Zaščiten pametni telefon z zmogljivo baterijo: pregled, funkcije in povratne informacije

Trenutno je obseg telefonov tako velik, da lahko med njimi najdete različne možnosti. Na primer, veliko ljudi ve, da so zaščiteni pametni telefoni z zmogljivo baterijo. Med najnovejšimi napravami lahko najdemo tudi takšne. Na žalost ti pripomočki niso tako pogosti kot običajni pametni telefoni. To je posledica dejstva, da je za proizvajalce običajno pomembno, da dodajo funkcionalnost, izboljšajo moč naprav in naredijo zaslon veliko več kot le ergonomija in enostavnost uporabe. Vse to baterijo močno postavi ves dan, tudi v stanju pripravljenosti. V skladu s tem je zanesljivost telefona, njegova moč in varnost - to so zadeve, ki jih pozornost skoraj ne plačuje. To je določeno število uporabnikov, ki se odmikajo, saj obstaja posebna skupina ljudi, ki jih zanima moč in varnost. Zato je nastal poseben telefon. Razlikujejo se po sposobnosti, da prenesejo prah, vodo, močne udarce in padajo z višine. V članku bomo pregledali najbolj varne pametne telefone z zmogljivo baterijo.


Splošne informacije

Proizvajalci navadnih telefonov poskušajo biti zaščiteni, toda ukrepi, ki jih uporabljajo podjetja, niso primerni. Na primer, kaljeno steklo je nameščeno na številnih telefonih. Trdota je precejšnja, vendar debelina pušča še veliko zaželenega - ta krhki del je preveč krhek. Za pametni telefon, ki lahko postane odporen proti udarcem, je ta kazalnik nekoliko nižji od ravni. Zaradi uporabe tehnologije OGSNaprava je lahko zelo ranljiva, če se kaj zgodi. Med sodobnimi in priljubljenimi modeli lahko najdemo tiste, ki so uporabili takšne materiale za telo kot aluminij in titan. Vendar pa je treba reči, da proizvajalec ni rekel, take različice niso uspešne.


Trenutno znana podjetja, ki posebej ustvarjajo take telefone. Osredotočajo se na moč baterije in tesnost ohišja. Ti pripomočki bodo pritegnili celo športnike, turiste in druge. Tudi ljudje, ki služijo na ministrstvu za izredne razmere, policijo in tako naprej, skrbijo za takšne naprave. Zato lahko sklepamo, da je takšen telefon primeren za tiste, ki imajo nevarno delo ali skrajni počitek. Naslednji v članku bomo pogledali vpliv in zaščitene telefone. Ocena je zadela le tiste z dobro baterijo.

Nakup telefona

Turisti in potniki pogosto uporabljajo varne pametne telefone z zmogljivo baterijo. V tem primeru proizvajalci navedejo, da je naprava čim tesnejša. Za potnike je pomembno, da telefon ne le prenese škodljive učinke zunanjih dejavnikov, temveč tudi počasi izprazni. V pohodu bo polnjenje naprave zelo težko. Tudi, če potrebujete radio ali radio, lahko kupite takšne modele. Ogromno vlogo pri takšnih telefonih ima možnost, ki vam omogoča prihranek energije baterije - varčevanje z energijo. Poleg tega bo dodatna funkcija v obliki hitrega "hranjenja" zelo dobra. Potem bo oseba lahko v najkrajšem možnem času obnovila svojo napravo in jo uporabila še naprej. Pred temkako uporabljati takšno napravo, preberite priročnik za kupljen ali skoraj kupljen model. Ob upoštevanju vseh teh podatkov predstavljamo oceno najboljših naprav, ki imajo zmogljivo baterijo.

MANN ZUG 5s

Ta dobro zaščiten pametni pametni telefon z zmogljivo baterijo lahko veliko pozna z imenom AGM Stone 5S. Baterija te naprave je odlična, ima zmogljivost 4050 čarovnikov. Povprečna cena na napravo je 250 evrov. Prodaja je potekala pred tremi leti, vendar se še vedno šteje za novost, saj se telefoni te vrste redko posodabljajo. Gumirani primer. Narejena je iz kovine in plastike. Zaslon varnega pametnega telefona z zmogljivo baterijo je prekrit s posebnim steklom. Matrika tipa IPS. Diagonala je 5 palcev, resolucija pa je 1280 x 720. Zahvaljujoč močnemu zaščitnemu steklu telefon izgubi svojo svetlost, vendar je varnost zagotovljena z najboljšimi. Zaradi te lastnosti lahko napravo potopimo v vodo in mirno, brez strahu pred metanjem. Naprava ima okvir, skozi katerega se pri padcu na asfalt ali gramoz zaslon ne zlomi. Telefon spada v srednji razred. Kamera ima matrico 8 MPa. Zahvaljujoč zmogljivi bateriji v običajni, ne zelo aktivni uporabi, lahko telefon traja tri dni. Če je stalno v stanju pripravljenosti in se zelo redko odloči, da ga pokliče lastnik, lahko baterijo napolnite po petih dneh. RAM je 1 GB, procesor pa deluje na 4 jedrih. Drug varen pametni telefon z zmogljivo baterijo za ekstremne športe je Conquest S6 Pro. Ima dobre parametre inmalo so slabše od bolj priljubljenih naprav. Da bi naprava delovala dlje, je proizvajalec namestil baterijo s kapaciteto 4 tisoč metrov. Telefon deluje na procesorju z 8 jedri. Pogostost vsakega od njih je 1700 MHz. Pomnilnik naprave je 3 GB. Vgrajeno skladišče je dodelilo 32 GB. Uporabite lahko omrežja 4G. Telefon deluje v operacijskem sistemu Android različice 5.1. Zaslon je dobil diagonalo 5 palcev.

