Kako začeti avto v "Stalker: Shadow of Chernobyl". Opis igre

V tem članku bomo našli odgovor na vprašanje, kako začeti avtomobil v "Stalker, Shadow of Chernobyl". Igra je izšla marca 2007 in so jo ljubili milijoni igralcev po vsem svetu. Stalker je bila izdana s strani ukrajinskega podjetja v stilu strelec, igra je razdeljena na več lokacij, ki so bile razvite za dokumentarno snemanje v Černobilski izključni coni.

Ozadje igre

Aprila 2006 se je v jedrski elektrarni v Černobilu pojavila eksplozija, katere razlogi niso znani. To je bil razlog za nastanek "con", na ozemlju katerih se pojavljajo mutacijske živali in nenormalni naravni pojavi. Da bi preiskala razmere, vlada države pošilja oborožene sile Ukrajine v tako imenovano cono. Toda vsi poskusi, da bi ga obvladali, se končajo s smrtjo vojske.


Podatki o izdelkih, ki se pojavljajo v nepravilnostih - artefakti, od katerih ima vsaka koristne lastnosti in pomembno ceno, se kmalu pojavi. S tem v zvezi se pod artefakti, ki se imenujejo zalezovalci, pojavljajo vedno več lovcev. "Območje območja je dobro varovano z vojaškimi kontrolnimi točkami, ki so postavljene na meji, vendar ne more nikomur priti v center. Stalkers "artefakte Klondike."

Plot

Občasno na cestah Cordona obstajajo tako imenovani tovornjaki smrti, ki sprejemajo trupla iz središča cone.občasni zalezovalka, ki preiskuje drobce avtomobila, najde enega preživelega - protagonista. Stalker ga dostavi lokalnemu prodajalcu Sidorovichu. Če pogledamo srečo, se razkrije tatoo "S. T. A. L. K. E. R" in kpk z eno nalogo "ubiti Strelca".


Kako začeti z avtomobilom v "Stalkerju. Senca Černobila." Če želite to narediti, pojdite v meni, vnesite možnost igre, izberite "Upravljanje". Tam morate poiskati "Off", "Start engine" ali "Ignition" linijo, vse je odvisno od nastavljenega načina. Nasproti tej vrstici morate pritisniti na miško in izbrati priročno tipko za igralca, na primer, "Z", kar je najpomembneje, ključ ni bil zaseden z drugim dejanjem. Nato kliknite na okno "Uporabi". Po tem se morate vrniti v igro, pojdite v vozilo in pritisnite tipko "F", da odprete vrata. Ko je igralec v avtu, morate klikniti na tipko, ki ste jo izbrali, v našem primeru - "Z". Ko preberete ta članek, lahko dobite odgovor na vprašanje o tem, kako začeti avto v Stalkerju: Chornobylska senca. "Gospodar Zone", "Glukhar 2", "The Last Stalker", "New Time" in še veliko drugih modov v igri "Stalker: Shadow of Chernobyl" imajo tudi možnost uporabe prometa.

Sorodne publikacije