Goljufije na GTA 5 na motornih kolesih. Leteči motor

Šifre goljufij na "GTA 5" na motornem kolesu so priljubljene tako na pištoli kot na avtu, spreminjajo vreme ali obnavljajo obseg posebnih znanj. Poleg tega je podjetje Rockstar napovedalo možnost vnosa ukazov s telefona. Preberite vse to v članku.

O projektu

Gangster blockbuster Grand Theft Auto je znak za igralce od malih do velikih. Tudi tisti, ki niso okusili projekta, poznajo zaplet in odlične lastnosti: demontaža mafije, pokol avtomobilov, helikopterjev in letal, popolnoma odprt svet in možnost uporabe katerega koli predmeta kot orožja. Peti del je postal pravi preboj: 2018 prodanih 95 milijonov izvodov. Število prodaj je na drugem mestu le za Minecraft in Tetris (da, Tetris še vedno obstaja). "GTA 5" izstopa iz številnih franšiznih projektov s prisotnostjo treh glavnih likov, igralec lahko upravlja tistega, ki hoče, "skoči" iz enega protagonista v drugega v vsakem trenutku. Igra uvaja element misticizma: junaki imajo ekstravaganco (kar ni značilno za gangstersko vesoljsko igro).
 • Michael De Santa lahko upočasni potek časa med vožnjo, zaradi česar je mogoče ciljati (na daljavo spominja na počasno gibanje v igri Max Payne). Lestvica njegovega znanja bo napolnjena, če bo udarila v glavo, odstranila sovražnika v bližnji ali hitre vožnje z avtomobilom v nasprotju s pravili. Priročno: ustrelil, nekdo je potisnil čelo na čelo, uvedel kodo goljufije na motorju na "GTA 5" in bil tak.
 • Clinton Franklin.Črni gangster, ki je prevzel pobudo dveh ameriških predsednikov, specializiranih za ugrabitve avtomobilov. Posebna spretnost je podobna prejšnjemu karakterju, vendar se čas med vožnjo z avtomobilom upočasni, izogne ​​nesrečam, napadom in se premakne iz zasledovanja. Lestvica se bo polnila s hitrostjo do največje jahanja na pultu brez nesreče.
 • Trevor Phillips je primerjal "veverice sveta" z Warhammerjem 40000, ker je v napadu bes vse raztrgano na desno in levo brez posebne škode. Izpolnite svojo lestvico, če ubijate, se izležete ali lovite s polno hitrostjo in se poškodujete. Če je vse slabo s kazalniki zdravja, je bolje, da na motorno kolo na "GTA 5" vnesete šifro in naredite noge.
 • Vnos ukazov

  Aktiviranje skrivnih kod se tradicionalno izvaja prek konzole, ki se aktivira s pritiskom tipke (znak ~) na tipkovnici E na tipkovnici. Samo napišite in pritisnite "Enter".


  Drug način je, da v vrstici stanja kliknete "Up" in dobite zaporedje števk. Izvaja se na telefonu, po kliku na prostor v imeniku. Ne smemo pozabiti, da je uvedba GTA 5 goljufija kod na motornih kolesih, avtomobilih ali orožju (kot tudi vsi drugi) ponastavi dosežke. Zato ni priporočljivo ohraniti napredka. Bolje je, da se maščujete, prenesete zadnjo shranitev in nadaljujete.
  Različna motorna kolesa "GTA 5"
  Šifre goljufij na računalniku, Xbox One, PS4 so enake, vam omogočajo, da dobite opremo, orožje ali spremenite kateri koli drug vidik procesa igre. Seznam ekip

  telefon (se začne z 1-999-)  ukaz  633-7629


  motorno kolo za rally Sanchez  OFFROAD  226-348  BMX kolo  BANDIT  762-538  protagonist dobi športno kolo PCJ  ROCKET

  Dvojna vozila v igri niso tako velika, ker so večinoma priljubljena avtomobili in tehnika letenja.

  Flying Motorbike

  V multiplayer načinu GTA V Online je letenje Oppressor, ki je prejel slabo sloves, ker brezvestnih igralcev so ga uporabili zaradi trolling in ustvarili številne neprijetnosti za druge uporabnike, ki jim preprečujejo opravljanje quests. Za pomoč, kooperativni način vključuje prisotnost 30 ljudi na spletu.


  Še bolj ogorčena zaradi novic o uvedbi različice Oppressor Mk. II, ki lahko razvije visoke hitrosti in ustreli izstrelke. To je prednost spletnega režima, zato je neupravičeno iskati »GTA 5« na letečih motornih kolesih. Modovi so lahko popravili prekoračitev, tako da je snooplayer dobil "Opressorom".

  Sklepna ugotovitev

  Če povzamemo, je treba opozoriti, da uporaba šifrirnih kod na "GTA 5" na motornih kolesih, orožju, kolesih, spremembah vremena in ponovnih lestvicah sposobnosti premakne ravnotežje v smeri protagonista. Takšna dejanja spodkopavajo prizadevanja programerjev, oblikovalcev in scenaristov, ki so trdo delali na igri. Torej, če oseba ni seznanjena s projektom, je bolje, da ne goljufaš in uživa največ zadovoljstva. Druga možnost -ko je bila igra odigrana več kot en čas. Lahko se razume želja po sprostitvi po napornem delovnem dnevu, vožnja po ulicah San Andreasa oboroženih do zob s pomočjo ukaznih ukazov. Vso srečo vsem!

  Sorodne publikacije