Pralni stroj "ViPul": pregledi strank

Whirlpool naprave vse poznajo. To je ameriška blagovna znamka z dolgoletno zgodovino. Potencialni kupci, ki se sklicujejo na preglede pralnih strojev "ViPul", si sami poiščejo odgovore na vprašanja v zvezi z njihovo funkcionalnostjo, praktičnostjo in dolgo življenjsko dobo. Dejansko je treba razumeti, in ali je treba kupiti izdelke te blagovne znamke na vseh?

Na kratko o podjetju

Whirlpool Corporation ima dolgo zgodovino obstoja, ki sega v sredino prejšnjega stoletja. Res je, da je bila družba sama ustanovljena leta 1911. Za 106 let dela podjetja se je poleg neoporečne kakovosti gospodinjskih aparatov veliko spremenilo. Zanimivo je, da danes ni tako preprosto reči zaman, v kateri državi so izdelani pralni stroji ameriške blagovne znamke. Dejstvo je, da ima korporacija Whirlpool podružnice v mnogih državah Evrope, Azije, Latinske Amerike. Torej, v ruski regiji Rusije Aleksandr je obrat, na katerem zbirajo izdelke "Virlul". Mnenja o pralnih strojih domačega sklopa so dvoumna. Na primerih nekaterih modelov bomo poskušali razumeti prednosti in očitne pomanjkljivosti teh gospodinjskih aparatov.


Zakaj kupiti avtomobile "Virlul"

Mimogrede, svetovna blagovna znamka je povpraševanje. Ta blagovna znamka je postala priljubljena zaradi različnih modelov. Izbor je klasičen in priljubljen z mnogimi možnostmi s sprednjim polnjenjem perila in pralnimi stroji "Virpal" z navpičnicoprenesete Pregledi na internetu kažejo na potrebo po ozkih vgrajenih modelih z dodatnim sušenjem ali opremljeno z ekoprogramom. Vsi izdelki se razlikujejo po več merilih:
 • prostornina bobna;
 • funkcionalna;
 • zasnova;
 • moč;
 • razred porabe električne energije.
 • Ne glede na različne vrste pralnih strojev "Virpul", se po mnenju uporabnikov razlikujejo od drugih blagovnih znamk visoko kakovostnega razreda perila po skromnih stroških energije. Druge prednosti izdelkov so prisotnost dejanskih programov in tehnologij v njih, priročen način razdeljevanja detergentov, kar je pomembno za preprečevanje delnega ali popolnega uhajanja - to so pregledi strokovnjakov. Pralni stroji "Virpul" so opremljeni tudi z zaščito pred nenamernim zagonom.

  Programi pranja in dodatni načini

  Visoka hitrost centrifugiranja (od 1000 vrtljajev na sekundo) in ogromen boben (do 9 kg) sta vsekakor plus v žepni knjigi pregledov pralnih strojev "ViPul". Strokovno mnenje o tej tehniki je dodeljeno razredu A. Poleg tega ima večina modelov visoko tehnološko napravo in številne edinstvene programe. Proračunske možnosti imajo najmanj 18 funkcij, med njimi pa je treba omeniti naslednje režime:

 • "bombaž" pri 95 ° C;
 • "Eco-cotter" (40–60 ° C);
 • Sintetika (50 ° C);
 • "volna";
 • "občutljive tkanine";
 • "Hitro pranje";
 • način za barvne materiale (ne več kot 60 ° C);
 • dodatno izpiranje;
 • vrtenje.
 • Obstajajo še druge funkcije,ki je opremljen s pralnimi stroji "Virpul". Po pregledih so najbolj primerni uporabniki imenovani:
 • "Enostavno likanje" - daje mokro, skoraj nebrzdano perilo.
 • "Hladno pranje" - na voljo v katerem koli načinu.
 • "Zaustavitev z vodo" - vam omogoča, da opustite vrtenje (za čipke, jakne, usnjena oblačila, čevlje itd.).
 • Stroškovna učinkovitost porabe virov

  Nedvomna prednost pralnega stroja "ViPul" je po ocenah razred varčevanja z energijo A + + in A +++. Pri največji obremenitvi večine velikih modelov porabi povprečno največ 25 kW na uro. Če boste začeli pranje v nizkotemperaturnih načinih, bodo stroški znašali največ 1 kW. Pri polnjenju bobna (ta funkcija je običajno pri navpičnih nakladalnih strojih) uporabniki trdijo, da porabijo manj kot 07 kW na uro energije. Če upoštevate porabo vode, lahko vsak model te blagovne znamke imenujemo ekonomski. Za pranje maksimalne količine perila boste potrebovali 90 litrov vode. Za napol prazen vodni boben bo potreben dvakrat več.

