Grafični moduli za "Stalker: Shadow of Chernobyl": opis in namestitev

Modovi so zasnovani tako, da spreminjajo igro, ki jo razvijalci pogosto ne potrebujejo, vendar hrepenijo po oboževalcih. To je razlog, zakaj je večina modsov zasnovana z istimi navijači. V tem gradivu ne bomo poskušali najti najboljšega grafičnega moda za "Stalker: The Shadow of Chornobyl", vendar jih bomo poskušali razumeti, preučiti globino razpoložljivega materiala in tudi malo govoriti o najbolj nepozabnih in vrednih modih, ki morajo zagotovo paziti .

Vrste grafičnih modusov

Morda se zdi nenavadno, da modovi, namenjeni spreminjanju grafičnega oblikovanja igre, včasih ne vplivajo le na njegov videz. Pravzaprav o tem ni nič presenetljivega, saj običajen mod, ki spreminja teksturo, samemu sebi ne bo namenjal veliko pozornosti, tudi če je zelo dobro izveden.


Veliko bolj zanimivo je, da prenesete grafične modele "Stalker: The Shadow of Chornobyl", ko imajo na voljo dodatna gibanja, na primer, da je bilo orožje prenovljeno, da so odprti nekateri novi načini reševanja dolgoletnih nalog in tako naprej. Obstajajo modovi, ki igro ali njene dele spreminjajo v nepriznavanje, čeprav je večina dela opravljena z grafiko. O njihovih sortah se lahko veliko pogovarjate in celo razpravljate o tem, ali je mod grafični, če ne spremeni le urnika. Vendar ne bomo opravljali istega dela. Tukaj je zbirka grafičnih modusov za Stalker: The Shadow of Chernobyl, zato se pogovorimo o njih, kar dokazuje, da je zdaj na voljona posebne primere.


Velika razlika

Toda preden se lotimo primera, je treba omeniti naslednje. V spodnjih primerih bomo skušali čim bolj jasno prikazati, kakšna je lahko razlika med vrhunskimi grafičnimi modifikacijami na Stalker: Shadow of Chernobyl. On ni izbira za urejanje priljubljene revije, ampak je temeljil na stopnjah prenosa in ogledov. Tako je pridobljena majhna primerjalna ocena najbolj priljubljenih grafičnih modulov, ki so trenutno na voljo. Še posebej uporabne informacije bodo namenjene ljudem, ki poznajo samo sklope, ki vplivajo na igro.

Mod "Super realistična grafika za PM"

Včasih obstajajo moda s specifičnimi imeni, vendar to ne pomeni, da je njena vsebina slaba. "Super realistična grafika za PM" je morda najboljši grafični mod za Stalkerja: Senca Chornobila, vendar delo, ki ga je avtor prenesel, si zasluži spoštovanje. Sam priznava, da so si nekatere teksture sposodili, vendar jih je večina ustvaril sam. Glavna stvar je, da se grafika v igri po namestitvi tega sklopa popolnoma spremeni. Če nekdo ne razume, je to ogromno in zamudno delo, ki ga opravi ena oseba in je postalo zelo priljubljeno v skupnosti oboževalcev.
Ko govorimo o zelo kakovostnih in "čistih" grafičnih modih, je ta primer idealen za predstavitev. On ni edini, toda da bi našel nekaj podobnega, bo treba veliko časa porabiti zaman, saj se podobno delo zelo redko proizvaja. Zato ne ustrezajo vednotoliko ljudi, ki bi lahko cenili ta projekt. Mimogrede, da ga namestite, morate odstraniti staro mapo gamedata iz igre in jo vstaviti z istim imenom iz arhiva z mod.

Mod Autumn Aurora 2.1

Po naslovu je mogoče ugotoviti, da je njegova glavna zamisel, da jesensko razpoloženje prinese igro. Zato je njegov razvijalec trdo delal na vrsti dreves in ustvaril dve vrsti flore. "Stalker: Shadow of Chornobyl" z grafičnim modom tega založnika pridobi ne le jesenske barve, temveč tudi nekaj sprememb v samem procesu. Na primer, zdaj igra je povečala kompleksnost, dodal nove predpomnilnike, je bila možnost obnove oklep in orožja s pomočjo posebne opreme.

Mod dinamični senčilniki Meltac

Tretji način v primerjalni topi je najbolj razvejan in delo je potekalo s kompleksnimi elementi, ki se jih pogosto nihče ne dotakne po nepotrebnem. Tukaj je nekaj zanimivih točk, ki omogočajo enostavno določanje, kako zanimive in zapletene spremembe prinašajo modemu: globalno senčenje tehnologije SSAO, dinamična globina polja, refleksija svetlobe. Seznanjeni tudi s temi tremi točkami, postane jasno, da se je modifikacija ukvarjala s pametnimi fanti. Mimogrede, pred namestitvijo bo moral iti skozi likalnik "v vašem računalniku, če je zastarel, saj bo sistem začel nalagati veliko več z mod.

