Kako prestopiti 498 stopnjo ("Gem Planet")

Če ste seznanjeni z igro "Planet Gems", v kateri je potrebno izdelati barvne kamne v vrstah, da bi dobili vrstice iste barve, boste verjetno vedeli, da se nekatere ravni v tej igri na prvi pogled zdijo neprehodne. Vendar pa ste lahko prepričani, da se lahko vsaka raven prečka, če je treba poskusiti razviti pravo taktiko. Ta članek bo približno 498 ravni. "Planet of Gems" je igra, v kateri je veliko levletov, in če ste že dosegli 498, potem morate imeti na zalogi veliko tehnik. Vendar pa niso dovolj, da jih je treba uporabiti. Torej, kako prenesti 498 stopnjo? "Planet Gems" vas bo zadovoljil z eno najtežjih ugank v igri.


Kaj je namen?

Kaj bo od vas zahtevala raven 498? "Gem Planet" je igra, v kateri ima vsaka raven svoje naloge, ki jih boste morali opraviti, da boste lahko nadaljevali z naslednjim. Toda v večini primerov boste omejeni s številom premikov. V tem primeru je treba razbiti 28 trdnih blokov ali 14 dvojnih trdnih blokov, da dokončate nivo in nadaljujete do naslednjega. Zdi se, da je to povsem možno, vendar je težava v tem, da vam na tej poti podate le trideset korakov. Kaj storiti? Kako prenesti 498 stopnjo? "Gem Planet" je projekt, ki bo zahteval precejšen delež logičnega razmišljanja in načrtovanja, zato je čas, da pogledamo, na kaj bi morali biti pozorni, če želite iti skozi to raven z vlaganjem vtrideset korakov.


Totem

Prva stvar, ki jo morate poskrbeti, so totemi. Na samem začetku igre jih lahko uporabite le v naključnih situacijah, ko lahko naredite določene kombinacije kamnov. Na tej ravni boste dobili pet zabojnikov, ki jih je treba napolniti z razdelitvijo draguljev v petih različnih barvah. Zato jih je treba uporabljati pravočasno in inteligentno. Ne poskušajte iti skozi raven, ne da bi pazili na toteme, saj so vaš glavni zaveznik in ne bi smeli biti slepi na kakršenkoli način, če res želite vedeti, kako prenesti 498 stopnjo. "Gem Planet" je igra, v kateri morate uporabiti vsako orodje, ki vam je na voljo, ker ta orodja nikoli niso podana tako.

Bloki z vrvmi

Če poskušate ugotoviti, kako prenesti raven 498 v "Planet draguljev", potem bodite pozorni na bloke z vrvmi, ki bodo sestavni del tega. To je nova ovira, ki jo morate naučiti učinkovito premagati. Če želite prekiniti ta blok in pridobiti dostop do dragulja, morate najprej uničiti vrvi in ​​to ni tako enostavno, ker boste morali aktivirati en blok trikrat: prvič, da odklenete eno vozlišče, drugič - za drugi, tretji - da bi uničil sam dragulj.

Dvojne ploščice

Kot smo že omenili, boste morali delati ne le z navadnimi, ampak tudi z dvojnimi bloki, in to se morate spomniti. Dvojni blokiimaš zlato barvo in če jo razneseš, potem ne bo dostopen, saj bo pod njim navaden blok. V tem primeru je težava v tem, da so na dnu takšnih blokov ločeni s črnimi luknjami, ki vam ne omogočajo učinkovitega reševanja problema. Torej ob prvi priložnosti uporabite totem na osrednjem gemstoneu v spodnji vrsti, tako da čimprej začnete uničevati spodnjo vrsto dvojnih ploščic in za njimi ter tiste ploščice, ki so skrite pod njim. Na žalost je ta stopnja v veliki meri odvisna od sreče in od tega, kako boste spuščali dragulje, če pa boste upoštevali te nasvete, boste močno povečali možnosti za zmago.

Sorodne publikacije