Pregled dodatka "Sevens 4: Animals"

Ni skrivnost, da se je navidezni dodatek že pojavil v prejšnjih delih serije. Na primer, v The Sims 3 bi lahko skrbeli ne le za mačke in pse, ampak tudi za jahanje konja in celo za ustvarjanje tega samoroga. Je bilo mogoče "Sims 4: Animals", da prinesejo nekaj novega v franšizo in izstopajo na podlagi uspešnih predhodnikov? Poskušali vam bomo povedati o najbolj nepozabnih podrobnostih, ki so prisotne v prijavi.

Posodobitve urednika

Skupaj z dodatkom "Sims 4: Animals" je igra dodala veliko število edinstvenih pričesk in oblačil. Sedaj lahko sedem ljudi vseh spolov in starosti uživa v tematskih in nevtralnih govorih. Poleg tega je na voljo tudi dodatna oprema, čevlji in drugi nakit.


Tudi sedem je pridobilo dve novi značilnosti značaja, ki poudarjata njihovo ljubezen do mačk ali psov ter sta prejeli nov življenjski namen. Kar se tiče učencev, je bila seveda glavna novost v "Sims 4: Animals" sposobnost ustvariti jih v uredniku znakov. Izberemo lahko končno pasmo ali ustvarimo svojo mešalno mešanico, poberemo bodoče telo, rep in volno. Ko je hišni ljubljenček pripravljen, vas igra prijazno vabi, da izberete oblačila in videz barve. Mimogrede, vsak lahko črpa na mačko ali psa. Kot lahko vidite iz zgoraj navedenega, je izbira novih stvari in funkcij v aplikaciji res odlična. Vendar pa bo, da bi še bolj raznoliko pomagali različni načini na "Sims 4" na živalih, ki jih izdelajo samiuporabniki.


Novo mesto

Poleg tega se igralci prosijo, da se naselijo v zalivu Brindtlon - očarljivo mesto s štirimi majhnimi okrožji. Kljub svoji velikosti se je izkazalo, da je mesto res srčkan in slikovito. V njej lahko najdete veliko brezplačnih stanovanjskih naselij, pa tudi parcele, ustvarjene posebej za učence.

O živalih

Za razliko od prejšnjih dodatkov nova različica igralcu ne omogoča, da upravlja z domačimi hišnimi ljubljenčki. Poleg tega nimajo informacij o obsegu potreb, tako da lahko le z njihovo barvo fotografirate. Vedenje živali pogosto govori o tem, kaj potrebuje, zato je zelo pomembno, da spremljate dejavnosti njegovega ljubljenčka. Ne pozabite zagotoviti hišnim ljubljenčkom vse, kar potrebujete: igrače, postelje, hrano, kopanje in še veliko več. Prav tako mu je treba nameniti veliko pozornosti, in če naredi nekaj slabega - je treba vzgajati. Poleg psov in mačk "Sims 4: Animals" lahko ustvarite rakuna ali lisico (postanejo tudi domači učenci).

Kako narediti hišnega ljubljenčka?

Vsak majhen štirinožni prijatelj se lahko poravna. To naredimo s pomočjo posebnega zavetišča ali pa samo na ulici z ustreznimi brezdomnimi živalmi. Naenkrat lahko vzamete družino treh hišnih ljubljenčkov. Preden se to zgodi, se prikaže okno, v katerem bodo podane podrobne informacije o vsaki živali: njena starost, značaj, navade in tako naprej. Če je problem s potomci in skrb za vse živali v družini, potemlahko poskusite uporabiti internet, da najdete nov dom za mladičke in mladičke.

Veterinarska klinika

To je še en nov kraj, ki se je pojavil v igri z dodatkom. Klinika lahko rokuje z živaljo, če je slaba ali jo je treba sterilizirati. Kako razumeti, da je jata zbolela? Vredno je spremljati barvo njegove barve, preveriti trajanje spanja in se prepričati, da ni slabega vonja. Mimogrede, veterinarske klinike lahko postanejo odlična poslovna možnost. To storite tako, da ga kupite na internetu s klikom na kategorijo »Družina«. Takšno delo daje priložnost za samostojno izvajanje pregledov in zdravljenje bolnih živali.

Sorodne publikacije