IObit: Kaj je program in kako delati z njim?

IObit - Kaj je ta program? To je kakovostno orodje, ki je potrebno za odstranitev druge programske opreme. Ta aplikacija ni najbolj priljubljena, vendar to ne pomeni, da je slaba. Konec koncev, IObit vam omogoča, da odstranite ne le programe, ampak tudi razširitve in orodne vrstice v brskalnikih. Na splošno so razvijalci naredili dober pripomoček, ki ima lep vmesnik in dobro hitrost. Po odstranitvi kateregakoli programa IObit skenira celoten sistem za smeti in, če ga najdemo, počisti. Kakšno je mnenje uporabnikov IObit-a? Pregledi so na splošno pozitivni, nekateri pa ne marajo, da se lahko pripomoček namesti brez človeškega znanja skupaj z drugo aplikacijo. Tako je protivirusni program IObit Malware Fighter za nekatere uporabnike sam namestil IObit Uninstaller. Prej, pripomoček ni podpiral ruskega jezika, vendar so ga razvijalci popravili.

Vmesnik

Torej, kaj je z IObit Uninstaller in kako izgleda? Ko je nameščen in zagnan, se prikaže okno, ki vsebuje seznam objav, ki jih je mogoče odstraniti, in nato skeniranje sistema za preostanek koša.


V levem delu lahko izberete prikaz vseh nameščenih programov, velikih ali redko uporabljenih. Odlični so tisti, ki tehtajo približno 100 megabajtov ali več. Vsak program ima datum namestitve, velikost in različico. Naslednji zavihek vsebuje plošče in vtičnike. Prikazuje vse razširitve, ki so v brskalnikih. Lahko jih enostavno izbrišete. Zavihek Win Managerprikaže programe, ki so v samodejnem zagonu, nevarni procesi delujejo. Prav tako lahko preverite vse nameščene posodobitve operacijskega sistema in jih po potrebi izbrišete.


Najzanimivejši del orodja je enota, odgovorna za čiščenje. Lahko odstrani vse neuporabljene in pokvarjene bližnjice, počisti predpomnilnik operacijskega sistema. Tukaj lahko tudi očistite mapo za prenos, ki vsebuje vse, kar uporabnik prenese iz interneta.

Uporaba programa

Kartica z vsemi programi vsebuje potrditveno polje, ki aktivira odstranitev paketov, kar vam omogoča, da takoj odstranite več aplikacij. Lahko jih tudi prisilite, da jih izbrišete s klikom na ustrezen gumb. Ta možnost je potrebna za odstranitev tistih programov, ki običajno niso izbrisani. S tem izbrišete vse preostale datoteke. S to možnostjo lahko izbrišete bližnjico s ciljno datoteko. Če uporabnik ni prepričan o njihovih dejanjih, ima program kljukico, ki bo pomagala ustvariti obnovitveno točko. Če gre kaj narobe, lahko vse spremenite v prvotno stanje. Po izbrisu programa in iskanju preostalih datotek bo predlagano, da se izbrišejo. S tem se morate strinjati in prejeli boste sporočilo, da je bila operacija odstranitve uspešna.

Nastavitev programa

Ali je IObit konfiguriran? Kaj je program, ki nima nastavitev? Do njih lahko dostopate s klikom na ikono v zgornjem desnem kotu okna. Nič ni odveč, in vse možnostiv enem oknu. Tukaj ne morete ničesar spremeniti. Možno je spremeniti vmesnik na svetlobo, ki je nekaterim uporabnikom všeč več kot temno, privzeto nastavljeno.
Program je mogoče nadgraditi na profesionalno različico, vendar to ni smiselno, ker ni skoraj nobenih razlik.

Prednost programa

Sem spadajo dejavniki, kot so:
 • resnično primerna razporeditev vseh instrumentov.
 • Visoka hitrost programa.
 • Eleganten vmesnik.
 • Brezplačna različica s polno funkcionalnostjo.
 • Minusi programa

 • Kljub temu, da je program lep in priročen, iskanje preostalih odpadkov po odstranitvi programov ni tako učinkovito kot njegovi konkurenti.
 • Prevajanje programa na nekaterih mestih pušča veliko možnosti. Kljub temu, da ta minus ni tako pomemben, se zdi, da odnos razvijalcev do rusko govorečega občinstva ni najboljši.
 • Razširitve brskalnika so včasih nepravilno prikazane. Vtičniki, nameščeni v enem brskalniku, bodo na primer prikazani v drugem.
 • Pojavila se bodo sporočila, ki pogosto zahtevajo drug izdelek IObit. Kaj je ta program? To je lahko protivirusni ali protivirusni program. Za isto minus je treba pripisati tudi, da je IObit Uninstaller sam lahko nameščen v sistemu prek drugega programa, neviden za uporabnika. Spoštovanje sebe ne smete uporabiti za distribucijo programske opreme.
 • Na splošno lahko uporabite povprečja aplikacijocenjevanja. Kaj je Uninstaller za IObit? To je lep, priročen pripomoček, ki se spopada s svojo odgovornostjo na povprečni ravni. Tukaj je malo funkcij.

  Kako odstraniti IObit z računalnika?

  Če se je uporabnik odločil odstraniti pripomoček, potem ne bi smel imeti ovir. Če želite izbrisati, morate iti na "Nadzorna plošča", kje najti element z vsemi nameščenimi programi in komponentami. Seznam je tudi IObit. Z desno miškino tipko kliknite program in ga izberite, da ga izbrišete. Nato se morate ponovno strinjati z odstranitvijo. Potem bo IObit popolnoma zapustil računalnik. Kaj je ta program že jasno. To zahteva - rešiti vsakega posameznika posebej. Obstaja veliko bolj zmogljivih aplikacij, ki imajo enake funkcije, vendar so z njimi veliko bolje. Sčasoma lahko razvijalci izboljšajo izdelek. Toda medtem, ko to ni vrhunski program.

  Sorodne publikacije