Pregled avdio sistema Logitech Z506

Logitech je zelo dobro znan v svetu računalniških naprav. V širokem asortimanu podjetij - igralnih blazinic, tipkovnic, mišk, spletnih kamer, igralnih plošč in celo akustičnih sistemov. O enem od teh zvočnikov in o tem bomo razpravljali v današnjem pregledu - to je model tipa 5.1 Logitech Z506. Podrobno bomo preučili značilnosti govorcev, kakovost njihovega zvoka, trenutno ceno in povratne informacije uporabnikov.

Opis

Najavljeni akustični sistem Z506 je bil leta 2010. Pravzaprav je začela prodajati. V tistem času je bila njegova cena približno 100 $, kar je v resnici 5,1 za sistem je zelo poceni. Skupna moč akustike je 75 W, vrh pa lahko doseže tudi 150 W. S takimi značilnostmi je sistem postal zelo priljubljen, kar mu je omogočilo, da se je držalo do danes. Ta model se še vedno ne prodaja samo v trgovinah, vendar se še vedno proizvaja v tovarni, vendar v majhnem številu, vendar je dejstvo dejstvo.


Pakiranje in komplet

Logitech Z506 se prodaja v srednje velikih kartonskih škatlah. Na embalaži si lahko ogledate podobo celotnega kompleta v zbirki, kot tudi spoznajo ključne značilnosti modela in preberete njegove glavne značilnosti. Pri oblikovanju ustreza barvam podjetja - belo in zeleno.
Na sprednji strani škatle lahko vidite ime podjetja in model Logitech Speakers Z506. V notranjosti polja bo uporabnik lahko zaznal komplet, sestavljen iz:
 • dveh čelnihsatelitov
 • Dva zadnja satelita.
 • Nizkotonski zvočnik.
 • Osrednji stolpec.
 • Komplet žic za povezavo.
 • Navodila.
 • Kupon za jamstvo.
 • Na splošno je celoten sklop standarden in precej skromen. Proizvajalec ni dal v škatlo nobenih dodatnih "buns" in bonusov.


  Oblika in videz

  Videz Logitech Z506 je dokaj preprost, a hkrati privlačen. Uporabljeni materiali so trdna plastika z nekaj mat zaključkom in MDF. Vsi stebri so izdelani iz plastike, MDF pa je subwoofer.
  Za začetek bi morali upoštevati satelit. Imajo precej zanimivo obliko - široko osnovo in ožji navzgor. Zvočnik se nahaja spredaj, z enim. Torej, od zgoraj, je tudi nekaj podobnega govorniku, žal pa je le del dekoracije. Velik plus zadaj, da so sprednji sateliti dolgi kabli, ki vam omogočajo, da postavite akustiko čim bolj udobno.
  Eden od čelnih satelitov je vodja "oddaljenega" podjetja s krajšim delovnim časom. On, mimogrede, tehta več kot drugi zvočniki in ima debel, večjedrni kabel. Na sprednji plošči so poleg zvočnika še gumb za glasnost, gumb za vklop in 35 mm priključek za slušalke. Vsi drugi priključki so tradicionalno nameščeni na zadnji strani nizkotonca. Logitech Z506 ima krmilnik za nastavitev nizkih tonov in celo vrsto RCA konektorjev na zadnji strani in 35 mm za povezavo satelitov na druga vezja.
  Kar zadeva sprednjo stran subwooferja, obstaja samo enaizhodna cev faznega pretvornika. Na vrhu ni ničesar, toda če pogledate navzdol na dno, lahko zaznate zvočnik nizkotonca, ki na žalost ni pokrit, tako da bo treba občasno očistiti prahu.
  Zadnji preostali element iz celotnega sistema je sprednji zvočnik. Ima skromno velikost, ima pa tudi dva zvočnika. Lahko ga postavite na dva načina - bodisi ga postavite na mizo ali polico, ali s pomočjo zložljivega držala z zadnje strani, obesite na okvir monitorja.

  Značilnosti modela

  Tip zvočniškega sistema Logitech Z506 - 5.1. Skupna moč sistema je 75 vatov, vrh pa lahko doseže 150 vatov. Frekvenčno območje je široko - 45-20000 Hz, kar v teoriji pozitivno vpliva na zvok. V zvezi z zmogljivostjo zvočnikov je subwoofer 27 Wattov, sprednji in zadnji sateliti so 8 Watts, osrednji zvočnik pa 16 Watts. Magnetna zaščita je prisotna povsod, kar je poseben plus za razvijalce.

  Kakovost zvoka

  Zvočniki Logitech Z506 imajo precej visoko kakovost zvoka. Bas je zelo jasen, zvok je gost in bogat. Povprečna frekvenca plovca je plavajoča, vendar na splošno ni nobenega nelagodja pri poslušanju. V zvezi z visokimi frekvencami pa morda niso dovolj, vendar se v splošnem ozadju ta pomanjkljivost preprosto izgubi.
  Če igrate z bas nadzorom na subwooferju, lahko dobite zelo zanimive rezultate in obenem najdete najprimernejši način za sebe. Prostornina sistema je zelo dobra, kar zadostujekatero koli stranko

  Recenzije in vrednost

  Acoustics Reviews podjetja Logitech Z506 kažejo, da sistem v celoti opravičuje svojo vrednost in dokazuje popolno kakovost zvoka. Vendar pa obstaja več pomanjkljivosti, ki vključujejo odsotnost nadzorne plošče, vsaj ožičene, nekoliko tesne žice in nezmožnost obešanja satelitov na steno. Če govorimo o trenutni ceni, potem v trenutku, ko lahko kupite zvočnike Logitech Z506 je lahko približno 5500 - 7000 tisoč rubljev. Torej, morda se zdi, da je nekoliko precenjeno, vendar je vsaj ta akustika vredna denarja in deluje za vseh 100%.

  Sorodne publikacije