Kako premagati Aldoina v Skyrimu

Skyrim je ena izmed provinc Tamriel, od koder se začne pot protagonista. Takoj, ko ga je poklical Sedoborody, je izvedel, da je zmajar - človek z zmajevo dušo. Takšni ljudje so imeli posebno darilo, ki je omogočilo uporabo TU'Rozuma - starodavnega jezika zmajev, ki daje moč krika, da bi osvojil svoje nasprotnike.

Začetek poti

Dovakin prvič sreča Alduina, ko protagonist poskuša izvršiti imperial. Potem bo igralec šel na eno od nasprotnih strani - brata Buri ali Imperial Legion. Po tem morate obiskati Wightran in slišati klic Sedoborodykh - modrecev, ki sledijo poti Voice. Na test so poslali protagonista, ki naj bi dobil Rig Yurgena za vetrovko.


Zanimiv razvoj dogodkov vodi protagonista, da preuči krik »čistega neba«. Z uporabo čisti pot iz muhavosti vremena. Ta krik pomaga, da Dovakin doseže modrega in najbolj modrega - zmaja partrankov. Pripove zgodbo o tem, kako najti način, kako premagati Aldoina.

Ancient Scroll

Najzanimivejša stvar je, da ni neposredne naloge za iskanje konvolucij, igralec bo moral pokazati izjemno modrost, da jo najde brez oznake na zemljevidu. Starodavni zvitek je pot v preteklost in sposobnost spreminjanja same tkanine vesolja. Ko ga zmaja najde, mora prebrati zvitek, kjer je bil Alduin premagan. Zastrupljanje preteklosti, protagonistspozna, da najbolj pogumni ne morejo narediti vtisa na "črva", zato je modri starejši vlekel zmaja v drugo obdobje. Glavni junak ni vedel, kako premagati Alduina, vendar je slišal krik, ki bi lahko podrl vsakega zmaja na tleh.


Bitka v Skyrimu

Po vrnitvi na ta svet se Dovakin in Alduin srečata v razburljivi bitki. Kako premagati Alduina v Skyrimu, je protagonist že vedel. Z uporabo "Dragonfly" jok, Dragonfly bo lahko napad zmaja na tleh, kar mu povzroča ogromno škodo. Po bitki pa Alduin ne umre, ampak gre v Sovngard za obnovo sil.

Sovngard

Na tem mestu vsi pogumni, pogumni in pogumni bojevniki, katerih hrabrost in slava ne poznajo meja, sanjajo o padcu. Dovakin bo moral priti do drugega zmaja z glasnim imenom Ovidiv. Partruns pomaga spoznati ime zmaja v obliki krika in povzroči kačo iskrenemu boju, da se nauči, kako premagati Aldoina. Najbolj primeren kraj za bitko je bil Wightran, kjer je imel prej izkušnje z zaporniki. Ko je bil Edward ujet, je delil skrivnost, kako premagati Aldoina. Drevni zmaj se napaja z dušami junakov sabljih, zato in ne more umreti, da bi ga trajno premagal, je treba iti v posmrtno življenje Boga iz Shore.
Za dostop do portala Sovgard je možen samo po zraku, zato Ovadvingu omogoča zmagovalcu, da se objame sam. V samem Sovngartu lahko vidimo, kako zlovešča megla ne dopušča potnikom, da bi prišli do Hall of Fame, vendar naš junak nesramežljivo deset. Po vstopu v dvorano sreča tri pogumne, ki so nekoč premagali zmaja.
Skupaj so se odločili, kako premagati Alduina na Skyrimu v Sovngarde. Ko pridejo iz Hall of Fame, vsi združijo svoje "Čistega neba" jokati, da bi odpravili meglo, ki jo je poslal zmaj. Potem moraš podreti in narediti odločen udarec.

Sorodne publikacije