Igra "Skrit pobeg": mimo

Za razumevanje prehoda "Skrit pobeg" morate projekt najprej obravnavati v celoti. Vsaka posamezna raven predstavlja edinstveno uganko, vendar so pristopi k njej povsod enaki. Če obvladate splošne mehanizme, potem v prihodnosti ne bo težav.

Igra z ugankami

Vsi uporabniki ne vedo, da se prehod "Skrit pobeg" šteje za enega najtežjih v žanru logičnih iger. Razvijalci so ustvarili neverjetno zmedo dejanj s predmeti, slikami in okoljem.
Igralec bo nenehno vržen v različne prostore, kjer bo naloga odprla vrata v sredini. Če želite to narediti, morate rešiti verigo vračanja in uporabiti svoje znanje vsakdanjega življenja. Vsaka nova stopnja "Skrita pobeg" poveča kompleksnost in lahko zahteva izkušene uporabnike s 60 stopinjami pomoči.


Splošne smernice

Za dokončanje projekta je treba preučiti ne ločene prostore, temveč splošni prehod "Skrit pobeg". Prve stopnje se učijo, ker na lokaciji s stališča uporabnika skrivajo različne predmete. V inventarju izberemo vse, kar je mogoče, in vidimo, kje se uporablja. Morda bo sama notranja raven sprožila mehanizem, ki bo odprl vrata. Na primer, na 46. stopnji na sredini lokacije se izreže krog s štirimi luknjami.
Najti morate vsakega od njih in jih prilepite na določeno mesto. Po tem se odprejo vrata. Druge ravni, ki jih ustvarjajo podobne sheme. Elementi so izbrani, zaznani so elementi, ki so odgovorni za vrata, več operacij - invhod je odprt. Kljub temu, da je v "Hidden escape" mimo eden najbolj zahtevnih, bo skrb pomagala uporabniku doseči rezultat. Razvijalci pogosto uporabljajo ravni, podobne barvanju notranjih predmetov. Prevarantski vid, zato temeljito vrtite luknje z vsemi svojimi luknjami, nosom in usti. Treba je nujno najti pomembne elemente procesa igre.

Sorodne publikacije