"Metro 2033" - sistemske zahteve igre, značilnosti prehoda in priporočila

"Metro 2033" je ena najboljših računalniških iger, ki so jih izdali domači razvijalci, ne le v zadnjih letih, ampak za vsa časovna obdobja. Vabimo vas, da prevzamete vlogo preživetja po atomski katastrofi. Poskušate preživeti skupaj z drugimi ljudmi, ki so bili rešeni, in to počnete samo pod zemljo, saj so na površini le strašni smrtonosni mutanti. Seveda vaše življenje ne bo vedno mirno in izmerjeno, saj morate rešiti svet pred drugo katastrofo in se rešiti tudi pred smrtno nevarnostjo. Če želite poskusiti ta projekt, morate poznati njegove sistemske zahteve. "Metro 2033" je igra, ki se lahko premika celo na ne tako močnih računalnikih. Če pa želite v celoti uživati ​​v lepoti, ki ste jo pripravili za vas, potem boste morali dobiti računalnik zadnje generacije. V primeru Metro 2033 vas lahko sistemske zahteve presenetijo.

Operacijski sistem

Sistemske zahteve "Metro 2033" so včasih strašljive, če pa govorite o operacijskem sistemu, potem ni nič strašnega. Dejstvo je, da je bila igra izdana že zdavnaj, zato v uradni izjavi sploh ne omenjamo Windows 8, ki že govori o sistemu Windows 10. Če želite to igro zagnati v računalniku, potem vaša različica operacijskega sistema ne sme biti starejša od XP. Če imate težave pri zagonu igre na sodobnih operacijskih sistemih, jo lahko poskusite zagnati v načinu združljivosti. Na žalost,V primeru drugih predmetov sistemske zahteve za Metro 2033 niso tako nežne, zato morate biti pripravljeni na zbiranje denarja za nadgradnjo vašega osebnega računalnika.

Procesor

Če govorimo o procesorju, potem ni tako velike specifičnosti. Sistemske zahteve "Metro 2033" na osebnem računalniku so, kot v primeru vseh drugih računalniških iger, razdeljene na minimum in priporočene. In če želite samo zagnati igro na minimalnih nastavitvah, boste imeli dovolj dvojedrnega procesorja. Če želite doseči največje zadovoljstvo, upoštevajte priporočene zahteve. In v tem primeru boste potrebovali nekoliko močnejši procesor. Razvijalci poročajo, da bo igra enako dobro delovala na katerem koli procesorju, ki je opremljen s štirimi jedri, ali na dvojedrnem procesorju, katerega zmogljivost je vsaj tri gigaherce. Na ta način lahko celo izberete izpolnjevanje sistemskih zahtev za različico Metro 2033 Redux.

RAM

Zdaj je čas za pogovor o tem, kaj je najpomembnejše za začetek kakršne koli računalniške igre, kot tudi za vsak program kot celoto. Seveda govorimo o RAM-u. Koliko je potrebno za igranje te igre pri minimalnih nastavitvah? Sistemske zahteve za igro "Metro 2033" jasno kažejo, da mora biti minimalna količina RAM-a vsaj en gigabajt. Ampak morate razumeti, da ne morete imeti prijetno igro s tem zneskompočakati Če želite nastaviti vse nastavitve na maksimum, potem pa uživajte v igri in ne trpite zaradi napak, boste potrebovali vsaj dva gigabajta RAM-a. V tem primeru so sistemske zahteve "Metro 2033: Last Light" bolj specifične in v primerjavi s procesorsko postavko ni izbire.

Grafična kartica

Zadnja pomembna točka je grafična kartica. V tej igri je to še posebej pomembno, saj je vizualna komponenta oblikovalcev delala posebej skrbno. Obstajajo računalniške igre, v katerih grafika ni namenoma posebej realistična, v takih primerih pa ni smiselno razmišljati o kakovosti vaše grafične kartice. Toda, če je podoben projekt, potem mora biti grafična kartica vsaj dobra. Zato v minimalnih sistemskih zahtevah to pomeni, da morate imeti vsaj 512 megabajtov video pomnilnika, sama kartica pa mora podpirati tako DirectX 9 kot tretjo različico shaderjev. Toda priporočene zahteve so seveda drugačne in morate razmisliti o tem, da bi imeli grafično kartico z vsaj enim gigabajtom video pomnilnika, da bi uživali v vsem, kar so oblikovalci pripravili za vas.

Optimalne sistemske zahteve

\ t
Za razliko od drugih računalniških iger, ki imajo le minimalne in priporočene sistemske zahteve, se v tem primeru razvijejo tudi optimalne zahteve, ki vas lahko najbolj prestrašijo. Zdi se vam, da morate kupiti najboljši računalnik, ki je na voljo na trgu, da bi to igro zagnali največnastavitve Zakaj? Čas je, da ugotovimo.

Najprej boste potrebovali enega od najnovejših procesorjev, opremljenih z vsaj šestimi jedri. Drugič, grafična kartica mora imeti vsaj dva gigabajta video pomnilnika in podpirati tudi DirectX 11. In tretjič, ne pozabite na RAM. V tem primeru so bili razvijalci presenečeni, da niso določili določene številke. Zapisali so "kolikor je mogoče", v oklepajih pa so opazili, da to pomeni vsaj osem gigabajtov RAM-a. In to je zelo, zelo veliko, ker ga toliko potrebuje večina najnovejših računalniških iger, le nekaj pa gre na 16 gigabajtov.

Značilnosti odlomka in priporočila

Torej, če ste pozorni na vse sistemske zahteve za to igro, lahko opazite nekatere značilnosti prehoda. Na primer, samo lastnik najmočnejšega računalnika bo prestopil Metro 2033 pri največjih nastavitvah. Skladno s tem obstaja eno zelo pomembno priporočilo, da greste skozi: nastavite nastavitve pod maksimalno, sicer boste imeli resne težave pri prehodu igre, kar lahko močno ovira. Če nastavite povprečne nastavitve, bo grafika še vedno precej privlačna, lahko pa preprosto predvajate in vodite Metro 2033 brez težav. Ko pregledate sistemske zahteve in jih primerjate s konfiguracijo računalnika, boste lahko razumeli, katere nastavitve ste izbrali, tako da se igra ne upočasni in tako preprečite uspešno prehod.

Sorodne publikacije