Značilnosti igre Dying Light in kje so ohranjanje

Nova temačna svetloba Horror Dying Light je lahko vdihnila novo življenje v na videz zombi žanr. Igra je osvojila ljubezen javnosti in dobila odobritev kritikov različnih publikacij. Povedali vam bomo o zanimivi zapleti in značilnostih, ki to igro razlikujejo od drugih. Poleg tega bomo obravnavali problem, ki se je pojavil v mnogih igralcih: iskanje datotek v igri Dying Light, kjer je shranjevanje.

Dying Light: Scene

Mesto igre je v mestu Haran, ki je nekje v Turčiji. Prebivalci Hurrana so bili prizadeti zaradi groznega virusa živih mrtvih, kar je bilo posledica karantene in popolne izolacije od ostalega sveta. Igralci prevzamejo vlogo posebnega agenta, ki se pojavi v mestu za posebno nalogo - da dobi protistrup. Poleg protistrupa je naš junak zainteresiran za iskanje tajnih dokumentov, razkritje katerih bo privedlo do propada njegovega podjetja.


Takrat so bili preživeli v mestu razdeljeni na dve strani. Na kratko, dobri in slabi fantje. Ekipa dobrih (tukaj, mimogrede, potem se bo pojavil naš posebni agent) so pogumni parkouristi, ki prosto prečkajo okuženo mesto in si prizadevajo odganjati krvoločnega zombija. Loši fantje so organizirana banda kriminalcev in manijakov, ki uporabljajo strašno situacijo v mestu.

Tehnične značilnosti igre

Če zavržete problem datotek in vprašanje, kje je ohranjanje svetlobe (ki je verjetno nastala zaradi posebnih težav)podjetja), potem obstaja veliko pozitivnih vidikov v igri. Eden od takih trenutkov je lahko prisotnost lokacij na več ravneh. Razvijalci so veliko pozornosti posvetili podrobnostim, zato je vsaka raven na svoj način edinstvena in raznolika.


Spreminjanje dneva in noči je pripomoglo tudi k oblikovanju igranja. Glede na čas dneva se aktivnosti zombijev razlikujejo: od zmerno agresivnih vrst do posebnih, lovijo le ponoči.

Mesto, kjer je shranjena svetloba Dying

Mnogi igralci so opazili tako težavo, da niso mogli takoj najti želene mape, ko so iskali datoteke s shranjenim napredkom. Da bi prihranili čas in živce, vam bomo pokazali najbolj zanesljiv dostop do datotek, ki jih potrebujete. Torej je kraj, kjer je shranjena svetloba Dying, v korenu igre. Odprite lokalni pogon C in pojdite v mapo ProgramData. V notranjosti poiščite mapo za kavo Steam, ki zbira vse vaše trenutno nameščene igre. Naslednji naslov bo izgledal takole: RLD! 239140storageout. Prijetno igro in poskusite preživeti do zore!

Sorodne publikacije