QUAD DOWNLOAD DJI PHANTOM 4: PREGLEDI, SPECIFIKACIJE, NAVODILA

Pojem pripomočkov s posadko s posnetkom za video posnetke se že dolgo obravnava kot usoda modelarjev gejev in drugih zainteresiranih strokovnjakov. Danes je optimizacija zasnove brezpilotnih letal v ozadju opreme za snemanje kvadrokopterije na voljo običajnim neizkušenim uporabnikom. Poleg tega to ne velja za primitivne modele, ampak za trdne lastnosti naprav, kar vključuje tudi spremembo DJI 4 Phantom. Mnenja o tem razvoju opozarjajo na ravnovesje tehničnih in fizičnih parametrov ter sodobne video zmogljivosti z bogatim naborom različnih funkcij. Vendar pa ni šlo brez napak.

Splošne informacije o modelih

Naprava nadaljuje filozofijo prepoznavnih kvantnih strojev Phantom, ki se spreminjajo ne le v funkcionalnem delu, ampak tudi v konstrukciji. Lastniki prejšnjih generacij lahko poudarijo okrnjene palice, zglajene kote in na splošno težnjo po praktičnosti oblikovnih oblik.


Telo, kot prej, je narejeno iz gladke plastike, pri podestih pa so konstruktorji uporabili magnezijevo zlitino, zaradi česar je bila ta cona še bolj zanesljiva. Skupaj z integrirano moč polnjenje, "železa" deli dodal napravo 100 gramov v primerjavi s težo predhodnika. Druga pomembna razlika je DJI Phantom 4 - baterija, ki jo predstavlja kapacitivni element 813 Watt * h. Baterijski in akumulatorski gumbi se nahajajo na bateriji in indikatorjih polnjenja. Izpolnitev modela predstavlja optimalen sklop vseh potrebnih. ZaVključeval je dokumentacijo, daljinski upravljalnik, rezervne rezila, napajalni kabel, adapter za microUSB in naprave za povezovanje z mobilnimi napravami na Androidu. Ni kabla USB-Lightning za povezovanje pripomočkov v iOS.

Specifikacije

Tehnološki prodor v delu razvijalcev video produkcije, ki je bil zagotovljen v prejšnji različici, pred mnogimi neposrednimi konkurenti. Tokrat je ključ do razvoja same možnosti avtopilota DJI 4 Phantom. Pregledi kažejo zlasti koristnost vgrajenih sonarjev in načinov sledenja. Skupaj so te funkcije napravi dodale avtonomijo in jo naredile bolj prilagodljive pri delovanju. Osnovne značilnosti modela so naslednje:
 • Elektrarna - skupina štirih motorjev.
 • Omejitev hitrosti pri horizontalnem poletu - 20 m /s.
 • Omejitev hitrosti pri navpičnem letu - 6 m /s.
 • Največja višina je 6 km nad morsko gladino.
 • Območje prenosa videa je 2 km.
 • Domet daljinskega upravljanja - 35 km.
 • Razpon sonarjev - od 07 do 15 m.
 • Čas letenja z enim polnjenjem - 28 minut.
 • Delovno temperaturno območje - 0 ° C do 40 ° C.
 • Teža naprave je 1380V zvezi s snemanjem videa lahko lastnik uporablja formate MP4 in MOV z ločljivostjo 4096 x 2160. Vgrajena kamera DJI Phantom 4 je opremljena s senzorjem s 124 MP in vidnim poljem 94 °, kar je tudi dober rezultat za amatersko kvadrokopter video opremo.

  Navodila za uporabo

  Vse večje manipulacije se izvajajo z daljinskim upravljalnikomDU Šele ko je baterija in baterija daljinskega upravljalnika popolnoma napolnjena, lahko začnete z delom s štirikolesnikom. To bo, kot že omenjeno, pokazalo kazalnike na površini naprav. Ustrezni gumb mora vključevati vrtanje - uspešen zagon signalizira tudi zvočni signal. Letenje poteka preko dveh ročic na manipulatorju DJI 4 Phantom. Navodilo navaja, da letenja ni potrebno ročno upravljati, da se vrne domov - to je predvideno v načinu RTH, aktiviranje katerega samodejno sproži postopek samo-vračanja na določeno točko. Za uporabo video in foto orodij je na voljo gumb za sprostitev sprožilca. Prav tako lahko na daljavo nastavite kot gledanja na vzmetenju in prilagodite fotografsko občutljivost s hitrostjo zaklopa.

  Pozitivne povratne informacije o DJI Phantom 4

  Model se nanaša na uporabniški segment uporabnika in ga zato ocenjuje brez upoštevanja priložnosti, ki jih ponujajo vodje celotnega segmenta copterja. Torej, med očitne prednosti lastnikov modela pripisujejo strukturno zanesljivost naprave, njeno funkcionalnost, prefinjeno oblikovanje in enostavnost upravljanja. Značilnosti DJI Phantoma 4 so dvoumne, saj razkrivajo nestabilnost pri povezovanju geolokacijskih načinov, a močne točke manipulatorja vključujejo ergonomijo in preprost vmesnik. In spet - brez izgube funkcionalnosti.
  Posebno pozornost je treba nameniti tej napravi za ljubitelje avtopilotyrovaniya. Premagovanje ovir inuporaba sonarjev se izvaja v obsegu višje kot pri podobnih predstavnikih razrednih amaterskih kvadrokopterjev.

  Negativni odzivi

  Za veliko število sodobnih funkcij in senzorjev bo treba plačati velik znesek - približno 55 tisoč UAH, kar samo po sebi ne dodaja modela privlačnosti. Kar se tiče operativnih in tehničnih pomanjkljivosti, mnogi kažejo na močno pregrevanje moči polnjenja, pomanjkanje ustrezne zaščite kritičnih elementov oblikovanja in nezdružljivost z mobilnimi napravami konkurentov Apple. Na primer, ko delate s pripomočki Xiaomi in Samsung, obstajajo redni dnevniki DJI 4 Phantom. Priročnik priporoča uporabo aplikacije DJI GO za upravljanje mobilnih naprav na Android in iOS brez vezanosti na določene blagovne znamke, vendar praksa kaže, da je stabilnost delovanja mogoče doseči le s povezovanjem iPhone 7 ali iPad mini 4.

  33) Sklep
  Razvoj DJI je pokazal, kako blizu pripomočka za amatersko uporabo ni mogoče približati ne le strokovnemu segmentu, temveč tudi določen premik, ki presega obstoječe meje tehnološkega razvoja. Če so prejšnje različice linij uporabnikov presenetile zmožnost zajemanja 4K videa s prenosom na pametni telefon, potem pregledi DJI Phantoma 4 že kažejo inteligentne načine letenja z ovirami ovir in določanjem razdalj do različnih objektov. Vprašanje je samo, koliko novih funkcij načeloma potrebuje povprečen oboževalec brezpilotnih letal, če lahko kupite optimalne lastnosti naprave danesveliko cenejši. Posledično lahko rečemo, da je množično povpraševanje po 4 Phantomu, čeprav v kontekstu rekordnih sposobnosti v nestrokovnem quadcopterju ta model zaseda eno vodilnih položajev.

  Sorodne publikacije