Kaj je "Watsap" in "Weber"? Kateri sel je bolje izbrati?

Komuniciranje z drugimi je velik del našega življenja. Zelo pomembno je, da je to sporočilo čim bolj kakovostno in poceni. V zadnjem času se mobilna komunikacija počasi premika nazaj v preteklost. Bistvo je, da je internetna povezava veliko bolj donosna, še posebej, če uporabljate kurirje. Ta članek je namenjen prav tem programom. Ugotovili boste, kakšni so Watsap in Weber za uporabo teh aplikacij in katere funkcije.

Kaj so glasniki?

Glasniki so majhni programi, ki so nameščeni na mobilni napravi. S temi aplikacijami lahko klepetate s prijatelji, sodelavci in sodelavci, pod pogojem, da imajo nameščeno isto aplikacijo. Če želite uporabljati sel, potrebujete le internetno povezavo. Ti programi so lahko večinoma popolnoma brezplačni, z izjemo nekaterih storitev, na primer klice na fiksne.


"Weber"

Eden od najbolj priljubljenih glasnikov do danes. Prenos programa vam ne bo vzel več kot nekaj minut. Če želite to narediti, morate iti v trgovino z vsebinami (za uporabnike Android - to je "Google Play", in za lastnike iPhone - "App Store") in vnesite ime aplikacije v iskalni niz.Zahtevani sel bo eden prvih na seznamu. Značilnost podjetja Weber je poenostavljena registracija, ni vam treba vnesti e-poštnega naslova, določiti osebnih podatkov,prišli do gesla in tako naprej. Samo vnesite svojo telefonsko številko. Na voljo bo kratka potrditvena koda v obliki SMS. Vnesti ga morate v določeno polje in registracija se bo končala. Stiki vašega telefona se uvozijo v seznam stikov Weber. Lahko se obrnete na program s tistimi, ki uporabljajo tudi Viber. Glavne značilnosti sporočil so besedilna sporočila in možnost klicanja. V tem primeru je funkcija video povezave. Eden od glavnih konkurentov "Weberja" velja za "Watsap". Oglejmo si funkcionalnost Whatsappa in ugotovimo, kaj se razlikuje od Watsapa.


"Watsap"

Postopek namestitve "Watsap" skoraj nič ne ostaja v postopku namestitve "Weber". Enaka registracija in sinhronizacija številk v imeniku. Prva stvar, ki pride na misel, je različna zasnova in vmesnik dveh kurirjev. glavna barva Viberja je vijolična (lila), WhatsApp - zelena. Oba programa omogočata, da spremenite avatar ali, na primer, ozadje za vsako korespondenco. Kot ozadje lahko postavite fotografijo osebe, s katero se pogovarjate. Razlika med "Weber" in "Watsap" je tudi, da prva aplikacija omogoča, da nastavite majhen status, kot v socialnih omrežjih. Z njim lahko svojim prijateljem poveste, kaj počnete v tem trenutku ali označite, da ste zdaj zaposleni in vam ni treba skrbeti. Aplikacija "Watsap" omogoča ne samo izmenjavo besedilnih sporočil. Poleg tega lahko pošiljate majhna glasovna sporočila.Ugotovili smo, kako namestiti Weberja, Watsapa in pregledali ključne značilnosti teh glasnikov. Še vedno je treba ugotoviti, katera od aplikacij je boljša.

Kaj je boljše: "Weber" ali "Watsap"?

Ne moremo reči. Vse je odvisno od vaših zahtev za sel. Najpomembnejša razlika je v tem, da "Weber" omogoča klice v obliki enostavnega telefonskega pogovora in video komunikacije. "Vatsap" ne zagotavlja takšne možnosti. Zdi se, da je na podlagi tega dejavnika "Weber" bistveno slabši od svojega glavnega konkurenta. Vendar pa ima svoje nedvomne prednosti. Oba programa delujeta, ne da bi se ustavila, ko je internet vklopljen. Glede na vašo željo lahko prejmete obvestila o novih klicih (če imate opravka z "Weber") ali sporočili. Vendar pa na podlagi širše funkcionalnosti Viber ta uporabnik v telefonu uporablja veliko pomnilnika. Poleg tega se baterija s svojim neprekinjenim delovanjem zelo hitro odvaja. Ostaja le za čas, da prekinete internet, kar ni zelo praktično, saj je dovolj pogosto, da počakate na pomembne klice in SMS. Če je besedilo korespondenca vse, kar želite od sel, "Watsap" je idealna možnost. Z vidika baterije in pomnilnika ta aplikacija skoraj ne nalaga sistema. Poleg tega ta glasnik podpira veliko več lupin kot Weber. Še ena prednost Whatsappa je, da lahko dodate do 256 uporabnikov hkrati v skupinski klepet. Kdo med vami se lahko pohvali s toliko prijatelji, ki vodijo enegapogovor? Viber je nastavil spodnjo mejo. Torej smo ugotovili, kaj so bili "Watsap" in "Weber" in razpravljali o glavnih razlikah. Kakšna je razlika med obema programoma?

Weberjevo razlikovanje od Watsapa

Weber se ponaša s prisotnostjo originalnih nalepk, smešnih podob vrste velikih smeškov, ki jih je mogoče vstaviti med korespondenco. Nekatere zbirke nalepk so brezplačne, vendar za dodatno plačilo. "Watsap" se lahko pohvali, kot da je standard "emoji". "Weber" - program je popolnoma brezplačen, za drugo leto uporabe "Watsap" pa bomo zahtevali majhno plačilo v višini 99 centov. WhatsApp stisne sliko, ko se prenaša, Viber pa tega ne stori, zato je hitrost prenosa sporočil s takimi prilogami nekoliko večja. Kaj je "Watsap" in "Weber"? Kurirje, s katerimi lahko pošiljate sporočila s prilogami. Medtem pa dokumenti ne morejo poslati nobenega od teh programov. Toda hkrati lahko tudi v načinu brez povezave prejmete sporočila.

Zaključek

Povedali smo vam, kaj sta "Watsap" in "Weber". Vsak izmed vas lahko izbere primernega selca ali pa ga po potrebi tudi namesti. Ne prezrite te vrste povezave, ker je to zelo priročno in ekonomično.

Sorodne publikacije