JavaScript cikli: za, medtem, do-medtem

Zgodovina izobraževanja moderne sintakse programskega jezika je podobna poznavanju procesov nastajanja vesolja. Kaj in kako je bilo prvotno Toda zdaj je vse preprosto in cenovno ugodno.

[pill] http://hi-news.pp.ua/uploads/posts/2016-11/javascript-cikli-for-while-do-while_741.jpeg
- vedno dosledno verigo ukazov. Paralelnost v programiranju je niz nekako združljivih zaporedij. Ciklični algoritem nikoli ni bil bolj praktičen kot zaporedna ali vzporedna veriga ukazov. Nalepke, prehodi in pogoji - vse je bilo dovolj za vsako rešitev. Funkcionalni jeziki so prikrajšali te zamisli o pomembnosti, vendar je treba ponoviti oddelke kode.


Brskalnik: DOM, njegov jezik + strežnik

V javascriptu so cikli ostali, čeprav so funkcionalne ideje pridobile poseben pomen. Morda nekaj, kar je ostalo od "Lisp" in "Prologue", toda najverjetneje je področje, kjer živi JavaScript, pripeljalo do tega, kar je, vendar je dvomljivo, da je to zadnja odločitev.
[thumb] http://hi-news.pp.ua/uploads/posts/2016-11/javascript-cikli-for-while-do-while_832.jpeg
javascript teče znotraj brskalnika , ki prejme stran, jo razčleni v DOM in zažene prvi skript. Vse druge strani, vključno s tistimi, ki so bile prenesene na to, so delo razvijalca, manipulira jezik, s katerim je mogoče poklicati kodo na strežniku, in rezultat, pridobljen z mehanizmom AJAX. Brskalnik izvaja javascript-kodo, ki lahko uporablja predmete brskalnika, vključno s tisto, ki zagotavlja prenos podatkov na strežnik in prejme odziv, ki lahko služi kot označevalni HTML, in slogi indejansko kodo. Odgovor je lahko predstavljen z nizi in objekti. Poraba javascript zanke je izgubljena, sposobnost brez njih je obilna, vendar tveganje obešanja brskalnika z neskončnim zaporedjem ukazov ni najboljša rešitev.


Dejanske zanke so prisotne v večini sintaktnih konstrukcij javascript, razvijalec lahko dopolni standardne modele s svojimi lastnimi funkcijami.

Stanje javascripta v kodnem prostoru

Sodobni programer sploh ne misli, da zanke za, medtem ko ne, uporablja moderni programer - niz ciklov procesorja, preprosto zaporedje binarnih operacij, prekinjenih s kontrolnimi števci, to so pogoji.
[thumb] http://hi-news.pp.ua/uploads/posts/2016-11/javascript-cikli-for-while-do-while_113.jpeg
Ker takšen cikel ni Na ravni strojnega jezika: obstaja kombinacija navadnih ukazov, pogojnih operacij in prehodov. Raven, nad katero je bilo orodje uporabljeno za razvoj brskalnika in javascript presnetljivca, bodo cikli nedvoumni. Poleg tega bodo "deli kode" predstavljeni z različnimi porami in različnimi generacijami programerjev. Na nadstropju zgoraj je "hiša" javascript. Sintaksa predlaganih nevidnih javascript ciklov. JS - čudovit jezik: praktičen, sodoben in poln. Sintaksa tega orodja vključuje vse modele, ki so opravili test po času in so postali neodtujljivi temelj katerega koli algoritma. Toda, ali so zanke res potrebne? Napredek pri programiranju je sam sebi pogosto postavljal temeljno vprašanje, vendar je le v nekaterih primerih našel rešitev.

