Kako uporabljati Tim Spick 3? Nasveti

Ta program je neposredna konkurenca drugim znanim glasnikom. Do danes je njihovo število ogromno. Vendar pa ta program postaja vse bolj priljubljen za glasovno komunikacijo s pomočjo računalnika. Kako uporabljati "Tim spike 3"? O tem bomo nadalje razpravljali.

Kako deluje pripomoček

Ta program deluje prek telefonije z uporabo VoIP. Načelo te vrste komunikacije je delo, ki temelji na IP. Ta način omogoča dostop do številnih funkcij telefona: klic, klic in dvosmerna komunikacija.

Lastnosti

Kako uporabljati Tim Spik 3 Uporaba komunikacijskega programa je za običajnega uporabnika računalnika precej zapletena, je nekakšna večkanalna radijska komunikacija, saj za razliko od običajnega telefona lahko obstaja več kot 2 povezavi


Ta funkcija je primerna za namenske igralce v različnih spletnih igrah, na primer ustvarja svojo ekipo za igro. morate nekako ohraniti povezavo med seboj. Tim je zelo verjetno "Tim Spiker 3" (nastavitev in uporaba programa bosta napisana pozneje). Igralci iste ekipe ustvarijo pogovor in se med seboj povežejo, da komunicirajo med sabo. mora pravočasno posredovati potrebne informacije svojemu igralcu na tekmi, vendar to sploh ne pomeni, da je toProgram je primeren samo za igralce. Tukaj lahko ustvarite pogovore za ekipo programerjev, ki delajo iz različnih delov države in delajo na skupnem projektu.


V primerjavi z drugimi znanimi glasniki, s podobno funkcionalnostjo, Tim Spik 3 jasno vodi. Uporabniki tega programa bodite pozorni na odsotnost zvoka tretjih oseb, kot tudi na odsotnost komunikacijske napake, ki jo opazite na primer na "Skype".

Delo v programu

Kako uporabljati Tim Spy 3? Predlagano poučevanje:
 • Da bi začeli uporabljati ta program, morate pripraviti potrebno opremo: slušalke z mikrofonom in v bistvu sam računalnik. 15]
 • Konfigurirajte program (lahko uporabite računalniško miško, glasovni nadzor ali bližnjico na tipkovnici za izbiro sogovornika.)
 • Ugotovite sogovornike (sogovorniki, označeni z modrim indikatorjem, so trenutno aktivni in vozijo z vami pogovor, s tihim naročnikom v njegovem imenu bu kje je temno modra lučka.)
 • Nastavite lahko status aktivnosti, kot v Skype (primeri stanja: odstranjene slušalke, odstopijo, ne uporabljate mikrofona itd.)
 • Ta uporaba ni posebej težka. To je precej pregledno, saj se ta aplikacija uporablja izključno za komunikacijo. Najtežje je najti ali ustvariti strežnik, kjer se bodo usedli vaši kolegi (prijatelji, člani ekipe itd.). Ko boste našli in konfigurirali strežnik prijateljev, lahko začnete komunicirati z nekom morate paziti, kdoje na spletu in ki je na primer že igral igro in čakal na vašo vključitev.

  Kako uporabljati Tim Spik 3 v ruskem jeziku

  Obstaja rusificirana različica programa, ki je za rusko govoreče uporabnike enostaven in enostaven za namestitev, zagon, iskanje želenega strežnika in začetek uporabe programa. 22) Ne glede na to, katera različica je uporabljena, je načelo dela povsod enako.Če ste namestili nekorigiran pripomoček, lahko prenesete ukrainizer za vašo različico "Tim Spick." Namestite ga preprosto. Po zaključku tega postopka znova zaženite računalnik in zaženite Tim Spik 3 v ruskem jeziku.

  Zaključek

  Zdaj veste, kako uporabljati Tim Spik 3, . Kljub malo znanim programom se pogosto uporablja za komunikacijo med igralci, programerji in vsemi drugimi ekipami ali podjetji, kjer je potrebno sodelovanje vseh. V skladu s svojim načelom dela "Tim Spik 3" ni slabši od drugih glasnikov. Edina razlika je količina funkcionalnosti. "Tim Spik 3" - samo za komunikacijo med različnimi naročniki omrežja. Ustvarite lastne strežnike in se pogovorite o različnih vprašanjih ali klepetajte med igranjem s prijatelji v skupini.

  Sorodne publikacije