Kako ubiti vlagatelje v temnih dušah 3

V računalniški igri Dark Souls 3 obstaja veliko zapletenih trenutkov, nivojev in šefov, ki jih ni mogoče prehoditi od prvega trenutka brez nekaj trikov in nasvetov. V tem članku bomo govorili o tem, kje jih najdemo, kako ubiti druga priporočila.

Zgodovina šefa

Ohranitelje brezna je ustvarila skupina nemrtvih in jih poimenovala legija. So privrženci aristokracije popotniškega brezna. Skrbniki so prisegli na vernost duši krvi, vendar je bila njena moč sčasoma izčrpana. Trenutno so stražarji izgubili svojo veličino in niso posebej nevarni. Poleg tega so bili ti znaki izpostavljeni brezno smrti in so v Citadeli Pharrón.


Kako najti?

Če želite najti mrtve jame Dark Souls 3, morate priti na mesto, imenovano Citadela Pharratha. Ni še tako lahko priti v šefa - celotno lokacijo bom moral raziskati, da bi gasil tri požare na različnih koncih. Šele po pojavu gašenja se bo odprla kamnita pregrada (lahko jo najdete v bližini enega od centrov na lokaciji). Na samem koncu vrat je prehod do šefa.

Potek bitke

Kot mnogi bitki s šefi, je boj s Varuhi brezna v Dark Souls 3 sestavljen iz več stopenj. Sprva se boste borili s prvim legionarjem - on je tisti, ki je glavni nasprotnik te bitke. Postopoma se bodo v areni pojavila še dva sovražnika z enako izgubo, vendar je prvo potrebno ubiti, tako da se bo štela zmaga nad šefom. Po prehodu prve faze bodo izginila še dva sovražnika, vendar obprva bo nova vrsta napada in dodatna škoda na ognju.


Taktike bitk

Da bi v temnih dušah hitro premagali vlagatelje brezna, je treba upoštevati določeno taktiko. Najprej morate pripraviti bojni ščit z zaščito pred požarom. Do takrat že dobite ščit Black Knight ali podobno - to je super. Napadi na šefa se lahko prekinejo, zato poskusite uporabiti protinapad. Drugič, morate preučiti vse napade sovražnika in zapomniti zaporedje, v katerem se uporabljajo. Bolj učinkovito je uporabiti dolga orožja proti mrtvim skrbnikom v Dark Souls 3. Tretjič, šef je preveč ranljiv za poškodbe strele - uporabite ga v bitki. V prvi fazi se ni mogoče boriti z dvema drugimi legionarji, vendar počakajte, da se vsi premagata. Vendar pa vam rezultat morda ne bo všeč, nasprotniki pa lahko sploh preusmerijo svojo pozornost na vaš lik, zato bo ves čas, ki ste ga porabili, ničen. Udari, ko je eden od nasprotnikov oddaljen od splošne skupine. S tem se zmanjša tveganje večkratne poškodbe. Počakajte, da se sovražniki preklopijo med seboj in se udarejo od zadaj. Proti udarcem se je mogoče izogniti, če se naučite šefovega gibanja na pamet. V drugi fazi, še posebej nevaren šef kreten. Meč sovražnika pušča oblak na tleh, ki eksplodira - izogibaj se mu čim dlje. Prevrni se in ponovno udariš po smrti. Samo na ta način lahko premagate sovražnika iz nekaj poskusov, ne da bi porabili veliko za tour

Sorodne publikacije