Objektivni temelji

Cikel ima lahko dve možnosti: bodisi s pogojem bodisi s števcem, vendar v bistvu (na najnižji ravni), vsak cikel - samo s pogojem. V nekaterih jezikih obstaja zanka "za vsakega". V javascriptu so zanke foreach predstavljene s predlogom v konstruktu objekta, vendar lahko uporabite možnost array.forEach ().
[palec] http://hi-news.pp.ua/uploads/posts/2016-11/javascript-cikli-for-while-do-while_214.jpeg
v vsakem primeru dve možnosti: strojna koda, ki na koncu izvaja vse algoritme programerja, celo piše v interpretativnih jezikih, nima drugih možnosti za ponavljanje verige ukazov: lahko znova nekaj stori, dokler:
 • ne šteje števec;
 • , dokler pogoj ni izpolnjen.
 • javascript je tipičen interpret. Njegova funkcija: deluje v brskalniku, uporablja svoje objekte in omogoča izvajanje algoritmov na strani odjemalca, pri nalaganju strani v brskalniku in v procesu njegovega dela.
  [thumb] http://hi-news.pp.ua/uploads/posts/2016-11/javascript-cikli-for-while-do-while_265.jpeg

  Enostavno zanke za vsako

  V javascriptu so zanke foreach videti kot aplikacija za niz funkcij:
  [palec] http://hi-news.pp.ua/uploads/posts/2016-11/javascript-cikli-for-while -do-medtem_546.jpeg
  Uporaba takšnih ciklov ne povzroča težav. Formalno ni takšnega cikla. Obstaja zaporedno klicanje funkcije na elemente matrike.

  Cikel s pultom

  Bolj znani cikli javascriptov za:
  [palec] http://hi-news.pp.ua/uploads/posts/2016-11/javascript-cikli-for-while -do-while_787.jpeg [/thumb]
  Tukaj števec deluje kot spremenljivka, katere vrednost se spreminja glede na formulo in znak konca cikla je pogoj. Ni nujno, da sta formula in stanjevključila spremenljivko cikla. Toda nadzor nad trenutkom konca cikla je popolnoma določen z njihovo vsebino.

  Pogojni cikli

  Različica, medtem ko javascript ponuja, odvisno od tega, kdaj želite preveriti stanje. Če telo cikla ni vedno izpolnjeno, je to ena stvar, če je treba telo vsaj enkrat izvesti, je to drugače:
  [thumb] http://hi-news.pp.ua/uploads/posts/2016- 11 /javascript-cycles-for-while-do-while_708.jpeg
  V prvem primeru, ko interpretiramo design, javascript najprej preveri stanje, in če je res, potem izvede zanko. V drugem primeru se zanka najprej izvede. Če se zaradi spreminjanja spremenljivk, določenih v načrtovanju, opravi, medtem ko je napačna vrednost napačna, se izvajanje cikla preneha.

  Masivne kombinacije preprostih algoritmov

  Glavna naloga (del) kateregakoli algoritma je najti, šele nato se odloči, kaj naj potem počne. Najbolj primitivna možnost iskanja - dostop do spremenljivke, rezultat se dobi neposredno. Če so spremenljivke številne ali imajo veliko vrednosti (matrika), je treba najti vrednost vzorca, da se določi nadaljnje obnašanje skripta.
  [img] http://hi-news.pp.ua/uploads/posts/2016-11/javascript-cikli-for-while-do-while_939.jpeg [/img]
  Enostavna doktrina je naredila cikel s števec v jeziku javascript neke vrste zdravilo za vse naloge. Sodobni računalniki se razlikujejo po hitrosti. Obstaja veliko časa za izvajanje skriptov v brskalniku, da se nikamor ne mudi. Lažje je premagati kaj za kaj. Posledično so J-jevske zanke postale zelo priljubljene. Slabo, kot se zdinič ni tam Toda v takem pristopu se bistvo, za katerega je zapisan en ali drug algoritem, zlahka izgubi. Podatki niso nesmiselni. Vse, kar je napisano za vsak program, ki ima smisel. Prekomerna uporaba J avaScript za zanke za, razvijalec morda ne bo gledal na želeno entiteto in ne bo ustvaril ustreznega algoritma.
  [palec] http://hi-news.pp.ua/uploads/posts/2016-11/javascript-cikli-for-while-do-while_3310.jpeg

