Kako narediti slike v živo z napisi? Pregled in opis

Želite diverzificirati vsebino v svojem osebnem računu ali na svojem spletnem viru? Animirane slike z gibajočimi se predmeti, ljudmi in animiranimi slikami vam bodo pomagale narediti želeno stvar. Ni vam treba misliti, da morate biti profesionalni, imeti posebne spretnosti, da jih ustvarite. Danes s tako nalogo lahko ročaj nekaj klikov na pametni telefon celo začetnik. Povedali vam bomo, kako narediti slike z gibljivimi deli. Tukaj je nekaj priljubljenih navodil, spletnih mest in aplikacij.

Flixel

Aplikacija je na voljo lastnikom naprav iOS. Kako narediti slike tukaj? Aplikacija vam omogoča, da iz videa ustvarite žive slike: osenčite določen del okvirja in ostanejo nepremični. V tem času je območje brez udarcev.


Kot pravijo uporabniki, je treba izvirni videoposnetek odstraniti s stojalom. Tresenje kamere lahko popolnoma pokvari nenavaden učinek. Kaj bo tukaj spektakularno? Padanje predmeta iz človeške roke, polnjenje s pijačo čistega stekla, gibanje živali.
Kako narediti slike v Flixel:
 • Izberite video datoteko.
 • Nežno osenčite območje, ki mora ostati živo živo.
 • Zdaj je čas, da prilagodimo hitrost premikanja nešifriranega območja in mu dodamo vdelane magične učinke programa.
 • Končno se lahko filtrira gibljiva slika.
 • Želite dodati napis? Animacijo prenesite na priročen načinfotografije - in video urejevalnik InShot. Tu lahko izberete pisavo, usmerjenost, barvno besedilno rešitev, jo postavite na želeno sliko, prilagodite velikost prstov.
 • To je vse! Če želite ustvariti animacijo, ste porabili nekaj minut, vendar ste dobili čudno sliko v živo, ki bo popolnoma pritegnila pozornost vaših naročnikov.


  Program "Photoshop"

  Če pogledamo, kako narediti slike impresivne celo izkušeni gledalci, bodite pozorni na "Photoshop". Seveda je spodaj navedeno navodilo za uporabnika, ki že pozna osnovne funkcije programa. Postopek bo trajal več časa - približno pol ure. Na koncu pa boste imeli praktično živo sliko. Kot vir ponovno izberemo video posnetek, ki je bil nepremičen (z uporabo stojala). Ko najdete pravi material, si oglejte, kako fotografirati v računalniku z najbolj znanim grafičnim urejevalnikom:
 • Odprite program. Pojdite na "Datoteka".
 • Izberite "Uvozi". Poiščite želeni videoposnetek.
 • Naprej - "Video posnetki v plasteh". Ukaz bo pomagal prikazati vsak okvir videa v ločeni plasti.
 • Sedaj izberite statični sloj. Združite vse preostale kombinacije Ctrl + G.
 • Zdaj pojdite na "Plasti". Potem "Mask", element "Skrij".
 • Premaknimo se na prvo fiksno plast slike. Izberite območje, za katerega želite shraniti gibanje, kako priročno je orodje za vas. Obarvajte to območje z belo barvo. Tako ste ustvarili "okno" skozi vse druge plasti.
 • Samodejno se mora zagnatinačin animacije. Če se to ne zgodi, pojdite na "Window", pojdite na "Workspace". Tam izberete Animacijo. "
 • Na dnu zaslona se je pojavilo območje s posnetki vaše prihodnje sinergije. Poglejte: skoraj vsi posnetki so tam s preglednimi plastmi, od slednjih se morate znebiti naslednjih: izberite prvo v plasti čakalne vrste, kliknite na. Edinstvena ikona vidnosti plasti: Pojavi se pogovorno okno, kjer morate klikniti na "Sinhronizacija."
 • Kako slikati na računalniku? Naša živa slika je praktično pripravljena. Animacijo Kopirajte vse posnetke iz pomoči
 • Ko kliknete na isti meni, kliknite "Vstavi okvirje".
 • V oknu, ki se prikaže, morate izbrati "Vstavi po izbranem območju".
 • ) Brez odstranitve izbire kliknite na točko menija "Reverse order of frames".
 • Skrivnosti animacije v Photoshopu

