Kako pravno dodati naročnike v skupino VKontakte

Kaj je pokazatelj priljubljenosti skupnosti v družbenem omrežju? Seveda, to so ljudje, ki bodo prebrali vaše objave, pustili komentarje, prisegali zapise, sodelovali na tekmovanjih. Kako dodati naročnike v skupino VKontakte je eden najpomembnejših trenutkov, ki skrbi skrbnika začetnika.

Rešitve ležijo na površini: ročne vabila, aktivno oglaševanje, umetno zavijanje. Vsaka od teh metod ima pravico do obstoja, čeprav z vzponom na vrh slave z njihovo pomočjo danes ni tako preprosto.


Podvodni kamni družbenega napredka

Na prvi pogled se zdi, da je naloga zlahka izvedljiva. Toda v resnici se izkaže, da ni vse tako rožnato. Ne bodite problem tako akutna, vprašanje, kako dodati naročnike v skupino "VKontakte", ni bilo načeloma. Zaradi vedno večje konkurence je vse težje odkrivati ​​novo nastalo skupino. Novice tvegajo, da bodo postale brezupni zunaj zaostajal za velikanskimi vrtenjem, saj je uspelo vzeti "prostor pod soncem". Pred desetimi leti upravam ni bilo treba skrbeti, kako bi sami dodali naročnike v skupino VKontakte - pobuda, ki se je imenovala, je potekala od spodaj.
Zamisel o povezovanju uporabnikov s tematskimi skupnostmi z valom navdušenja nad družbenimi mrežami je bila navdihnjena, prve skupine so bile polne udeležencev kot čarobna palica. Toda tudi danes z določeno količino vztrajnosti lahko dosežete dobre rezultate incelo ven v voditelje.


Opredelitev z namenom in motivacijo

Vsako dejanje, tako v resničnem kot v virtualnem življenju, bi moralo imeti razumno utemeljitev, se opirati na idejo. Preden ustvarite VK, razmislite - ali ga res potrebujete? Imate dovolj časa in potrpljenja za vsakodnevno trdo delo, pisanje zanimivih opomb, dodajanje slik in druge upravne rutine? Če imate najmanjši dvom, je bolje odložiti delo na boljše čase. V nasprotnem primeru ne bo ostalo samo nerešeno vprašanje, kako dodati naročnike v skupino "VKontakte", temveč bo ogroženo že sam obstoj skupnosti.

Pokažite domišljijo in dodajte ustvarjalnost

Zelo pomembno je določiti tematsko usmerjenost, ki je priljubljena med široko paleto uporabnikov socialnih omrežij. Izbrana tema mora biti, če je mogoče, izvirna, drugačna od obstoječih skupnosti VC. Prav tako se prepričajte, da naslov skupine natančno izraža njegovo vsebino, oblikovanje pa izgleda profesionalno in privlačno.
V tem primeru je problem dodajanja naročnikov skupini VKontakte rešen sam - ljudje bodo postali člani vaše skupnosti brez prisile, samo zato, ker jim je zanimivo.

Najlažji načini za premikanje

Predpostavimo, da je skupina že ustvarjena, da ste prišli do dobrega imena in logotipa zanj, napolnili ste zid s prvimi zapisi. Upamo, da bodo teme vaše skupnosti izvirne, da bodo lahko takoj pritegnile pozornost ciljnega občinstva. Zdaj pa poglejmo, kako dodati naročnikeskupina "VKontakte", da zajebava brezplačno ali z minimalnimi stroški.
Najprej vabimo prijatelje - tako boste dobili nekaj deset udeležencev. Če imate znane skrbnike skupine, se lahko strinjate, da boste svojo skupnost oglaševali na njihovih spletnih mestih. Možno je, da se bo nekdo dogovoril, da bo brezplačno objavil svojo skupino ali v zameno za medsebojno PR, v nekaterih primerih pa bo moral plačati. Pridobite druga socialna omrežja ("sošolci", "Twitter", "Facebook") tako, da na njihove strani postavite ustrezne objave. Kanal YouTube je lahko tudi dobro promocijsko orodje. Kako dodati naročnike v VK Group brezplačno z uporabo tega vira, vam verjetno ni treba razlagati: postavite aktivne povezave pod video, ki vam pove o dejavnostih vaše skupnosti. Z vso učinkovitost teh metod, imajo eno pomanjkljivost - delajo zelo počasi. Da bi dobili na tisoče naročnikov v kratkem času, vam verjetno ne bo uspelo.

