Najboljši program za obračunavanje prihodkov in odhodkov

Vožnja domov računovodstvo je jamstvo za ohranitev bogate družine. Uporabniki lahko pred nadzor financ, tj zvezke in sodobne načine, z namestitvijo računalnikov ustreznih aplikacij. Ta pregled bo izbran najboljši program za prihodkov in odhodkov.

HomeBank

Brezplačen pripomoček, ki omogoča, da domače račune. S to programsko opremo lahko uporabnik nadzoruje financiranje, načrtovanje družinski proračun, analizirati stroške in tako naprej. D. Program lahko uvozite podatke iz Quicken in orodja storitev za upravljanje osebnih sredstev. Program za obračun prihodkov in odhodkov teče formatov QIF, QFX, CSV, in OFX.


se doda razvijalce odkrivanje podvojenih transakcije. To bo se izognili zmedi, ko delaš izračune. Morate organizirati vse transakcije, ki jih delijo v kategorije. Donosne dejavnosti se samodejno doda v bazo podatkov. Lahko urejate oznake in predpiše nekaj vrstic. To bo pospešilo in poenostavi postopek izračuna. Program lahko ustvarite mesečni ali letni načrt za vsako kategorijo, in ustvarjajo dinamični stavki odražajo trenutno finančno stanje. Zaradi jasnosti besedilo priloženega diagrama.

"družinski proračun Lite"

Da, da bi začeli v tem programu treba določili le prihodke in odhodke v ustrezne stolpce. Vse operacije se izvede samodejnonačin. Podatki so navedeni v več glavnih kategorijah. Program vam omogoča, da vodijo mesečni račun posojil, depozitov, itd. Pri določanju imena blaga aplikacija samodejno izbere želeno kategorijo s seznama.


Za izdelavo podrobnega poročila morate narediti 1 klik na računalniško miško. Program deluje s HTML, BMP, TXT, kot tudi MS Word in Excel. Po potrebi lahko dokument natisnete in shranite. Vsak uporabnik, ki želi uporabiti pripomoček, se mora registrirati. Geslo lahko nastavite ob zagonu. Iskanje računov je zelo priročno. Uporabnik lahko izvede nastavitev izdajanja z uporabo več filtrov: "izdelek", "datum" itd.

"Družinski računi"

Utility vam omogoča analizo in kontrolo dohodka. Uporabnik se bo naučil načrtovati stroške in razmišljati o proračunu. Ni več treba omenjati, kje so porabljena sredstva za velik nakup. V programu lahko spremljate zaslužke in dolgove v različnih valutah, analizirate finančne transakcije. Uporabnik ne more samostojno delati v aplikaciji, temveč tudi omogočiti dostop drugim osebam. Vsak član sistema bo imel svoje poverilnice. Program za obračunavanje prihodkov in stroškov ustvarja arhivske kopije baze podatkov, ki so shranjene za nadaljnjo obnovo ali izvoz Excela.

CashFly

To je preprosta in uporabniku prijazna uporabnost. Lastnik osebnega računalnika lahko ustvari žive strukture na več ravneh in kompleksne grafe, ki prikazujejo vhodne podatke in druge pomembne finančne informacije. Tukajuporabnik bo našel adresar, seznam podjetij in osebni dnevnik.
Organizator vam omogoča vodenje evidenc o pomembnih dogodkih. Utility je bil ustvarjen za beleženje prihodkov v kateri koli valuti, izvajanje rednih operacij in tiskanje informacij. Za omejitev dostopa do baze podatkov mora uporabnik nastaviti geslo.

"Home Accountancy Lite"

Ta pripomoček je namenjen sledenju vsakokratnega dohodnega denarja. Uporabnik lahko sistematizira osebne in družinske stroške. Aplikacija bo privlačna tudi za lastnike malih podjetij in podjetij. Vmesnik računovodskega programa dohodkov in odhodkov OP je preprost in razumljiv. Za delo s pripomočkom ni nujno, da imajo posebno znanje na področju računovodstva. Uporabnik lahko upošteva prihodke, odhodke in druge operacije. Program nima omejitev glede števila računov. Uporabnik lahko izbere valuto, prilagodi vmesnik za svoje potrebe, poišče odgovore na vprašanja v posebnem referenčnem sistemu. Če želite začeti uporabljati aplikacijo, morate vnesti uporabniško ime in geslo.

AbilityCash

S to aplikacijo lahko vodite finančne zapise doma in v organizaciji. Uporabnik dobi dostop do velikega števila možnosti. Hkrati pa brezplačen program obračunavanja stroškov in prihodkov na računalniku ne zavzema veliko prostora. Vmesnik pripomočka je zelo preprost. Zahvaljujoč tej aplikaciji lahko uporabite brez posebnega znanja in spretnosti. Program vam omogoča prilagoditev katere koli funkcije. Uporabnik lahko ostane ločenračunovodstvo za vsak položaj osebnih stroškov. Ni mu treba vnašati podatkov v predlagano kategorijo. Terjatve se vodijo v kateri koli valuti. S tem pripomočkom lahko izdelate načrt denarnih prejemkov in izdatkov za kateri koli čas. Program pomaga pri zbiranju zahtevanega zneska denarja v določenem času.

Osebne finance

Še ena priročna aplikacija za upravljanje z gotovino. Razvijalci ponujajo uporabnikom, da brezplačno naložijo poskusno različico programa računa prihodkov in izdatkov ali kupijo licenco. Utility ima priročen vmesnik. S pomočjo demonstracijske baze podatkov lahko v kratkem času obvladate program. Aplikacija vam omogoča nadzor nad stroški vseh družinskih članov, sledenje bančnim depozitom in plačilo posojil ter načrtovanje proračuna v različnih valutah.
Uporabnik lahko prenese denar z enega računa na drugega, si ogleda seznam dolgov, pripravi poročila za izbrane kategorije. Pripomoček je bil ustvarjen za operacijske sisteme Windows in iOS. Aplikacijo lahko zaženete tudi iz pogona USB.

Družina Pro 11

To je še en program plačevanja prihodkov in odhodkov za dom. Razvijalci ponujajo lastnikom računalnikov, da prenesejo poskusno različico pripomočka. To je potrebno, da ima uporabnik možnost, da se nauči vseh možnosti in razume, ali bo kupil licenco. Vmesnik je priročen in razumljiv. Aplikacijo lahko obvlada v nekaj urah. Program sledenja prihodkov in odhodkov vam omogoča, da spremljate plačila posojil, ustvarjate cilje in načrtujete družinski proračun. Uporabniklahko shranjuje poročila za določeno obdobje in izvaja sinhronizacijo z drugimi napravami. Slabosti pripomočka vključujejo pomanjkanje možnosti za dodajanje kategorij. V programu je zelo priročno voditi knjigo obračunavanja prihodkov in odhodkov. Za shranjevanje podatkov je dovolj, da namestite pripomoček. Po tem lahko lastnik osebnega računalnika začne računati, sistematizira prihodke in druge finančne transakcije.

Sklepi

Uporabniki, ki želijo sodelovati s celovitim programom, bodo cenili aplikacije HomeBank in Cashfly. Družino Pro 11 bodo izbrali ljudje, ki lahko lakonske družinske proračune.

Sorodne publikacije