Doogee DG700 Titans 2

Ta varen pametni telefon z zmogljivo baterijo (razvrščen zaradi pozitivnih ocen kupcev) je idealen za ekstremne ljudi. Opisana naprava iz "Doug" se nanaša na povprečno cenovno kategorijo. Made in China, tako da lahko vidite dobro vrednost za denar. Telefon lahko prenese močne udarce. Ustvarjen je v stilu Vertu. Telo je prejelo kovinske dele, vstavki so iz gostega usnja. Proizvajalec določa, da ima naprava zaščito pred prodiranjem vode IP67. Zaslon je prekrit s kaljenim steklom, zmogljiva baterija s 4000 čarovnicami pa lahko pokaže dolgo življenjsko dobo brez polnjenja. Diagonala naprave je 4,5 palca. Ločljivost zaslona - 960 x 540 slikovnih pik. Med poskusi, ki jih strokovnjaki, je bilo ugotovljeno, da je telefon lahko brez škode, da padejo iz 2. nadstropja. Treba je opozoriti, da potopitev na veliko globino naprava ne more stati. Največji možni odkup je v standardnem akvariju.

Runbo H1 4G

Pregled varnega pametnega telefona z zmogljivimBaterija Runbo H1 4G bi morala začeti s tem, kar je proizvajalec pozicioniral. Nanaša se na poklicni razred. Deluje s satelitskimi moduli, ima vgrajeno pravilno, zmogljivo baterijo. Procesor deluje na frekvenci 4 jedra 1500 MHz. RAM 2 GB, vgrajeno 16/32 GB. Lahko delate tudi s 4G generacijskimi omrežji.
Zaslon naprave ima diagonalo 4,3 palca. Telefon deluje v operacijskem sistemu Android 4.4. Obstajajo tudi možnosti, kot so GPS, GLONASS in drugi. Baterija ima zmogljivost 6.000 mAh, zato med življenjsko dobo baterije ne morete preživeti.

Caterpillar Cat S40

Razmeroma nov zaščiten (IP68) pametni telefon z zmogljivim akumulatorjem, katerega pregled je kratek, a pomemben, je prejel baterijo 3.000 čarovnikov. Seveda, ta model v ozadju že opisano šibko, vendar je še vedno dovolj za povprečno delo treh dni na minimum. Če je naprava v stanju pripravljenosti in jo lastnik pokliče le nekajkrat na dan v 24 urah, bo baterija brez polnjenja trajala pet dni.
Pametni telefon lahko zdrži udarce. Deluje na operacijskem sistemu Android 5. " Procesor ima štiri jedra in frekvenco vsakega 1100 MHz. RAM je majhen, samo 1 GB. Notranji pomnilnik je dober - 16 GB. Če želite, lahko delate s 64 GB pomnilniškimi karticami. Zaslon ima diagonalo 4,5 palca. Kamera je opremljena z matrico 8 MP. Cena te naprave je približno 350 $.

Runbo F1

Ta varen pametni telefon z zmogljivo baterijo je na voljo v več spremembah -štiri ali osem jeder. V tem primeru lahko naprava deluje tako pri nizkih kot pri visokih temperaturah okolja. Lahko se poveže s tremi različnimi satelitskimi sistemi, zato lahko z uporabo takšnega telefona opravite geo-pozicioniranje.
Procesor tega pametnega telefona deluje na frekvenci 1500 MHz. RAM je 2 GB. Hkrati je notranji pomnilnik 16 GB. Operacijski sistem - Android 5 ". Zaslon ima premer 5,5 cm. Zmogljiva baterija, njena zmogljivost je bila 5.000 čarovnik.

Conquest S6

Ta varen pametni telefon z zmogljivo baterijo in IP68 (edini standard) je ustvarjen z najnovejšo tehnologijo, ki jo "hrani" še vedno dober operacijski sistem Android 4.4. " Naprava deluje na procesorju Mediatek, ki ima 4 jedra. Vsaka od njih ima frekvenco 1500 MHz. RAM je 2 GB. Telefon se odlično pokaže pri delu v ekstremnih pogojih. Zmogljive baterije in uporabniki videoposnetkov označujejo kot ločeno prednost. Fotografije na tem varnem telefonu lahko naredite s fotoaparatom, katerega matrika je prejela ločljivost 13 MP. Proizvajalec je navedel, da je naprava "zaprta" iz vode. Lahko se potopi v tekočino eno uro brez posledic. Poleg tega lahko telefon zlahka prenese padec dveh metrov. Baterija naprave ima kapaciteto 4200 MAG. Cena za pametni telefon je 300 $.

Vchok M9

Še en kitajski zaščiten pametni telefon z zmogljivo baterijo, razvito z uporabo najnovejše tehnologije. Naprava je prav. Lahko se uporablja kot kakovostprenosna baterija, ki lahko napolni druge naprave s posebnim kablom. Pametni telefon je čim bolj zanesljiv. Naprava deluje na štirih jedrih, katerih frekvenca je 1500 MHz. Operacijski sistem - Android verzija 5.1.
diagonala naprave je 4,5 palca. Z modulom GPS lahko izračunate teren. Baterija ima kapaciteto 5100 mAh.

Sorodne publikacije