Kako zgraditi bazen v Minecraftu: algoritem in pravila

Pogosto se igralci obračajo na internet v iskanju različnih odgovorov, ki bodo pomagali pri napredovanju igre ali ustvarjanju objektov. Eno od pogosto zastavljenih vprašanj je, kako zgraditi bazen v Maincraftu in nadaljevati igro.

Značilnosti igre

"Maincraft" - igra, ki omogoča igralcem, da pokažejo svojo domišljijo, ustvarijo zanimive, nenavadne, včasih smešne stavbe. Za to je uporabnikom na voljo široka paleta materialov, mehanizmov in delov. Nekateri elementi v igri delujejo s pomočjo vnaprej pripravljene kode. Vendar pa mnogi igralci presegajo običajne in gradijo stavbe z velikim številom mehanizmov, ki izmenično opravljajo svoje funkcije. Če želite zgraditi, na primer, v svoji hiši v bazenu Maincraft, lahko uporabi spodnja navodila.


Vrste bazenov

V Maincraftu so tri vrste bazenov. Prvi je najlažji, za njegovo izdelavo se uporablja najmanj materialov in predmetov. Drugi bazen je bolj napreden. Če želite ustvariti, boste morali uporabiti več predmetov, med katerimi so različni mehanizmi. Tak bazen se lahko enostavno skrije pod tlemi in ga potisne s pritiskom na vzvod. Zadnja vrsta bazena je ustvarjena s pomočjo dodatnih modov. Morate namestiti mod v korensko mapo igre in izločiti bazen na stroju. Postopek ustvarjanja prve vrste sklopa je opisan spodaj.

ZačetekGradnja

Konstrukcija bazena je lahko enostavna in kompleksnejša ter zamudna. Če uporabnik igra "Maincraft" v ustvarjalnem načinu, je dovolj, da odpre inventar, da izvleče vedro vode od tam in bloke za registracijo, izbrano glede na njegov okus. Nato izkopajte jamo, jo položite z bloki in jo zlijte z vodo iz vedra.


Če igralec igra pogosteje v načinu preživetja, mora najprej dobiti pickax v Minecraftu. To lahko storite tako, da poiščete številna polja, raztresena v ječah, ali z zbiranjem materialov, kot so drevesa. Po ustvarjanju piknika, se mora igralec spustiti na tla in najti kamne, v katerih želi položiti stene bazena. Večji bazen, več blokov je treba zbrati. Tudi v ječah mora igralec najti nekaj železnih ingotov, da se vrne in stopnice, da se povzpnejo in spustijo v bazen. Zdaj se lahko povzpnete na površino in začnete graditi. Najprej morate kopati jamo za bazen. Treba je opozoriti, da iz vsake strani morate kopati en blok več, kot na njihovem mestu bodo nameščeni kamni, pridobljeni s strani igralca v ječo. Najbolje je, da zgradite bazen v bližini morja, tako da vam ni treba prenašati daleč preko vode. Po vgradnji kamnov lahko s pomočjo predhodno ustvarjenega žlice začnete naliti vodo v bazen. Na ta bazen se lahko šteje pripravljen. Nadaljnjo obdelavo lahko igralec opravi po vaših željah. Dodate lahko tudi odskočno desko in namestite ležalnike ob bazenu. Po branju članka vuporabnikom ni več treba vprašati, kako zgraditi bazen v Minecraftu.

Sorodne publikacije