Kako videti skrit bazen "Doto 2": vse poti

Igralec katere koli stopnje je vprašan, kako si lahko ogleda skrit bazen "Doto 2". Ta izraz ima svoj pomen, obstaja način, da ga definiramo približno. Za vsakega uporabnika bodo te informacije koristne.

Termalna vrednost

Če želite izvedeti, kako si ogledate skrito bazo v Doto 2, morate najprej ugotoviti, kaj to pomeni. Pod tem izrazom je mišljeno, kako pogosto bo igralec vrgel uporabnikom, ki so se obnašali nešportno. Za nespodobne besede ali neprimerno vedenje v igri obstajajo poročila, ki določajo, kako se oseba obnaša v ekipnih bitkah.
Večje je število pritožb na uporabnika, ta parameter bo manjši, račun bo opuščen. Kot rezultat, lahko igralec pade v spremljevalce samo tiste ljudi, ki se obnašajo nešportno. Z takšnimi tovariši bo zelo težko zmagati, ker se agresivno odzovejo na vsako napako in vse druge uporabnike obtožujejo. Zato morate vedeti, kako videti skriti bazen "Doto 2", da ne bi padel na to raven.


Dva indikatorja

Ni neposredne poti, da bi videli skrit bazen "Doto 2", ker tega parametra v igri ni mogoče določiti. Res je, da obstaja možnost ročnega izračuna. Če želite to narediti, pokličite konzolo v odprtem odjemalcu projekta in vnesite ukaz Razvijalec 1. Nato morate vnesti naslednje besede - Dota_game_account_debug 1. Pojavi se veliko okno s številnimi vrsticami in številskimi parametrina prvi pogled rešiti nemogoče. Igralce bi morali zanimati dve.
Prva vrstica Player_behavior_seq_num_last_report prikazuje parameter, ki je odvisen od števila poslanih poročil. Višji kot je ta parameter, bolj pogosto v ekipi za tekmo bodo ostali uporabniki, ki so razlikovali nešportno obnašanje, saj je njihov rezultat tudi visok. Druga vrednost Player_behavior_score_last_report prikazuje človeško spodobnost. Višja kot je, bolje je, ker bodo v ekipo vstopili isti kulturni igralci. Optimalna vrednost je 8000 normalnih - od 7 do 9.

Sorodne publikacije