  Kako narediti lepe slike »živega« učinka s Photoshopom? Svetujemo vam, da upoštevate nasvete strokovnjakov v vašem primeru:
 • Vzemite vir dobre kamere. Prav tako je pomembno pravilno konstruirati razsvetljavo.
 • Animirajte najboljše nepremične predmete. Če želite biti glavni predmet gibljive osebe, potem je animacija verjetno nerealistična, mastna, slabe kakovosti.
 • Če se odločite za animacijo na podoben način z gibi ljudi, je najbolje uporabiti kot vir ne videoposnetke, temveč slike po posameznih sličicah. Tukaj je nepomemben tvoj junak,potem je malo dvignil roko, jo dvignil do ustnic, poslal poljub, zraven se je nasmehnil. S tako postopnim gibanjem je najbolje fotografirati 10-20 okvirjev.
 • Naslednji video tutorial bo jasneje razložil, kako narediti lepe slike v Photoshopu.

  "Plotnagraph"

  Še naprej opisujemo, kako narediti slike. Številnim uporabnikom svetujemo pri mobilni aplikaciji Plotagraph. Omogoča vam ustvarjanje živih slik iz navadnih fotografij. V tem primeru lahko uporabite ne samo svoje fotografije, temveč tudi kakovostne slike. Aplikacija je na voljo za naprave, ki temeljijo na sistemu iOS. Kaj storiti za lastnike androidov? Ponujamo naslednjo rešitev: prenesite in namestite program v operacijskem sistemu Windows. Pomembna točka: morate se registrirati na uradni strani. Ko ustvarite sliko v živo, jo lahko prenesete iz računalnika na napravo Android, kje lahko dejansko prenesete ustvarjanje v isti Instagram. Obravnavamo nianse. Kako narediti slike za objave z uporabo "Plotnagra"? V aplikaciji odprete fotografijo, da nastavite gibanje določene industrije z nastavitvijo posebnih vektorjev. Tam lahko revitalizirate reko, letite krpo v vetru, premikate dlake pod vplivom vetra in še veliko več.
  Delo z aplikacijo v računalniku in na pametnem telefonu je enako:
 • Prenesite fotografijo. Najbolje je, če pokaže predmet, ki se giblje v resnici (oblaki, voda, ogenj, svetlo krpo in drugo). Prikaži fantazijo: voda ni le reka. Živa kava v krogu, curek vodnjaka, luža na mizi, pijača v kozarcu, kapljica, ki teče čezstekla
 • V območju, kjer želite oživiti sliko, označite puščice. Zapomnite si: čim krajši so, bolj realističen bo učinek.
 • Če je slika strogo nepremična, pustite mejne točke.
 • Trikotnik na dnu delovnega zaslona bo začel predogled vašega dela.
 • Rezultat svojega dela izvozite v pomnilnik pametnega telefona ali takoj na račun za družabna omrežja.
 • To je vse, kar živi fotografija je pripravljena.
 • Kako narediti slike z napisi? Za to se obrnite na stotine razpoložljivih mobilnih video urednikov, plačanih in brezplačnih. Prenesite sliko v živo v tej aplikaciji, poiščite funkcijo »Dodaj besedilo«. Vnesite opombo. Razvijalci ponujajo možnost prilagajanja velikosti, odtenka, spremembe pisave, premikanja slike.

