Bosch Maxx 5: Navodila za uporabo, napake

Podjetje Bosh že od nekdaj zadovolji stranke s kakovostnimi gospodinjskimi aparati. Ne glede na to, katero napravo uporablja ta potrošnik, ne glede na to, ali gre za pralni ali sesalni stroj, ste lahko prepričani, da bo resnično trajal za maksimalno uporabo in bo enostaven za uporabo. Konec koncev, v proizvodnji napredne tehnologije in kakovostnih komponent. Ni izjema in linija večnamenskih pralnih strojev Bosch Maxx 5. Vendar, da ne bi poškodovali in storili vse, da bi podaljšali življenjsko dobo operacijskega sistema, morate najprej prebrati navodila proizvajalca.

Namestitev pralnega stroja

Lahko se izvede samostojno, ne da bi poklicali čarovnika. Upoštevati morate naslednja navodila:
 • Predpripravljeno mesto mora biti čisto in suho.
 • Preden napravo namestite in priključite cevi, je potrebno odstraniti transportne vijake, na katerih je boben.
 • Pralni stroj je nastavljen na raven s prilagoditvijo višine nog.
 • Cev za polnjenje je priključena na vodovodni sistem, na hladno vodo, odtok pa se odvaja v kanalizacijo.
 • Napajalni kabel je priključen na električno vtičnico 220 V, ki je ozemljena.
 • Prva vožnja

  Izvesti se mora brez perila. Za čiščenje notranjih delov pralnega stroja pred proizvodnjo umazanije je najbolje uporabiti poseben začetni prah, ki ga lahko kupite v gospodinjski kemični trgovini. On jePoloži se v glavnem predelu za pranje. Naprava se zažene s programom "Bombaž 60".

  Kje napolniti sredstva za pranje?

  Praviloma so pralni stroji Bosch Maxx 5 opremljeni z univerzalnimi prašnimi ohišji. Edina stvar, ki jo je treba zapomniti, je tisto, kar potrebuje vsak od treh oddelkov:

 • Prvi je enostavno najti na rimski številki "I" ali v črki "A". Vizualno lahko vidite, da je največji v velikosti. Ima velik del praška ali gela, da se umije. Pomembno je omeniti, da je njegova uporaba namenjena samo za pre-mode ali vlaženje. Zato ga večina potrošnikov uporablja zelo redko.
 • Drugi predel je običajno označen z modro barvo ali ikono v obliki cvetja ali zvezdico. Namenjena je tekočini za izpiranje. Sredstvo se odstrani samo med postopkom izpiranja. Vsi drugi pralni stroji Bosch Maxx 5 niso programirani na hladilniku klimatske naprave v drugem pomivalnem koraku. Če orodje ostane v predelu po izvedbi programa, to ne pomeni vedno, da je bil program nepravilno izveden. Na primer, v načinu "Cowboys" se sredstvo za izpiranje ne uporablja.
 • Tretji oddelek se šteje za glavni. Vsebuje prašek ali tekoči gel za vse načine pranja. To lahko dodate tudi v nabiralnik steklenic.
  Osnovna pravila za oskrbo in varnost
  V skladu s pregledi uporabnikov lahko pralni stroj Bosch Maxx 5 služi več kot 10 let, glavno pa je, da strogo upoštevate pravila delovanja:
 • Naprava imaprek RCD. Pravilno vgrajen digitalni stroj lahko zaščiti instrumentacijo naprave pred udarci. In to je najdražji del pralnega stroja. Pogosto, zaradi neuspeha elektronskih nadev, morate kupiti nove gospodinjske aparate.
 • Za čiščenje odtočnega filtra je treba redno, vsaj enkrat na šest mesecev. Dostop do njega poteka skozi spodnji del prednje plošče pralnih strojev Bosch Maxx 5.
 • Po končanem pranju je priporočljivo, da preostanek vode izteče iz predela za prah. Proizvajalec je napovedal možnost odstranitve posode za prah. Če želite to narediti, morate klikniti na modri del srednjega prostora.
 • Ne preobremenjujte bobna pralnega stroja Bosch Maxx 5. Navodila za uporabo vsebujejo informacije o največji obremenitvi suhega perila za en cikel pranja.
 • V manšeti, na mestu izpusta vode po pranju, vedno obstaja določena količina tekočine, na istem mestu lahko najdete kos smole, gumbe, ključavnice in druge majhne dele. Vse to je potrebno, da odstranite gumijasto tesnilo in ga obrišete s suho mehko krpo. V nasprotnem primeru lahko ob umivanju oblačil zaradi neprijetnega vonja zaradi tega, kar je nastalo na tem mestu plesni, pride do neprijetnega vonja.
 • Bosch Maxx 5 Napake na pralnem stroju

  Najprej je treba opozoriti, da je samopopravilo pralnega stroja tvegano merilo, ki se lahko konča z zamenjavo več delov ali potrebo po nakupu nove naprave. Ena najpogostejših napak je F17.Praviloma pravi, da voda na vhodu ni več v pravem znesku, in verjetno je glavni vzrok onesnaženje. Da bi se izognili napaki, je potrebno očistiti cev in nadzorovati njeno delovanje. Druga napaka se pojavi, če stroj ustavi segrevanje vode v procesu pranja. Navadno je vzrok tkivni stenji, ki ostanejo v rezervoarju po pranju. Zato je priporočljivo, da občasno odzračite tlake, da bi napravo razbremenili takšnih neželenih težav.

  Sorodne publikacije