Opis igre Borderlands 2 in Shift-kode

Borderlands 2 je strelec iz prve osebe z RPG elementi, kjer igralec vzame enega od šestih igralnih znakov in gre na nepozabno potovanje v iskanju neštetih bogastva. Borderlands 2 Shift Codes so koristen dodatek k igri, ki bo privlačna za vse igralce.

Plot

Pet let po tem, ko so prvi iskalci repozitorija uničili uničilca, je Pandora ponovno spustila senco tiranije. Tokrat so bili viri planeta zanima Krasnychik Jack - vodja podjetja "Hyperion". Namerava odpreti drugo skladišče in prebuditi spanjenega Eridijanskega bojevnika. Ugotovil je, da ga bo lahko obvladal tisti, ki bo prvega prebudil prvega. Na ta način bo Jack rešil problem z razbojniki na planetu tako, da bi jih uničil. Vendar se v skladišču ne skrivajo samo tujci, ampak tudi nešteto bogastvo, ki se razglaša za lov. Torej Pandora prihaja glavni liki v obraz štirih znakov, ki imajo edinstvene edinstvene spretnosti. Opremiti jih v Borderlands 2 Shift Codes je ena od pravih stvari. Prav tako potrebujete denar, ki ga lahko pobirate od padlih sovražnikov ali najdete v sefih in smetih.


Oprema znakov

Igra ima veliko število ponujenega orožja, vključno s pištolami, avtomobili, puškami, ostrostrelnimi puškami, puškami in RPG-i. Orožje lahko kupite, najdete v škatlah ali preprosto pobirate iz trupla. Vsa oprema v igri ima redkost, naraščajoče: bela, zelena, modra, vijolična, oranžna in biserna. Dako je odkritje prvega skladišča sprožilo val tujskega vira - Eridijo, se je v orožju znaka pojavilo orožje z erijanskimi učinki. Na primer, pištole ustrelil konice, samodejni stroji sproščajo plazemske naboje, in ostrostrelske puške ustreli odsevni žarki. Kode Borderlands 2 Shift vam bodo pomagale dobiti najboljšo kakovost opreme.


Šifre prestav in zlati ključi

Na začetku igre igralec prejme samo en zlati ključ, vendar ga lahko ustvarjalci igre in njihovo podporo za njihovo ustvarjanje popravijo. V Borderlands 2 se v glavnem meniju vnesejo Shift-kode, nato pa kliknete na zavihek "Advanced" in izberete različico Shift-kode. Ne smemo pozabiti, da se kode lahko aktivirajo samo enkrat, vendar imajo nekaj zlatih ključev.
Ni problemov, kako vnašati Shift Codes v Borderlands 2, če delate v skladu s tem navodilom. Ko kopirate kodo, jo morate prilepiti v posebno polje. Potem lahko začnete igro.
Zlati ključ lahko preživite le na lokaciji "Shelter", pred postajo, ki se hitro premika, kjer je posebna škatla. Vsakič se iz nje pojavijo naključne različice opreme: granate, pištole, ščiti itd. Edina stvar, ki ostane nespremenjena, je raven redkosti streliva, saj bo vedno vijolična, to je redka.
Ta poštni nabiralnik lahko odprete, dokler ključi ne potečejo in hkrati se porabi en zlati ključ.
Za Borderlands 2 Shift Codes Gold Keys lahko dobite iz igralne skupnosti ali prek skupin.socialnih omrežjih, kjer jih določajo sami razvijalci ali založniki iger. Če želite aktivirati naslednjo kodo za prejemanje zlatih ključev, se morate ponovno vrniti v glavni meni in ponoviti postopek.

Sorodne publikacije