Odlomki: Ravnotežje na robu brezna

Danes obstaja veliko spletnih virov, ki so zasnovani tako, da olajšajo napredovanje v socialnih omrežjih. Nekje taka storitev je cenejša, nekje dražja in nekje je popolnoma brezplačna. Z vpisom na eno od teh strani boste razumeli, kako lahko hitro dodate naročnike v skupino VKontakte. Možno je prenehati več sto ali celo tisoč udeležencev dneva. Toda ali lahko takšna hitrost prinese želen uspeh? V enem daleč ne popolnem trenutku lahkoIzkazalo se je, da so avatarji udeležencev naslikani "psi brez oči". To pomeni, da so uporabniški profili prepovedani ali odstranjeni iz družabne mreže zaradi sumljive dejavnosti.
In to ni najslabša možnost - od "psov", ker se jih lahko znebite iz njihove skupnosti. Pogosto pod sankcijo VC pade skupina sama za umetni zasuk. Zato, če ste se že odločili za uporabo te metode, ukrepajte previdno in natančno. Očitno je, da bo pritok na stotine udeležencev na minuto neizogibno postavil pod vprašaj naravnost procesa.

Prednosti umetne privlačnosti naročnikov

Vendar pa obstajajo tudi pozitivni trenutki. Se strinjate, da boste lahko zaposliti več kot 30-40 ljudi na dan, v tednu v skupini bo približno tristo naročnikov, v mesecu - skoraj tisoč. Dobro, dobro. Nenamerni uporabnik, ki je padel v steno skupnosti in se zanimal za svojo temo, bo videl - veliko udeležencev in se bo tudi odločil, da se mu pridruži. Tako imenovani čredni instinkt bo deloval, kar je velik plus, ne glede na to, kako se sliši nevljudno.
Če je vsebina vaše skupnosti ozka in želite videti med ljudmi, ki jih lahko povabite na sestanek na spletu, ni odveč vedeti, kako dodati naročnike skupine VK iz svojega mesta. V ta namen lahko na plačanih storitvah goljufanja določite glavni geografski položaj vstopa, pa tudi spol, starost, socialni status.

Poceni pošto in draga ponaredek - ali obstaja razlika?

Vsaka od strani, ki ponuja storitve na umetnih zvitkih, se postavlja kot najbolj poštenaučinkovita. Toda na koncu, je absolutno nepomembno, boste plačali za privlačnost enega naročnika 3 kopecks ali 10 rubljev. Tudi če v vaši skupnosti ni "psa", je to daleč od dejstva, da bodo ljudje po vstopu doživeli nekakšno aktivnost.
Kakšen je pomen 100.000 udeležencev, če se nobeden od njih ne pojavi tukaj? Verjetnost, da bo plačano občinstvo oblikovalo resnično zainteresirano občinstvo, je izredno majhna. Stena skupnosti brez besed, objave, razprave bodo videti prazne in počasne. Okrogla številka, ki določa število udeležencev, seveda lahko utrudi samospoštovanje, vendar ne več.

Kombinacija vseh metod in ustvarjalnega pristopa

Seveda, pustite, da proces na težnosti in čakati na vreme na morju, tudi, ni vredno. Uporabite vse načine: sodelujte pri različnih vrstah oglaševanja in cheatbags, napišite osebna sporočila prijateljem iz socialne mreže z zahtevo, da se pridružite skupnosti.
Na internetu poleg storitev trženja obstajajo tudi samostojne izmenjave in tako imenovani Boksy. Kako pravno z njihovo pomočjo pravočasno dodati naročnike v skupino VKontakte? Vse tukaj je zelo preprosto - ustvarite nalogo za uvod in določite želene lastnosti bodočega udeleženca. Na primer: "samo za dekleta" ali "za prebivalce Moskve". To je zelo priročno, saj vsako dejanje osebno preverite in če se ne upošteva neizpolnjevanje meril uspešnosti. Tako samo vprašanje, kako dodati naročnike v skupino VKontakte v vašem mestu, prihrani denar in čas. OkNačin privabljanja ciljnega občinstva lahko imenujemo vodenje tematskih tekmovanj in kvizov. Za njihov razvoj boste morali pokazati svojo ustvarjalno domišljijo in poskrbeti za nagrade za zmagovalce. Ali že imate idejo? Zato je čas, da ga začnemo izvajati!

Sorodne publikacije