Pregled spektra v Warframeu

"Warfare" je ena izmed najbolj priljubljenih računalniških iger za več igralcev našega časa. Od večine projektov se razlikuje po futuristični in fantastični postavitvi. Morate postati elitni borec, oblečen v posebno obleko, ki vam omogoča uporabo neverjetnih sposobnosti. Igra ima veliko število orožja, tako blizu in daleč, lahko uporabite različne posebne značilnosti. Lahko celo pokličete tako imenovani Spectrum. "Warfare" je igra, v kateri boste potrebovali pomoč in ni nujno, da je živ partner. Gre za to in bo obravnavano v tem članku. Vsak igralec lahko ustvari Spectra v Warframe Spectrumu, vendar najprej preučite ta članek, saj boste tukaj našli vse potrebne informacije o Spectri.


Kaj je to?

Najprej morate ugotoviti, kaj je s konceptom, uporabljenim v igri Warfare. Spekter lahko opišemo kot nekakšen klon, ki vam bo pomagal boriti se z nasprotniki, braniti točko in tako naprej. To je bojna kopija kostuma, ki jo nosi vaš lik, zato bo ta kopija imela majhno količino življenja in energije, bo naredila manj škode, vendar bo še vedno lahko zagotovila resno pomoč, ko boste šli skozi ravni. Torej, zdaj imate idejo o dodelitvi spektra Warframeu, zdaj bi morali preučiti specifične podrobnosti, ki vam bodo omogočile, da dobite podrobnejše informacije, ki jih je mogoče močno olajšati.proces igre.


Vrste spektrov

Če želite zanesljivega zaveznika, ustvarite spekter v boju. To vam bo v veliko pomoč, še posebej, če nimate živega partnerja za igro z več igralci. Skupno obstaja pet glavnih tipov spektra: megla, faza, moč, prostor, pa tudi klonska školjka. Misty Spectrum je najšibkejši od vseh. Na eni risbi je ustvarjenih deset takih Spectra, da lahko stisnejo sovražnika po številu. Potrebovali boste sedem in pol tisoč enot sekundarnih surovin in pet tisoč feritov, da bi ustvarili te Spectre. Tako kot vsi drugi bodo imeli v času klica enako raven kot nasprotniki. Phase Spectrum je močnejša različica prejšnjega borca, vendar lahko v eni risbi dobite le pet kosov. Njihova raven bo presegla raven sovražnika s tremi enotami, toda za njegovo izdelavo potrebujete bolj redke materiale, kot so zlitine in nanospore. Če imate možnost ustvariti Power Spectrum, potem morate to priložnost izkoristiti, saj je to drugi največji Spectrum v igri. Pod risbo lahko dobite le tri Spectre, vse pa bodo imele pet stopenj več kot aktivni nasprotniki, ko bodo klicane. Poleg tega se morate prepričati, da imate vsaj 1000 shem, če želite dobiti te spektre, vendar so res vredni.
Seveda je spekter najmočnejša oblika, ki je ustvarjena vena, toda ko je klicana, je deset stopenj višje od sovražnika, zato lahko zelo resno pomaga v bitki. Upoštevajte, da za ustvarjanje takšnega spektra potrebujete enoto galija, zelo težko jo je najti. Poleg tega je vredno omeniti Clown Clam, ki je poseben Spectrum, pridobljen v posebnem iskanju. Žal je risba, ki jo dobite, enkratna, tako da lahko pet klonov pokličete samo enkrat, zato morate biti pametni, da izberete situacijo, v kateri bi bilo treba uporabiti tako močno podporo. Ustvarite takšen spekter Warframe samo v skrajnem primeru, ko ne morete iti skozi eno ali drugo obrambno misijo.

Spektri sindikatov

Morda ste že slišali za frekvenčne spektre v Warframeu. Vendar jih niste videli v prejšnjem odstavku. Zakaj? Dejstvo je, da to ni vse od Spectra, ki je na voljo v igri. Obstaja šest glavnih sindikatov, ki se borijo med seboj. Mimogrede, lahko postanete član katerega od teh sindikatov, in potem boste imeli dostop do edinstvenega Spectra. Že na samem začetku boste lahko dobili precej veliko količino za pet Spectra, toda ko se boste na hierarhični lestvici povzpeli dovolj visoko, boste imeli dostop do enkratne risbe (enako je za vsak Spekter različnih sindikatov, zato vi lahko začnete pripravljati vnaprej). Za Steel Spectrum Speaker je Roller, za arbitre Hexis - Brezmadežni vojaki Greeneurs, za Cephalonsko sodišče - to je generator ščita,Perrinove sekvence so MOAs, za Red Vualis pa Infestoid, za New Loki pa starodavni zdravilec. Vsak Spectra ima svoje edinstvene sposobnosti in funkcije, ki jih lahko uporabite, ko jih pokličete.
Prav tako vas lahko oblika in ime nekaterih spektrov zavaja glede napadalnih lastnosti. Ne skrbite, vsak Spectrum bo napadel, celo Generator ščita. Zdaj, ko veste, kaj je Warframe Force, si zamislite razliko med vsemi osnovnimi Spectrami in veste, da vam sindikati lahko zagotovijo dodatne modele.

Sprejemanje spektrov

Pregled spektra ob vojskovanju ne bo popoln brez razumevanja, kako ga doseči. Morate iti skozi poslanstvo odrešenja, vtipkati tri od treh možnih točk. In če boste opravili misijo na težki stopnji, boste zagotovo dobili vesoljski spekter.

Uporaba spektrov

V misiji, ki jo prejme reševalna risba, moraš ustvariti spekter v kovačnici, nato pa ga dodati v svojo opremo pred bojem, da ga aktiviraš med bitko.

Obnašanje spektra

Spekter ponavlja vsa gibanja igralca (poleg naprednih manevrov), in če je daleč od tega, je teleportacija bližje. Ob pogledu na sovražnika, odpre orožje iz orožja, ki je bilo v rokah igralca v času klica Spectruma.

Sorodne publikacije