Kako preveriti skrit bazen "Doti-2"?

V igri "Doto-2" igralci avtomatsko določijo ekipe. Vendar pa nekateri verjamejo, da obstaja skrit bazen, v katerem so slabo obnašeni igralci, to pomeni, da kršijo pravila, uporabljajo nespodoben jezik in tako naprej. Ali je v resnici tak bazen? Kako preveriti skrit bazen? Gre za to in bo obravnavano v tem članku. Naučili se boste vse o nabojih, vendar se boste morali sami odločiti, ali dejansko obstaja. Naučili se boste, kako preveriti skriti bazen, ti podatki pa vam bodo v vsakem primeru koristni, tudi če ne obstajajo.


Zahtevani ukazi

Torej, če se želite naučiti testirati skrit bazen, se morate naučiti nekaj ukazov, ki jih boste potrebovali za to. Prva ekipa je razvijalec, ki jo morate nastaviti na 1. To vam bo omogočilo, da razširite možnosti dostopa v igri, ki imajo ponavadi razvijalce računalniških iger, da jo preizkusite, preden pridejo ven. Naslednji ukaz je Dota_game_account_debug, ki mora tudi nastaviti vrednost 1. Ta ukaz je odgovoren za razhroščevanje računa, to je za pridobitev podrobnih informacij o tekočem računu. Takoj po tem boste prejeli veliko količino informacij neposredno v konzoli. Kako v tem primeru preveriti skrit bazen? Za to morate biti pozorni le na dve vrstici teh informacij.

Preverjanje bazena

No, čas je, da se naučite preveriti skriti bazen "Doti-2". ZaZa to morate pogledati dve vrstici. Prvi od njih je Player_behavior_seq_num_last_report. Vrednost, dodeljena tej vrstici, prikazuje, koliko drugih igralcev se je pritožilo. Manjša je ta vrednost, bolje se obnašate. Menijo, da je ta indikator odločilen za skriti bazen. Mnogi verjamejo, da se igralci, ki se obnašajo enako slabo znajdejo v isti ekipi ali v isti tekmi, da ne bi pokvarili pozornosti marljivih igralcev. Prav tako bodite pozorni na vrstico Player_behavior_score_last_report. Nižja kot je vrednost, manj časa je minilo od zadnjega časa, ko so se drugi igralci pritožili nad vami.

Sorodne publikacije