  Funkcionalnost , drugi odraz realnosti

  Uporaba javascript-ciklov, primeri iste vrste kode lahko predstavimo s funkcijami - algoritem se bo takoj pretvoril, glavni del skripta bo zmanjšan, vse bo postalo berljivo in razumljivo. To ni radikalno nova rešitev, toda v bistvu ne presega drugih jezikovnih konstruktov. Konkretno, J avaScript zank je mogoče najti v klasični funkciji split (): var cResult = '987654';
  lahko aResult = cResult. split (','); Ni cikla, sicer pa se ta funkcija izvede, če ne z iskanjem simbola ',' in z njegovo uporabo za ločevanje ene številke od druge. Povzeto iz tega, kako se to izvaja znotraj funkcije split (), lahko dodate njegovo funkcijo, ki uporablja zanke, v smislu uporabe, ki je bolj priročna. Pomembno je, da takšen pristop vodi k razvoju funkcionalnosti za vsako nalogo oz. Splošni bo še vedno s tem pristopom.
  [img] http://hi-news.pp.ua/uploads/posts/2016-11/javascript-cikli-for-while-do-while_2711.jpeg [/img]
  Te funkcije so vse (), padc (), padl () in padr () - kaj ni v javascriptu, včasih pa morate odstraniti presledke iz vrstice aliDolžino črte poravnajte na levo, desno ali na obe strani. Telo teh funkcij je javascript ciklov. Enostavno, dostopno in nikoli ne obesi algoritma, ki ga uporablja.
  [palec] http://hi-news.pp.ua/uploads/posts/2016-11/javascript-cikli-for-while-do-while_1612.jpeg
  Različice funkcij pretvorbe števil od 16. do 10. numeričnega sistema in nazaj, preprosteje, iz ene oblike v drugo, ki se izvaja tukaj z uporabo ciklov do medtem. Zelo kompaktna in učinkovita jezikovna sintaksa.
  [img] http://hi-news.pp.ua/uploads/posts/2016-11/javascript-cikli-for-while-do-while_4413.jpeg [/img]

  Pravilno ciklov - odsev resničnosti

  javascript - ni enak drugim programskim jezikom in se ne razlikuje v različnosti različic, in kar je najpomembnejše, skuša ne spremeniti sintakse, ampak jo razviti in razširiti. Razmišljanje programerja, ki uporablja JS, se razlikuje od razmišljanja programerja PHP (še posebej, in drugih jezikov v agregatu, kot da "Prolog" in njegovi privrženci niso vključeni v splošno smer), če algoritem ni omejen na spremenljivke, polja, operaterje dodelitve, ciklične konstrukcije . Če si predstavljate, da ni ciklov in da je treba rešiti nalogo, potem je najlažja možnost (privlačen), da predpostavimo, da program obdeluje podatke, ki so točka ali točka v informacijskem prostoru. Kaj je točka in kaj je sistem točk, je stvar določenega predmetnega področja. Za programerja ta teza pomeni: obstaja preprost in je zbirka preprostih podatkov. Seveda bo enostopenjski nivo na spodnji ravni sistem, za višjo raven pa točka. S tem pristopom je točka oskrbe -svoje bistvo manifestirati s svojimi metodami. Ko je točka v nadsistemu, potem funkcija sistema - manifestirati svoje bistvo kot množico entitet svojih notranjih točk. Ta pristop je star kot ideja programskega jezika, vendar še ni našel svojega ustreznega kartiranja v programiranju. Mnogi programerji menijo, da je prav, vendar rezultat njihovega dela pušča veliko za željo. Včasih je koristno, da si na oči postavite povoj, da boste videli svet!

  Sorodne publikacije

  Turbo pascal Medtem ko delamo - cikel s predpogojem Večdimenzionalna asociativna JavaScript polja. Delo z nizi JavaScript Programiranje Cikli s parametrom Python programski jezik: cikli JavaScript /stack Primeri predmetov JavaScript