Foto tiskalnik Epson P50: idealen za kakovost tiskanja in tiskanja

Epson P50 je vrhunski foto tiskalnik, ki združuje odlično kakovost izhodne strani in visoko zmogljivost. Hkrati pa stroški takšne periferne rešitve niso tako visoki. Gre za to rešitev, ki temelji na metodi brizgalnega tiskanja in bo šla še dlje na jezik.

Specifikacije

Kapaciteta pladnja za podajalne strani je 120 listov A4 z gostoto približno 60-80 g /m 2. Omejitev tiskanja določi proizvajalec za 2000 strani. Epson Stylus P50 ima dva načina za pridobivanje informacij. Glavni je USB. Univerzalni čitalnik kartic, ki lahko upravlja z večino sodobnih formatov pomnilniških kartic, služi kot rezervna metoda za pridobivanje surovih podatkov. Seveda so nekatere pritožbe lastnikov posledica pomanjkanja brezžičnega načina prejemanja informacij in rezervnega žičnega pristanišča. Ampak ne pozabite, da je to foto tiskalnik, in takšne možnosti niso zelo pogoste v perifernih napravah tega razreda. V obratovalnem načinu porabi Epson P50 le 156 Wattov, raven proizvedenega hrupa pa ne presega 36 dB.


Kartuše in črnila. CPR

V povezavi s takšnimi modeli kartuš se izračuna Epson Photo P50:
 • T0801 se ponovno napolni s črnim črnilom.
 • T0802 je napolnjena z modro barvo.
 • T0803 - vijolična kartuša.
 • T0804 - zmogljivost z rumeno črnilo.
 • T0805 - svetlo modra kartuša s črnilom.
 • T0806 je rafiniran s svetlo vijolično barvo.
 • Virprvi je le 33 listov, obarvan - 590 izvodov. Vse kartuše so za enkratno uporabo, medtem ko razvijate svoj vir, morate kupiti nov komplet. Zato se v praksi pri T50 za NPC uporabljajo obvezni sistemi, ki zahtevajo redno nakupovanje črnila.


  Izhodna hitrost. Zahteve glede kakovosti in strani

  Tiskalnik Epson Photo P50 tiska v ločljivosti 5760X1440, njegova kapljica pa ima velikost samo 15 kosov premera. Posledica tega je, da je kakovost tiska v tem primeru predvsem pohvala in izven konkurence. Glavne velikosti medijev v tem primeru so A4 in fotografije 13X18 ali 10X15. Prav tako je možno dokumentacijo izpisati na ploščah manjših velikosti - A5 ali A6. Seznam fotografij dopolnjuje velik 20X25. Hitrost tiskanja v enobarvnem in barvnem načinu je približno enaka in je 37-38 strani na minuto. Ob zaključku fotografije z najvišjo kakovostjo v formatu 10X15 bo porabil le 15 sekund. Ta tiskalnik fotografij je sposoben tiskati na skoraj vsak papir. Dodatni argument v tem primeru je dovoljen razpon gostote nosilca, ki je omejen na 60-300 g /m2.

  Vozniki

  To je resnično kakovosten pristop s seznama podprtih operacijskih sistemov. Poleg standardnih MacOS od Apple in Windows Vista, obstaja tudi podpora in različne distribucije operacijskega sistema "Linux". Slednji je tudi bolj priljubljen v računalniških krogih. Zato s konfiguracijo programske opreme v tem primeru to zagotovo ni problemmora biti

  Pregledi. Cena

  Danes lahko Epson P50 kupite za 12.000-13.000 rubljev. Prav tako je nujno dodatno kupiti sistem NPCH, ki bo stalo fotografski tiskalnik na 1000 rubljev. Zadnji odtenek je ključna pomanjkljivost perifernega izdelka, obravnavanega v tem materialu. Vsaj, v svojih pregledih, je na tem, da pozornost strokovnjakov in lastnikov. Prednosti v istih pregledih vključujejo kakovost nastalega tiskarskega izdelka, učinkovitost njegove proizvodnje, enostavnost namestitve in prisotnost podpore na ravni gonilnikov vseh ustreznih različic operacijskih sistemov.

  Povzetek

  Glavna prednost Epson P50 je visoka kakovost izhodnih slik, slik in fotografij. Hkrati pa ni omejitev za vrsto uporabljenega medija in ta tiskalnik fotografij lahko tiska na skoraj vse vrste papirja. Če je dopolnjen s sistemom NPCH, bo visokokakovostni sistem tiskanja fotografski, prikrajšan za kakršne koli pomembne pomanjkljivosti. Druga pomembna prednost v tem primeru je, da je japonski proizvajalec opremil tiskalnik z vgrajenim bralnikom kartic, ki vam omogoča prikaz fotografij ali slik neposredno iz naprave brez uporabe dodatnih pripomočkov. Prednosti tega foto tiskalnika so tudi majhna poraba energije in minimalna raven hrupa.

  Sorodne publikacije