločite se samo za vas. V fantu o Sivanu smo že navedli, da je lahko to ne samo rezervoar, ampak tudi velik vir škode. Druga spretnost je resnično zanimiva za razvoj in prikazuje prvaka na povsem drugi strani. Zgoraj omenjeni kos predmetov vam bo pomagal pretvoriti Shivan v pravega morilca. Dodelite začetek črpalne igre in se ne bojte testirati vsakega napada. Nekje v srednjih ravneh, ne poskusite se boriti. Kljub možnosti, da bi povzročili ogromno škodo, je stopnja preživetja Sivanov še veliko. Počakajte na zaveznike in napadate samo skupaj (če je v ekipi dodaten rezervoar, potem je super). Poskusite uporabiti vsako spretnost čim pogosteje, tudi če se trenutno ne borite z nikomer. Če bo vse potekalo po načrtih, bodo ravni 14-16 dobile dovolj ubij. Pomembna je tudi pomoč zaveznikom, zato ne pozabite na Sapporto.
Vedno si zapomnite, da tudi najmočnejši sklop spretnosti ne bo zaščitil vašega prvakaod več nasprotnikov, zato nikoli ne hodite sam na bojnem polju. Če se odločite, da boste poškodovani in ne boste igrali rezervoarja, se poskusite izogibati spretnostim Gaiad Shivane, ki upočasnijo gibanje.

Sorodne publikacije