  "Kinematograf"

  Vendar pa strokovnjaki in navadni uporabniki pravijo, da so žive slike veliko bolj realistične, če predhodnik ne bo fotografija, ampak video. Ta aplikacija bo pomagala, v mnogih pogledih, "Plotnagraph". Ta Cinemagraph je na voljo za pametne telefone priljubljenih platform - Android, iOS. Načelo njegovega delovanja temelji na dejstvu, da uporabnik "zamrzne" določene dele videa, jih naredi nepremične, na drugih področjih pa ostane gibanje. Na sliki je realistična, saj je resnična. Kje lahko poskusim? Svetloba skozi vodo, oblaki na nebu. Pustite gibanje množice, toda naredite nepomičnega protagonista. Zanimiv učinek prihaja z ogledalom: hkrati odstraniti osebo in njegov odsev. Junak slikese premika, pleše, pobere (tukaj je primer, kako narediti smešne slike). In v "Sinematografu" "zamrznemo" osebo ali njegov odsev. Strinjam se, da bo navdušil gledalce s tako nenavadnim mističnim učinkom.
  S premikanjem kamere navzgor in navzdol lahko oživite zid, kip, zgradbo. Seveda, da bi dosegli popolnoma realističen učinek, morate trenirati več kot enkrat. Toda glavna stvar je sama ideja.
  Strokovnjaki svetujejo, da se osnovni video posnetek za "Kinematograf" statično, nepremično, s pomočjo stojala. Kako narediti slike sami v tej vlogi, tudi začetnik bo razumel precej enostavno. Tukaj je kratka navodila:
 • Odprite program, postavite telefon na stojalo.
 • Fotoaparat naprave usmerite na motiv. Držite velik krožni gumb na zaslonu. Medtem ko držite prst, bo video posnet.
 • Pisanje prstov na zaslonu s tistimi deli slike, ki jih želite zapustiti "živi". Nastavite lahko debelino in prosojnost čopiča.
 • Kliknite "Finish", počakajte, da program obdeluje datoteko.
 • Fotografijo v živo lahko delite v družabnih omrežjih, shranite jo v pomnilnik pametnega telefona, pošljete v sporočilu prijateljem.
 • Live Photo na iPhoneu - kaj je to

  Še naprej razstavljamo, kako narediti slike z "živim" učinkom. Danes je mogoče ne le sedeti na njihovem ustvarjanju v urejevalnikih fotografij. Obstajajo pametni telefoni, ki so sposobni snemati slike v živo. Danes so vse naprave iPhone, začenši z modelom 6S, opremljenim s funkcijo 3D dotika (ločljivost tipk)prst na zaslonu) Razvijalci v aplikaciji Camera že dodajajo možnost »Live Photo«. Omogoča vam takojšnjo animacijo brez pretvarjanja fotografij v urejevalnike. Če imate takšen pametni telefon in še niste raziskali takšne čarobne funkcije, vam predlagamo, da se seznanite z načelom njegovega delovanja. Kliknete gumb "Live Photo". Naprava snema video v 15 sekundah do same slike in v 15 sekundah po njej. Navadna fotografija je obkrožena z dragocenim kontekstom, ki se je pojavil pred in po. V Galeriji lahko sliko v živo predvajate z dolgim ​​klikom na sliko. Zdaj tehnična stran. Fotografija »v živo« v telefonu ni videodatoteka. To je nenavadna kombinacija fotografskega in video dokumenta. Ta slika vključuje prekrivni okvir s 45 slikami. Ni težko izračunati, da jih naprava naredi s hitrostjo 15 slik na sekundo. Pomanjkljivost te možnosti je, da takšna fotografija "tehta" skoraj dvakrat pogosteje (saj združuje fotografije in videe). Še en minus: "Live photo" je dobra le za snemanje statične slike z nekaj majhnimi premikajočimi se predmeti v ozadju. Če na ta način snemate gibanje velikih predmetov, ljudi, živali v glavnem načrtu, potem je slika slaba kakovost in mastna.

