Naučite se, kako onemogočiti kožo Rust.

Mnogi ljudje po vsem svetu raje ne počivajo v divjini, kot so to počeli prej, ampak na računalniku. Natančneje, v računalniških igrah, kjer se predstavljajo izbrana oseba ali eden redkih preživelih jedrske nesreče. Tema postapokalipse je adut igre Rust, zato je ta članek posvečen temi, kako onemogočiti kože v "dobi" prek navadne igralne konzole, ne da bi uporabljali dodatke tretjih oseb in dodatke za igre.


Kaj potrebujete v "starostni" ekipi?

Kot v drugi sodobni igri ima Rust svojo igralno konzolo, s katero lahko uporabnik spremeni nekatere parametre igre. V nekaterih igrah je konzolo mogoče obrezati na dejstvo, da omogoča samo snemanje in nalaganje shranjevanja. V drugih igrah je možna popolna medsebojna povezanost z glavnimi funkcijami, metodami in spremenljivkami iger, kar omogoča bistveno spremembo igranja. Samo Rust je takšna igra, v kateri je polna konzola, zato se pojavljajo številna vprašanja, kot je onemogočanje kože v "dobi".
Če pa prideš do glavne ideje konzole, jo ustvarijo razvijalci, da preverijo napake v igri. Če jo bodo ustvarjalci sami igrali, bo razvojni proces odložen na veliko daljše obdobje, kot je bilo pričakovano. Ukazi so v konzoli s ključnimi besedami, ki lahko, na primer, gredo na naslednjo stopnjo, pa tudi veliko več, kar močno poenostavi razvoj igre.


Kako onemogočiti kože v »starosti«skozi konzolo

Dovolj je veliko igralcev v Rustu, ki se pritožujejo, da so njihovi računalniki preveč obremenjeni z vsemi vrstami kože, ki, tako kot drugi predmeti v igri, zahtevajo napor ne samo za matično ploščo, ampak tudi za RAM in procesor. Izhod, čudno, je bila odločitev skupnosti, da je treba onemogočiti kože na šibkih računalnikih, tako da je ocena FPS postala nekoliko bolj sprejemljiva.
Navodila, kako onemogočiti kože v "starosti":
 • Zaženite Steam, nato kliknite na gumb "Play" na strani igre.
 • Po celotnem nalaganju lahko odidete na vaš najljubši igralni strežnik ali na vaš lokalni strežnik, brez posebnih razlik.
 • Zaženite igralno konzolo s ključem, določenim v nastavitvah igre. Ne bojte se, da bo tam veliko nejasnih pomenov in besed - to so logotipi igre, o napakah pri začetku igre lahko povejo.
 • Sedaj prevedite postavitev in v konzolo vnesite lažni podatek, torej podajamo spremenljivko itemskin "Lying" ali "0", po kateri bodo kože v igri onemogočene.
 • Če ta metoda ne izvaja v celoti vaših načrtov, spremenite grafične nastavitve na najnižjo vrednost in znova zaženite igro. Praviloma anti-aliasing zahteva veliko pomnilnika grafične kartice, zato je vredno pozoren na to možnost.

  V zaključku

  Upamo, da je ta članek odgovoril na vaše vprašanje o tem, kako onemogočiti kože v "starosti". Ta zmožnost za delo z ukaznimi vrsticami lahko v težki situaciji ne uspe, na primer, ko je znak zaprt v teksturah,Določeno skupino lahko premaknete na določeno lokacijo, tako da določite koordinatno točko.

  Sorodne publikacije