  Sodobne tehnologije

  Tehnološke značilnosti blagovne znamke Whirlpool so rezultat razvojne taktike podjetja. Vsaka izdaja pralnih strojev podjetja "VIRPUL" od proizvajalca prejme verigo funkcionalnih posodobitev. Pri oblikovanju agregatov se uporabljajo le napredne tehnologije vodilnih razvijalcev. Ti vključujejo:
 • Vrhovno oskrbo. Zahvaljujoč njeni strukturi in barvimateriali ostanejo nespremenjeni po večkratnem izpiranju.
 • Vroča obdelava. Prisotni v večini pralnih strojev "Virpul" s čelno obremenitvijo. Pregledi kažejo, da je ta tehnologija odlična za volnena oblačila in oblačila iz naravnih tkanin.
 • Barva. Idealen program za pranje stvari, ki so nagnjene k izpadanju las. Poleg tega se šteje za ekonomično, saj ne zahteva vključitve termoelektričnega grelnika.
 • plus valovito gibanje. Pametno "čiščenje" vključuje izbiro načina glede na vrsto materiala stvari.

  Pregledi pralnih strojev «Virpul» (vertikalno in frontalno)

  Vse, vključno z korporacija je razvila proračunske modele v najnovejši tehnologiji. Če verjamete v povratne informacije o pralnih strojih "Virlul", vsi parametri opreme delujejo neprekinjeno. Poleg tega so nastavitve za zadnje operite do naslednje operacije. Uporabniki lahko pogumno dajo prednost možnostim:
 • predpranje;
 • odstranjevanje madežev;
 • vroče izpiranje;
 • biološka obloga 15 ° C za odstranjevanje mastnih madežev, kurilnega olja;
 • sveža nega za dolgoročno ohranjanje svežine;
 • preložitev začetka ali izpiranja.
 • Strokovno mnenje: kaj strokovnjaki pravijo

  Strokovnjaki v pregledih o pralnih strojih "ViPul" pogosto omenjajo priročno navigacijo in premišljeno nadzorno ploščo za večino modelov. To je neizpodbitna in zelo pomembna prednost. V nekaterih pralnih strojih je panel sgumbi imajo osvetlitev ozadja in se nahajajo pod rahlim nagibom - to vam omogoča, da ga vidite iz najbolj oddaljenih prostorov. Ne vidite zaslona - velik je in svetlo osvetljen. Za več informacij o pralnih strojih "Virpal" (z vertikalnim nakladanjem ali frontalnim), lahko na več modelov, ki ruski kupci dajejo največ prednosti.

  Univerzalni Whirlpool AWE6516 /1

  Pralni stroj z zmogljivostjo razreda A in nizko porabo energije. Nesporna prednost tega sodobnega modela je znaten prihranek prostora v kopalnici ali kuhinji. In to sploh ni velikost enote - za delovanje stroja z navpično obremenitvijo ni potrebno zagotoviti dodatnega prostora za odpiranje vrat. Whirlpool AWE 6516/1 je primeren za majhno družino, saj lahko stroj v enem ciklu opere največ 55 kilogramov perila.
  Model je opremljen z 18 programi. Lahko ji zaupate, da opere volno ali naravno svilo. Whirlpool AWE 6516/1 je idealna izbira za tiste, ki imajo nadzor nad penjenjem. Preden začnete stiskati spodnje perilo, ga ta stroj enakomerno porazdeli znotraj bobna, kar prispeva k visokokakovostnemu vrtenju in dolgi uporabi motorja.
  Nekateri navdušeni pregledi vertikalnega stroja Whirlpool AWE 6516/1 so namenjeni možnosti "Delay Launch". Stroj je enostavno programirati tako, da cikel zaključi, na primer v nekaj urah. Takšnim uporabnikom ni treba čakati, da se končapranje Ko pridete domov z dela ali hoje, boste morali obesiti čisto, vonj po svežini spodnjega perila. Do danes je cena približno 27 tisoč rubljev.

  Udobna pri uporabi Whirlpool AWS61212

  Privlačen dizajn in ugodna cena omogočata, da je ta pralni stroj vodoravno naložen vodji prodaje. Njen boben lahko drži do 6 kg stvari in se vrti - pri hitrostih do 1200 vrtljajev na minuto. Modeliranje podatkov se izvaja na Slovaškem. Dodatni plus - zmerni hrup med delovanjem.
  Etuiji iz plastike, avtomatsko krmiljenje. Regimen različne programe, skupaj približno osemnajst. Posebej zanimive so funkcije "Nočno pranje" in "Opazovanje". Whirlpool AWS61212 je zaščiten pred neravnovesjem, prekomernim nastajanjem pene, puščanjem in otrokovimi zlo. Poleg tega ima enota možnost samodiagnoze in lahko preveri težave.

