Kako najti skrit bazen v igri "Doto 2"?

Kako odkriti skriti bazen v igri "Dot 2" - vprašanje, ki so ga igralci že dolgo razpravljali. Mnogi poročajo, da ta skupina obstaja, in določa tiste igralce, ki se slabo obnašajo, to je, da so zamrmljeni, spammed v klepetu, uporabljajo goljufije in prikazujejo druge oblike kibernetsko nesportnega vedenja. Tako dobronamernim igralcem ni treba biti v istem prostoru s tistimi, ki lahko pokvari njihov vtis o procesu igre. Drugi ljudje mislijo, da je to izmišljotina in tak bazen ne obstaja. Vendar pa boste v tem članku dobili potrebne informacije o tem, kako poiskati skriti bazen. Natančneje, lahko ugotovite, kateri od vaših kazalnikov vedenja, ki govorijo, da bodo spadali v ta bazen. Če želite to narediti, boste morali delati s konzolo v igri. Torej, kako najti skrite bazene in prisotne v njem.


Konzolni izziv

Če želite vedeti, kako poiskati skriti bazen in preveriti, ali ste v njem, boste morali sodelovati z igralno konzolo. Zelo verjetno je, da ste ga že uporabili, vendar je vredno poudariti, kako naj se imenuje. Konec koncev, nekateri igralci preprosto začnejo svojo pot v igri "Doto 2", zato bodo zainteresirani vedeti podrobnosti. Medtem ko v igri, morate klikniti na "~" ključ, ki je odgovoren za klic konzole. Če se nič ne zgodi, morate preveriti nastavitve. Morda ste zdaj spremenili privzeto nastavitevpokličite konzolo, ki je dodeljena drugemu ključu. Kakorkoli, ko boste uspeli, se na zaslonu prikaže okno ukazne mize in vrstica, v katero lahko vnesete ukaze. Tisti, ki so se želeli ukvarjati z vprašanjem, kako najti skriti bazen, so naredili prvi korak k reševanju tega problema. Kaj sledi?


Vključitev razvijalskega načina

Vsak igralec, ki želi ugotoviti, kako najti skrito zbirko Doti, mora imeti možnost, da uporabi konzolo, in sicer vnašanje ukazov. V tem primeru morate začeti z vnosom skupine za razvijalce. Ta preprost ukaz vam omogoča, da aktivirate način razvijalca, ki razširja zmožnosti, vendar ni zakonit za igro na spletu. Če želite aktivirati ta način, morate ukazu dodati vrednost 1. Če želite izklopiti, morate vrednost 1 zamenjati z 0. Vendar je to daleč od vsega, kar morate vedeti, če želite razumeti, kako najti skrit bazen. Doti 2 ".

Odpravljanje napak

Naslednji ukaz, ki ga morate uporabiti, je Dota_game_account_debug, ki ga je treba nastaviti tudi na 1. Ko vnesete ta ukaz, se v oknu ukazne mize prikaže veliko število različnih vrednosti. Pojavijo se zaradi dejstva, da ste začeli razreševati račun, torej iskati težave z njim. Vendar vas problemi sploh ne zanimajo, temveč samo dve vrstici informacij, o katerih bomo nadalje razpravljali.

Neokrnjenost igralca

Tako imate dostop do informacij o svojem računu, toda na kaj morate biti pozorni, če želite vedetio svoji iskrenosti in temu, da ste padli v skriti bazen. Prvi korak, ki ga morate pogledati, je Player_behavior_seq_num_last_report. Njegova vrednost kaže, kolikokrat je vaš račun prejel pritožbe drugih igralcev. Višja kot je ta vrednost, bolj se je pritoževala in posledično večja je verjetnost, da se boste znašli v skritem bazenu, če ga imate. Druga vrstica, ki je v tem primeru pomembna, je Player_behavior_score_last_report. Le tukaj, višje je število, bolje se obnašate. Veliko igralcev pravi, da se boste znašli v skritem bazenu, če vrednost tega kazalnika pade pod sedem tisoč, vendar natančen dokaz o tem ne obstaja. Tako lahko samo preverite, kako ste se obnašali v igri, vendar padeš v skriti bazen in ali sploh obstaja - to so odprta vprašanja.

Sorodne publikacije