Tehnična komponenta dinamičnih senčil Meltac

V skladu z združljivostjo so takšni grafični modovi za "Stalker: Shadow of Chernobyl" 1.0004 različice postali normalni, in to bo nameščeno in različice zgoraj, kar si prav tako zaslužiposebno pozornost. Kot veste, so pogosto izdelani v eni različici igre, toda tukaj je vse drugače. Ta grafični mod za "Stalker: The Shadow of Chernobyl" 10006 je mogoče dostaviti, čeprav je bila montaža testirana na različici 10005. Posledično imamo odličen način, v katerem je bilo opravljeno veliko in zapleteno delo, stvari, ki so ponavadi prekrite z očmi, in še več. In združljivostne različice fantov so ugotovili.

Izdelujemo sklepe

Pravkar sem se seznanil s tremi najbolj priljubljenimi grafičnimi modovi na "Stalker: Shadow of Chernobyl", lahko zaključimo. Dejstvo je, da so grafični modi precej različni: lahko popolnoma spremenijo urnik, dajo igri določeno razpoloženje, barvo, barvo in lahko vplivajo na spremembo tehničnih elementov, resnično spremenijo okolje in imajo dobro ozadje. V praksi je igra "Stalker: Shadow of Chornobyl", moda, ki jo tukaj razmišljamo, že davno izšla, da je že ustvarila tisoče različnih modifikacij in se še razvijajo. Še posebej ventilatorji delajo natančno na grafičnih sklopih, njihovo delo pa včasih doseže točko, da igra potone za FPS (frame rate) celo na sodobnih računalnikih. Včasih se to zgodi samo zato, ker so narejene velike spremembe. V drugih primerih so ustvarjalci res tako nadgrajeni z grafiko, da je za igranje potrebna resna strojna oprema. Jasno je, da bo vsak mod nalagal sistem samo zato, ker je neuradna programska oprema, ki je prisilno potisnjena v igro, ne da bi kršila svojo prvotno strukturo.

Kot primer teh treh modusov seveda ne moremo govoriti o vsehobstoječi načini, njihov vpliv na igro in tako naprej. Konec koncev, obstajajo majhne zbirke, na primer, dodajte samo spremenjene znake, obdelane kože orožja, oblačila. Toda z njihovo malomarnostjo so tudi oni ostali grafični modi za igro. Seveda obstajajo številne zbirke, ki so vse drugačne in jih je treba naložiti le za svoje potrebe in zmožnosti. Obstaja veliko dobrih vsebin na internetu, samo morate najti nekaj svojega.

Namestitev

Po vsej zapletenosti in razumevanju, kaj je funkcija, kot lepa in zanimiva grafična moda na "Stalker: Shadow of Chernobyl", je vredno razmisliti o tem, kako delati z datoteko, ki ste jo prenesli s spleta. To vprašanje je zelo pomembno. Težava je v tem, da ni jasnega in enotnega odgovora za univerzalni način namestitve modsov, saj so v teh različicah razvite različne različice iger in modov. Zaključek je, da včasih, s prenosom sprememb, ne morete namestiti v igro zaradi nezdružljivosti med njimi različicami. Torej, ker obstaja veliko mods, so vsi razvili posamezna podjetja navijačev, in pogosto so razvijalec in precej ena oseba. Različice igre, na katere lahko postavite enega ali drug način, je preveč, kar povzroča veliko nezdružljivosti in težav. Dodajte tukaj verjetnost, da bo oseba poskušala postaviti mod v igro, kjer jih je že dodal. Zato idealna možnost namestitve ne obstaja.

Pomembni nasveti za vgradnjo

Vendar pa je še vedno koristen nasvet, ki vam bo pomagal pri spopadanju z vsemi težavami pri namestitvi. Začnite z natančnim pregledovanjeminformacije o mestu, kjer ste prenesli mod. Prepričajte se, da preverite združljivost različic igre in prenesene datoteke. Bodite pozorni tudi na to, kateri del igre je namenjen temu modu, saj se pogosto zgodi, da nepazljivost vodi do nadležnih napak. Poglejte sistemske zahteve, ki so včasih opisane v velikih modulih, saj nekatere od njih zahtevajo močne računalnike. Če ne najdete opisanega postopka namestitve na spletnem mestu, ga poiščite v tistih prenesenih datotekah, včasih so koristne in pomembne informacije v formatu .txt, ki ne vedo vse. Ne pozabite, da je postopek namestitve modsov pogosto zamenjava nekaterih datotek v igri. Včasih imajo dokumente z dovoljenjem .exe, ki vam omogoča, da namestite komponento namestitve v dveh klikih. Pravzaprav je nalaganje in nameščanje moda v našem času zelo enostavno, to počnejo kompetentno in trpijo z njimi, kot je bilo prej, ni potrebno dolgo časa. "Stalker: Shadow of Chornobyl" je dobro znana računalniška igra v žanru strelca, ki jo je razvilo ukrajinsko podjetje. Pridobila je neverjetno slavo. Vse to zahvaljujoč dobro razviti igri in svetu iger. Žanr te igre združuje elemente RPG, to je skupaj z elementi 3D sovražno do igralčevega okolja. Vse to otežuje pogoje za preživetje, vendar daje težo Stalkerja v svetu iger.

Sorodne publikacije