Pregled stolpcev priljubljenih oglasov

Visokokakovostna glasba je jamstvo za dobro razvedrilo. Ampak ne vsaka naprava je zmožna zadovoljiti poslušnega poslušalca s prefinjenim zvokom. Zaradi tega mnogi ne uživajo užitka pri poslušanju glasbe ali gledanju filma. Vendar vam zagotovimo, da bodo vsa ta vprašanja izginila, ko odprete zvočnike za Creative.

Računalniški zvočniki Creative

Pogosto se zgodi, da je prostor na namizju strogo omejen. V tem primeru je smiselno izbrati majhne zvočnike, ki ne bodo zavzemali veliko prostora, vendar bodo lahko ustvarili visokokakovosten zvok. Na srečo vam Creative objavlja številne modele računalniških zvočnikov, med katerimi boste zagotovo našli tisto, kar vam je všeč. Na primer stolpec Creative A50.


Kompaktne so, imajo minimalen delovni prostor in zaradi strogega videza organsko izgledajo v vsakem okolju. V tem primeru se njihova zunanja preprostost popolnoma kombinira s preprostostjo notranjega, saj celoten proces povezovanja zvočnikov z računalnikom ne traja nekaj minut. Potreben je le priključitev kabla USB in MiniJack 3.5 na sistemsko enoto računalnika.

Prenosni zvočniki Creative

Glasba mora biti povsod. Visokokakovostna glasbena podpora lahko spremeni dolgočasno srečanje starih prijateljev v namensko, prijazno zabavo. Na voljo je zvočnik Creative NUNO, da lahko vsi uživajo v dobri glasbi.
Simplicity - tukaj je beseda, ki jo lahko opišete. Ona jeIzjemno preprosta pri izvajanju in uporabi. Majhna velikost, majhna teža, brezžična povezljivost s katerim koli telefonom, prenosnim računalnikom ali računalnikom in enostavnost upravljanja - te lastnosti naredijo ta prenosni zvočnik tako priljubljen.


Za poseben primer ima podjetje podoben, vendar veliko bolj prenosen zvočnik Creative NUNO Micro. Narejen v miniaturnem ohišju, ohrani vse glavne lastnosti originalne velikosti.

Akustični sistemi Creative

Kot je postalo jasno iz zgoraj navedenega, Creative nima nobenih težav s proizvodnjo računalniških in prenosnih zvočnikov. Toda kako biti tisti, ki niso dovolj? Zvočniki Creative A50 in NUNO očitno niso zasnovani za poslušanje glasbe velikega obsega. Ni bilo težko uganiti, da je v arsenalu podjetja nekaj "velikega kalibra". Seveda gre za sisteme namiznih zvočnikov, ki so zasnovani posebej za poslušanje glasbe pri visoki glasnosti. Kot primer želimo opozoriti na sistem Inspire T-3300.
T-3300 je napreden sistem v seriji, ki združuje številne inovacije, ki omogočajo, da zvočni in glasen zvok v polni velikosti analogov v najmanjših dimenzijah. Tako dobimo majhen sistem zvočnikov, ki omogoča visoko kakovostno reprodukcijo zvoka v širokem razponu frekvenc, tudi pri visoki glasnosti. Za posebne ljubitelje živahnega basa na telesu je na voljo regulator, s katerim jih lahko po želji prilagodite. Ostalo so nastavitve zvokabo izveden s pomočjo integriranega žičnega daljinskega upravljalnika.

Sorodne publikacije