  Zanesljiv Whirlpool WTLS65912

  Ta stroj z navpično vrsto obremenitve se nanaša na srednji razred. Država porekla - Slovaška. Boben je mogoče polniti kar 63 kilogramov perila. Po mnenju kupcev pralni stroj WPLSW65912 WIRPUL deluje glasno, kljub trditvam proizvajalca o maksimalni ravni hrupa 76 dB. Standardnih 18 programov pranja je mogoče zadovoljiti potrebe najzahtevnejše ljubice. Najljubši uporabniki funkcije:
 • ponovno izpiranje;
 • Začetek zamude;
 • takojšnje pranje.
 • Do sto odstotkov slabostivključujejo pomanjkanje zaščite pred uhajanjem - za stroj srednjega razreda taka napaka ni lahka. Vendar pa je ta pomanjkljivost kompenzirana s sistemom za nadzor pene in zaščito pred posredovanjem otrok. Nedvomna prednost je ekonomičnost stroja, kar dokazuje vključitev modela v razred A +++. Dimenzije - 90x40x60 cm, povprečna cena je 30 tisoč rubljev.

  Eleganten in praktičen Whirlpool AWO /C 7714

  Vsi, ki iščejo vgrajeni model, morajo biti pozorni na ta pralni stroj "Virpul". Pregledi ne bodo dvomili: specifikacije proizvajalca so popolnoma skladne z resničnostjo. V praksi se je izkazalo, da je enota močan "delovni konj". Tak stroj je idealen za veliko družino, kar dokazuje sedem kilogramski volumen bobna. V tem primeru je njena nedvomna prednost skromna dimenzija 60x56x82 cm. Da bi ta model v ekonomski razred ne bo omogočal inteligentnega elektronskega nadzora in velikega digitalnega zaslona.
  Največja hitrost centrifuge - 1.400 vrt /min. Stroj je zaščiten pred puščanjem, v katerem koli od 18 načinov deluje skoraj tiho. V nekaterih primerih se lahko cena Whirlpool AWO /C 7714 v 60 tisoč rubljih zdi visoka. Vendar pa kupci zagotovijo: njegovo funkcionalnost, zanesljivost in trajnost, stroj izpolnjuje vsa pričakovanja in vlaga denar.

  Na voljo pri Whirlpool AWS 63013

  Med vsemi pregledi pralnih strojev AirWort serije AWS lahko najdete veliko pripomb na nizkocenovno možnost 63013. Zanj je značilno inteligentno elektronsko krmiljenje, nerazširjeno telo, velik in trden boben.Strokovnjaki za vzdrževanje in popravilo gospodinjskih aparatov se prav tako pozitivno odzivajo na ta model. Sodeč po ocenah, pralni stroj AWS 63013 WIRPUL zagotavlja kakovostno nego vseh vrst perila. Nalaganje stvari je frontalno. Država porekla - Slovaška. Bobnasti "pomočnik" lahko prenesete za 6 kg. Nekateri menijo, da je hitrost vrtenja jam - največ 1000 vrtljajev. Očitno to ne zagotavlja ustrezne kakovosti vrtenja, čeprav ne v vseh primerih je ta napaka pomembna.
  Kljub nizki ceni (približno 20 tisoč rubljev) ta možnost ni omejena na niz klasičnih in dodatnih funkcij. Poleg standardnih programov se pralni stroj "ViPul" 63013 na pregledih, ki ni slabši od dražjih modelov, sooča z naslednjimi nalogami:
 • antibakterijsko pranje;
 • zadrževanje izpiranja;
 • pranje obarvanih tkanin "Colored 15";
 • lahka likanje.
 • Eleganten Whirlpool FSCR 90420

  Ena od najnovejših ponudb v hipermarketih za gospodinjske aparate. Izdani model v Italiji, ne tako dolgo nazaj, se je pojavil na ruskem trgu. Prednost te možnosti je treba dati tistim, ki ekonomično uporabljajo elektriko, vodo in detergente. Naprava zagotavlja optimalen cikel bobna in upošteva vrsto tkanine. Ta pralni stroj je tisti, ki je potreben za občutljive tkanine: perilo je skrbno valjano pri minimalni hitrosti. Kakovost pranja in zmanjšanje mehanskega vpliva v tem primeru zagotavljata možnost predhodnega namakanja.
  Zanimiva lastnost tega modela je funkcija, ki pomaga natančno izračunati, koliko detergenta potrebujete v količini že nameščenega perila. Drug poudarek tega pralnega stroja je nadzor na dotik in svetel LCD zaslon.

  Če povzamemo

  Pri izbiri blagovne znamke Whirlpool so lahko ocene strank dragocena priporočila. Pogosto tehnika te blagovne znamke hvali za:
 • cenovno dostopno vrednost;
 • večnamenskost;
 • praktičnost;
 • relativno mirno delo.
 • Seveda je nasprotujoče si povratne informacije in komentarje uporabnikov težko razumeti nedvoumno. Pred nakupom je zelo priporočljivo prebrati preglede tehnik drugih proizvajalcev. To vam bo pomagalo, da kar najbolje izkoristite svojo odločitev: prenehajte z izbiro v Whirlpoolu ali poiščite ustrezno možnost spodaj.

  Sorodne publikacije