Canon LBP-2900 Printer: Možnosti in pregledi

Tiskalnik Canon LBP-2900 je odličen za izdelavo visoko zmogljivih izhodnih sistemov za dokumentacijo. Najpogosteje je mogoče najti v pisarnah. In velike, srednje in celo majhne. Trenutno ni večjih omejitev glede njegove uporabe. Gre za to poceni periferno napravo in bo šla še dlje na jezik.

Tehnologija. Dokončanje

Tiskalna naprava LBP-2900 temelji na ti laserski metodi izpisovanja dokumentacije. Nesporno so njegove prednosti povečana hitrost in povečan vir tiskanja. Toda kakovost uporabe laserske tehnologije bo slabša kot pri jet metodi. Naslednji seznam nastavitev se ponaša s to periferno napravo:


 • Tiskalnik.
 • Vmesniški kabel.
 • CD.
 • Navodila za uporabo.
 • Napajalni kabel.
 • Kartuša monokromatski zaganjalnik.
 • Garancijski kupon.
 • Seznam opreme v tem primeru zadostuje in o tem ni nobenih pripomb. Lastniku omogoča, da začne uporabljati takšen tiskarski sistem takoj po nakupu.

  Osnovne nastavitve

  Glavni format tiskalnika LBP-2900 je danes najbolj priljubljen A4. Gostota uporabljene strani mora biti v razponu od 60 do največ 163 g /m 2. Po potrebi lahko določite velikost medija in poljubno. Ta možnost se izvaja na ravni gonilnikov. Izhodna hitrostTa rešitev je približno 12 strani na minuto. Njihova ločljivost ustreza vrednosti 600x600. Glavni vmesnik za priključitev LBP-2900 je trenutno univerzalna in najpogosteje uporabljena USB vrata. Poraba energije ne presega 230 W v specifikacijah.


  Pregledi strokovnjakov in lastnikov. Zaključek

  V obravnavanem vozlišču LBP-2900 ni pomembnih pomanjkljivosti. To je tipična proračunska odločitev uglednega proizvajalca. Toda ima tudi številne pomembne prednosti pred ozadji analogov. Vključujejo visoko zmogljivost, povečano omejitev tiskanja, stroškovno učinkovitost, zanesljivost, enostavnost nastavitve in možnost samodejnega polnjenja kartuš. Ta seznam prispeva k dejstvu, da ni tako redka in da se tak laserski vozel nahaja v pisarnah. Lahko se tudi uspešno uporabi pri ustvarjanju domačega tiskalniškega sistema. Toda v zadnjem primeru je treba upoštevati dejstvo, da bodo stroški tiskalnika višji kot pri podobnih curkih.

  Sorodne publikacije