  Kako ustreliti "Live Photo" na iPhoneu

  Kako narediti žive slike na iPhoneu, začenši z modelom 6S? Navodila so zelo preprosta:
 • Odprite "Fotoaparat".
 • Na vrhu zaslona aktivna možnost "Live Photo": krog z neujemanjem mora biti bel in rumen.
 • Pritisnite gumbzaklop - bel krog na zaslonu.
 • Urejanje, delo z možnostjo "Live Photos"

  Na napravah z iOS 11 in novejšim je možnost "Live Photo" samodejno dodana s strani razvijalcev funkcionalnosti "Gallery". Poleg tega so take možnosti na voljo v računalnikih z MacOS High Sierra in novejšimi različicami OS. To vam omogoča obrezovanje "Live Photos", odstranitev /prekrivanje zvoka, pretvorbo animacij z drugimi učinki. Pomanjkanje podatkov "Live Photo" je, da je njihov nenavaden učinek mogoče uživati ​​le na napravi, ki podpira tak učinek. To so naslednje:
 • Smartphone na iOS 9 in novejših.
 • Elektronske ure z WatchOS 2 in novejšimi.
 • Macintosh računalniki z OS X El Capitan in kasneje.
 • Kako se na drugih napravah prikaže "Live Photos"? Pojavijo se v obliki navadnih fotografij. Lahko jih tudi razdelimo v dve datoteki - fotografije in videe.

  Ustvarjanje animacij

  Pregledali smo, kako narediti slike z "živimi" učinki v aplikacijah. Zdaj pa se dotaknemo tudi virov, ki vam omogočajo, da hitro ustvarite "hife" (gif-slike). To je hitra sprememba slike, ki ustvarja za naše oči učinek gibanja, animacije. Najnovejša orodja so naslednja:
 • Picasion.com. Morate prenesti nekaj fotografij z majhno "težo" (manjše, boljše). Viri sami bodo naredili iz njih "diffku".
 • Gickr.com. Spletna stran deluje na podoben način. Če imate račun v storitvi Flickr, bo vir predlagal fotografiranje od tam in jih ne boste prenesli.
 • Gifninja.com. To spletno mesto vam omogoča, da v videoposnetku ustvarite »razlikovanje«. Slikalahko delite v družabnih omrežjih. Prav tako vir ustvarja za to kodo za vstavljanje v svojo spletno stran, ustvarja neposredno povezavo do slike.
 • Gifsoup.com. Kako dobro je to spletno mesto? Tukaj lahko ustvarite animacije iz videoposnetkov, objavljenih na internetu. Pomembna točka: za začetek se morate registrirati. Toda proces ustvarjalnosti je preprost: v posebnem polju navedite povezavo do videa, iz katerega želite ustvariti sliko. Brezplačna različica traja največ 15 sekund.
 • Gifyo.com. Omogoča vam ustvarjanje animacije "tukaj" in "zdaj" z uporabo spletne kamere. Naredite več posnetkov, iz katerih viri ustvarjajo eno »diff«.
 • Enostavna različica

  Seveda je proces ustvarjanja živih slik razburljiv. Ampak, pravijo, zakaj izumiti kolo? Če želite spremeniti svoj račun ali spletno mesto s podobnimi formacijami, se lahko obrnete na že pripravljene različice. Zlasti kakovostno strokovno delo bo najdeno na Tumblr, Pinterest. To so slike v živo in že pripravljene animirane slike z vsemi vrstami napisov za vsak okus in barvo. Takšno sliko je mogoče poslati in osebno sporočilo enega. Zdaj veste, kako ustvariti "živo" sliko v nekaj klikih na pametnem telefonu, z uporabo "Photoshop", z uporabo sredstev za ustvarjanje "gifok". Sodobni modeli iPhone vam pomagajo takoj dobiti "žive" fotografije s posnetkom predmeta. Poleg tega obstaja tudi preprosta možnost - uporaba dokončanih del mojstrov na priljubljenih virih.

  Sorodne publikacije