"Stalker: Shadow of Chernobyl". Kje je ohranitev? Različice različnih različic OS.

Odvisno od tega, kateri operacijski sistem uporablja uporabnik, je lahko shranjevanje v igro na različnih mestih. Nato lahko ugotovite, kje so prihranki za "Stalker: Shadow of Chernobyl". Upoštevani bodo tudi vzroki odhoda med skladiščenjem.

Varčevanje in okna

Kje je shranjevanje v "Stalker: Shadow of Chernobyl", če ni v mapi z igro? Mnogi igralci se soočajo s takšnim problemom, ki je pomanjkanje ohranjanja na svojem določenem mestu. Dejstvo je, da ta operacijski sistem shranjuje datoteke v mapo, imenovano SavedGames. Tukaj se nahaja ohranitev "Stalker: Shadow of Chernobyl". Vendar, če jih ni, potem je razlog za pomanjkanje ohranitve lahko uporaba piratske različice igre. Problem je lahko tudi nezdružljivost. "Stalker" - stara igra se je pojavila leta 2007, tako da OS, ki je prišel kasneje, ne podpira prvotne različice igre. Izhod iz situacije je preprost - kliknite na PCM na bližnjici z igro in izberite njene lastnosti. Po tem, imate možnost, da postavite kljukico poleg elementa, ki vam omogoča, da zaženete igro z vsako različico operacijskega sistema, če je z njo združljiva. Najboljša možnost je izbira operacijskega sistema Windows XP.


V primeru prejšnje različice operacijskega sistema je vse veliko lažje, samo sledite poti, ki jo želite shraniti. Drug način pomaga najti ohranitev. Potrebno je ohraniti trenutni napredek prav v igri, pokličite konzolo s tipko "E". Poto kaže pot, katere konec je določen podaljšek .scop. Ta možnost pomaga pri natančnosti vem, kje ohranjanje "Stalker: Shadow of Černobilu" so v računalniku.

Ponovna namestitev operacijskega sistema Windows

Sčasoma vsak uporabnik spremeni operacijski sistem iz različnih razlogov: novejše, napadi virusov in še več. V tem postopku so samo formatiran disk C, in shranjevanje veliko iger na njem. Ker so vsi podatki izbrisani, nato datotek preveč.


izguba izognete podatkov je preprost previdnost. Za začetek, da bi našli kraj, kjer ohranitev "Stalker:. Shadow of Černobilu" Nato ustvarite mapo na drug pogon za premikanje datotek nazaj. Ko je nameščen posodobitev operacijskega sistema, in igra, lahko pokličete konzolo, ki bo pokazal, če je ohranitev "Stalker:. Shadow of Černobilu" Posameznik se lahko premikajo samo ohranjanje starih tam, potem pa naprej.

Odstopanja od igre

Razlogi, zakaj se igra sesuje na namizju nizu. Če "Stalker: Shadow of Černobilu" zruši, ko varčevanje, bi morali to razumeti. To je sramota, da izgubi ves napredek podrobnosti.
Najbolj letalske poteka od naslednjih faktorjev:
 • Slab sistem.
 • onemogoči vertikalno sinhronizacijo.
 • ni dovolj RAM.
 • Uvedba aplikacije tretjega (brskalnik, pripomočke in tako naprej. D.).
 • slabe sektorje na trdem disku.
 • Da bi preprečili takšne težave, morate sprejeti naslednje ukrepe:
 • pripravljeni nastavitvegrafov, ki temeljijo na sistemskih zmožnostih.
 • Nastavite navpično sinhronizacijo, saj snemanje okvirjev pomaga stabilizirati igro.
 • Preden začnete igro, zaprite nepotrebne programe.
 • Občasno izvaja defragmentacijo trdega diska.
 • Sorodne publikacije