Kako zgraditi portal "Twilight Forest" v Minecraftu?

Relativno nedavno ima mreža novo spremembo za igro "Maincraft" - "gozd somraka". To je povsem nova lokacija, polna različnih zakladov in dogodivščin, z njimi in nevarnosti. Seveda, da bi prišli tja, morate vedeti, kako zgraditi portal "Twilight Forest".

Materiali

Dejansko v igri "Maincraft" ni nič težkega. Kako zgraditi portal "Forest Twilight"? Zelo preprosto. Potrebujete le malo potrpljenja in nekaj povsem običajnih materialov.
 • Dvanajst rastlin ali gob.
 • Posoda za vodo.
 • En diamant.
 • To so absolutno potrebni elementi, brez katerih se lahko postavi vprašanje: "Kako zgraditi portal v gozdu somraka?" - nima smisla. Poleg tega boste morda potrebovali lopato, vendar to ni potrebno. Poskušali vam bomo pomagati pri pripravi vseh potrebnih virov in materialov, kot tudi pri njihovem iskanju in pridobivanju v ječeh.

  Žlica

  Za to boste potrebovali nekaj železa. Običajno se nahaja v zgornjih plasteh, blizu površine. Poskusite poiskati ta rjava razlitja v naravnih jamah ali pa sami kopati plitvo os. Železo lahko najdemo tudi na površini, vendar le v gorskih območjih.

  Po pridobitvi zadostne količine rude ga prečistimo v železne ingotove. S strojem strgajte vedro. To storite tako, da ingoti položite na ploščo plovila kot kljukico. Ko dobite vedro, se odpravite do najbližjega vodnega telesa in izpustite vodo. Zdaj naniste le nujna sestavina, ampak tudi dobra pomoč pri iskanju naslednjega gradiva.

  Diamanti

  Potrebovali boste samo en kos, a pridobivanje je lahko zelo težko. Začnimo z dejstvom, da lahko najdete ta material v skrinjeh na površini - v vaseh, zapuščenih templjih in utrdbah. Na žalost so možnosti zelo majhne samo zato, da bi izvedeli konstrukcijo, in celo prsni koš je videti daleč od vedno.
  Zato morate iti v globine 12-15 (ne pozabite, da odštevanje naraste od dna avtohtone pasme). Ko dosežete želeno raven, začnite kopati v različnih smereh v ravni liniji in ustvariti vejo. Glavna stvar je, da ne uničite blokov nad glavo in pod nogami, zato ni težko zadovoljiti klop. Tukaj boste našli vedro vode, ki je primerna za vas, da po potrebi ugasnete. Zdaj, ste pripravljeni, da se naučijo, kako zgraditi portal "Twilight Forest".

  Gradbeništvo

  Torej, kako zgraditi portal "Gozd somraka"? Če želite to narediti, morate narediti nekaj preprostih korakov.
 • Poiščite kraj z rastočo travo.
 • Izkopajte luknjo z 2 bloki in globoko v 1 plast.
 • Vlijte vodo iz vedra.
 • Po obodu nanesite vse rože ali gobe.
 • Zdaj pa pojdite na krajšo razdaljo in vržite diamant v vodo. Potem morate ostro teči vstran, saj se portal odpre s strelom, ki lahko povzroči resno škodo igralcu v Minecraftu. Kako zgraditi portal ("Twilight Forest"), ki ga zdaj poznate, tako da se lahko prilegate in greste iskati drugo pustolovščino.

  Sorodne publikacije