Kako izbrati stereo slušalke: pregled, primerjaj najboljše modele in ocene

Pri nakupu slušalk bodite pozorni na stereo možnosti. Takšne modele odlikujejo čisti zvok, udobje pri uporabi in dolga življenjska doba. Trenutno mono brisalci ni mogoče najti na trgu za prodajo - že dolgo časa so bili odstranjeni iz proizvodnje. Vse opisane variante imajo dvojni signal za desno in levo uho.

Kaj so stereo slušalke?

Kaj ljudje mislijo, ko iščejo stereovarije? Videz teh slušalk se ne razlikuje od drugih. Večina modelov ima stereo formo. Kaj to pomeni? Te možnosti oddajajo stereo signal. Imajo dve kapsuli in dva kanala. Vsak zvočnik pošlje signal ločeno, večina sodobnih zvočnih posnetkov pa je dvokanalna.

Brezžične slušalke

Brezžične stereo slušalke so zdaj klasične. Zakaj? Vse "bluetooth" variante so na voljo s stereo zvokom, če ne upoštevate modelov, ki so namenjeni samo za eno uho. V članku bomo pogledali najbolj priljubljene možnosti - Defender MPH-TV863 in Sony MDR-XB950BT. Prvi model ima radijski signal, drugi je modul Bluetooth.

Če govorimo o tem, da je veliko modelov slušalk trenutno stereofonih, potem morate povedati o njihovem velikem izboru. Pri nekaterih modelih je vgrajen "crossfit" učinek. Kaj to pomeni? Levi kanal je vgrajen desno, v levem kanalu pa levo.Zaradi te odločitve se osebi zdi, da je volumen obsežen. Pri drugih modelih je ta učinek ustvarjen z uporabo umetnih metod. Na primer, igralne slušalke z zvokom 5.1 in 7.1. Primer tega je model Kingston HyperX Cloud II. Prostorski zvok je ustvarjen s pomočjo pripomočkov, vendar je izvedba precej zanimiva in uspešna.

Slušalke Defender MPH-TV863

Ta model je brezžičen. Spada v segment proračuna. Če pogledate samo ime in ga ocenite, je ta model namenjen uporabi s TB. Vendar pa je zvok slušalk precej drugačen in uporaba opisane različice samo za gledanje televizije bo neučinkovita. Naglavne slušalke.

Prednosti modela

Polmer tega modela je 100 m pri neposredni signalizaciji. Ta kazalnik za gledanje glasbe ali televizije doma ali celo v pisarni bo dovolj. Ta model odlično deluje pri oddajanju signala na daljavo. Skozi steno ni prekinjena in ni izgubljena. Mnogi kupci stereo slušalk Bluetooth lahko uporabijo baterijo kot minus model, vendar so njihove prednosti še vedno prisotne. Če oseba kupi več majhnih "baterij" in polnjenje, bodo slušalke navdušile skoraj vsak dan. Če jih uporabljate več ur na dan, bo naprava delala približno mesec dni brez ponovnega polnjenja. Možna je povezava preko žice. Na primer, če se baterije nenadoma izpraznijo in film ni končan, se lahko ponovno povežete prek kabla.Povezovanje najbolj priročno. Stojalo je prilagoditev lokaciji. Na njem lahko nastavite slušalke in ga dovolj daleč stran od vira zvoka. Poleg tega je dolžina žice dovoljuje. zmanjšanje hrupa ni onemogočen, vendar veliko ljudi, kot bonus. Deluje v redu.

Negativne misli o slušalkah

slabosti teh brezžične stereo slušalke v telefon, je dejstvo, da je zasnova uporablja plastike. V mnenju je slaba - poceni in nezanesljivi. Enako je mogoče reči o materialih, iz katerih iz ušesne blazinice. Ušesa utrudijo hitro in znoj. Na prvi pogled, slušalke zdi šibka. Zato je tudi zbirka koristi pripisanih ne.
Stereo zvok v tem modelu se lahko imenuje majhna, vendar je minus. Pogosto se zdi nepotrebno, ob poslušanju glasbe. Enak model, kot je zahtevano, in želite uporabljati s televizorjem. To je za kakovostno reprodukcijo ideala. Prav tako lahko igra igre, ki uporabljajo ta model. Za glasbo ni zelo primeren, saj "od spodaj" preveč, in "top" ni dovolj.

Če povzamemo modela

Če oseba potrebuje slušalke, ki so idealni za gledanje televizije, poslušanje knjig ali preživljanje časa v igrah, so stereo podatki primerni dodaten razlog za veselje. Toda, kot smo že omenili, uživati ​​vsak bankovec za glasbo je težko.

Sony MDR-XB950BT

Podatki nadzemni oprema. So slušalke. Gradnja polni velikosti, izgleda precej spektakularno.Blagovna znamka je znana po vsem svetu, dokazala se je kot dobronamerni proizvajalec. Razmislite podrobneje o modelu slušalk.

Pozitivne povratne informacije o modelih

Te brezžične stereo slušalke z mikrofonom imajo dober obseg delovanja. Če primerjamo z zgoraj opisano varianto, so v tej zadevi podobni. Signal bo dobro, tudi če se aktivno premikate v stanovanju z debelimi stenami in vrati. Po analogiji s prejšnjim modelom je treba kakovost zbiranja in materialov tukaj pripisati koristim. Reči, da je vse popolno, je nemogoče, vendar so vse podrobnosti vredne. V tej zadevi ni slabosti. V pregledih veliko opomni na dobro zasnovo naprave. Ne skrbi in ne pritegne preveč pozornosti. Ni dolgočasno, vendar ne povzroča, kot pri mnogih igralnih slušalkah. Mikrofon lahko samozavestno uporabljate med pogovorom. Kakovostno in dobro zajema človeški jezik, zatiranje hrupa. Pri uporabi lahko vidite največje udobje. Glasnost se prilagodi z gumbom na ohišju, obstajajo pa tudi ločeni gumbi za klicanje. Zvok v tem modelu je odličen, še posebej primeren za poslušanje glasbe.

Slabosti modela

Stroški naprave so precej dostojni. Pred nakupom bo vsak kupec razmišljal o tem, ali jih bo kupil. Pretehtati moramo vse prednosti in slabosti. Sonyjev model stereo slušalk MDR-XB950BT je odličen za igre, glasbo in podobno. Gradnja je dobra. Zasnova je zanimiva in privlačna, blagovna znamka pa je že dolgo povpraševanje. Zato je model dobil mikrofonvsak kupec bo lahko govoril po telefonu, kar je v odgovor na to priročno značilnost. Zaradi tega so stroški previsoki.

Vodilni modeli

Trenutno se brezžični modeli izvajajo ne le s stereo zvokom, ampak tudi s kablom. Razmislite o najprimernejšem modelu, ki je že dolgo v povpraševanju. Opozoriti je treba, da spada v proračunski razred.

SmartBuy Tour

Kakovost zvoka popolnoma kompenzira stroške. Seveda ni posebnih dosežkov, toda glede na nizko ceno je to precej dobro. Ta model je konkurenčen. Basi se dobro počutijo. Zasnova naprave je preveč opazna in pritegne pozornost. Za prodajo kot rumena možnost in črno-siva. Ampak, glede na preglede, prvi model izgleda bolje, še posebej, če oseba išče nekaj, kar si zapomni.

Sorodne publikacije