Kako odpreti skrit klepet v Vauberju na pametnem telefonu z operacijskim sistemom Android ali iOS

Viber je program, ki vam omogoča komunikacijo z drugimi ljudmi. Če želite pošiljati besedilna sporočila, slike ali telefonske klice, potrebujete le internetno povezavo. To je nekakšen analogni Skype. Posebna značilnost Viberja je resen razvoj praks zasebnosti dopisnikov. Prenesene informacije so šifrirane, kar drugim preprečuje uporabo. Tudi razvijalci sami nimajo pravice razstaviti te šifre. Seveda, vse to je neuporabno, če druga oseba lahko uporablja vaš pametni telefon. Toda v tem primeru obstaja možnost, da se zaščitimo. Kako to storiti? Lahko skrijete klepet in nastavite geslo. To lahko storite na telefonu z različnimi operacijskimi sistemi, kot sta Android in iOS. Toda v prihodnosti se uporabniki soočajo s problemom: kako odpreti skrit klepet v Weberju? Poglejmo to.


Ne zamenjajte

Mnogi uporabniki so zamenjani s skritimi skrivnimi pogovori. Odlična značilnost je, da bodo tajna sporočila samodejno izbrisana. Čas odstranitve konfigurira uporabnik v nastavitvah. Sprva se je v Telegramu pojavila možnost skrivanja dopisovanja. Ta glasnik je zdaj najvarnejši.

Kaj je skrit klepet v Viberju in kako deluje

V Viberu so skriti klepeti zaščiteni s pin kodo. Za vse pogovore, ki jih opazite kot skrite, bo nastavljena ista štirimestna kombinacija. Pogovor odprete tako, da odprete skrita sporočila in vnesete kodo PIN. Na žalost,razvijalci so malo zakasnili s skrivanjem, in zdaj, ko sporočilo prihaja iz sogovornika v takem dialogu, se bo pojavil le v klepetih. Če želite razumeti, od koga je prišlo pismo, morate poiskati vse pogovore, da bi našli prejemnika.


Sogovornik, s katerim ste se odločili skriti dialog, ni znan. Zaščitite samo svoj pametni telefon. Da bi v celoti zaščitili korespondenco, lahko sogovornika prosite, naj skrije dialog. Na žalost lahko te pogovore uporabljate samo v pripomočkih z operacijskim sistemom Android ali iOS. Kako odpreti skrit klepet ("Weber")? V računalniku in na pametnem telefonu z operacijskim sistemom Windows Phone lahko vidite skrito korespondenco. Nameščena PIN koda mora biti shranjena na računalniku ali preprosto napisana na kos papirja. To je treba storiti, da ne bi pozabili na štirimestno kombinacijo številk. Seveda, če še vedno pozabite geslo, nato odprite skrit klepet v Weber na iPhone ali pametni telefon Android ne bo delovalo. PIN kodo bo treba ponastaviti, vendar s pogojem, da bodo vsi klepeti pobegnili.

Kako skriti dialog

Preden pogledamo, kako odpreti skrit klepet v Weberju, morate razmisliti, kaj morate storiti, da skrijete korespondenco. Če želite to narediti, morate izvesti nekaj preprostih dejanj.

Na Androidu

Prva pot:
 • Najprej morate izbrati pogovorno okno, ki ga boste skrili in ga obiskali.
 • Na samem vrhu si lahko ogledate ime sogovornika, kliknite nanj.
 • Nato najdemo postavko "Skrij klepet" in jo kliknemo.
 • Vnesete lahko samo 4-mestno geslo.
 • Drugi način je podoben. Najprej morate najti dialog, ki ga želite skriti, pritisnite in nekaj sekund držite prst. Po tem se prikaže majhen meni, kjer lahko najdete postavko »Skrij dialog«. Kliknemo nanj in vnesemo geslo, kot v prejšnjem primeru.

  Na iPhone

  Obstaja več načinov za skrivanje pogovornega okna pripomočkov z operacijskim sistemom iOS. Prvi način:
 • Najprej gremo na vse klepete.
 • Izberite želeni dialog in ga povlecite v levo.
 • Nato kliknite gumb "Skrij" in vnesite geslo.
 • Drugi način:
 • Pojdite v klepetalnice.
 • Kliknite na ime sogovornika.
 • Nato pojdite na točko "Informacije in nastavitve".
 • Kliknite gumb »Skrij klepet« in vnesite kodo PIN.
 • Kot ste že opazili, sta obe metodi dokaj preprosti, vendar še vedno, kako odpreti skrit klepet v Weberju? Prav tako je zelo preprosto. Boste morali narediti le nekaj klikov in preživite eno minuto.

  Kako odpreti skrit klepet v Weiberyju: Navodilo

  Če želite odpreti skrito pogovorno okno v omrežju Viber, morate slediti naslednjim navodilom: Pojdite v klepetalnice.
 • V zgornjem desnem kotu je gumb za iskanje, ki je upodobljen v obliki lupine, pritisnemo nanj.
 • Nato morate vnesti geslo, ki ste ga nastavili ob prikrivanju.
 • Če ste pravilno vnesli kodo PIN, se odpre novo okno, kjer bodo vsiskrita korespondenca Zdaj lahko kliknete na želeni dialog.
 • Ko jih dokončate, jih ni treba ponovno skrivati. Samo zaprite program ali se vrnite na vse pogovore. Vaše pogovorno okno bo samodejno izginilo.

  Kot v Weberyju je skrit klepet odprt

  . Če razumete, da tajnost dialoga ni več potrebna, jo lahko naredite vidno. V ta namen pojdite na nastavitve (kliknite na ikono zobnika v zgornjem kotu). Nato izberite "Naj bo pogovorno okno vidno" in se strinjate z dejanji, tako da vnesete geslo.
  Skrite pogovore lahko odprete na drug način. To naredite tako, da izberete nastavitve. Nato poiščite razdelek »Zasebnost« in kliknite gumb »Skriti klepeti«. V novem oknu boste morali izbrati klepet in klikniti gumb »Vidno«. Ne pozabite, da lahko ponastavite svoje geslo, vendar boste izgubili svojo tajno korespondenco. Kasneje jih ne bo mogoče obnoviti. Če menite, da lahko goljufi rešijo vašo PIN-kodo in gredo v korespondenci, lahko spremenite geslo v nastavitvah. Najprej morate vnesti staro štirimestno kodo, nato pa pomislite na novo in jo vnesite 2-krat.

  Zaključek

  Kako odpreti skrit klepet v Weberju? Kot ste morda uganili, tukaj ni nič zapletenega. S tako preprosto dejanje lahko ročaj vsak uporabnik. Tudi če tega niste opazili, potem lahko po nekaj minutah in po vseh korakih, opisanih v priročniku, dosežete želeno vrednost.rezultat.

  Sorodne publikacije