Potema v Skyrimu: kje najti in kako premagati kraljico volkov?

Kraljica Potema v Skyrimu je oseba, ki je skoraj legendarna. Ker je bila kraljica Wolfgang hkrati močan vodja, močan bojevnik in karizmatični diplomat, je imela tudi manično željo po prestolu. To jo je sčasoma pripeljalo do skrivnosti nekromancije, s posledicami dejanj Potemovega krošnjarja, s katerim se je soočil v sodobnem Skyrimu, ki je opozoril na strašno zlo, ki pride do Solydyda.

Začetek iskanja in kratki odlomki iz zgodovine

Njegov vzdevek je bil Potem, ko mu je bil predstavljen njegov dedek - cesar Uriel Septim. On je, gledal gibljejo otroka, je dejal, da je dekle spominja volka, pripravljen v vsakem trenutku, da hitenja na druge. Prihodnja kraljica je kasneje vstopila na mesto kralja Nanda Mantiarca, dala mu je sina in skupaj z njim prevzela prestol samoto. Ko je svet po smrti očeta Potema dal prestol svoje hčere starejšega brata, je kraljica Vovčica pripravila vstajo, ki je pritegnila ne samo Skyrim, ampak tudi Morrowind.


Po letih vojne je Potem v Skyrimu povzročil norost. Postala je bolj agresivna, težja in slabša. Zavezniki so jo zapustili po vrsti vojaških neuspehov in uspešnih poskusih, da bi pod svojo zastavo dadri in nemrtvi. Posledično je kraljica Potem v Skyrimu ostala z neživljenjskimi in več višjimi vampirji, njeno kraljestvo pa je postalo dežela smrti. Med dogodki TES V Skyrim se bo igralec soočil z dediščino psa kraljice-volka in jo ponovno premagal. Lahko začnete iskanje naPalača samote, kjer bodo od zmajarjev zahtevali, da vidijo, kaj se dogaja v jami "Volkova lobanja".

Človek, ki je vpil: "Volkovi!"

Da bi aktivirali nalogo, se morate pogovoriti s Falk Ohneboorodom. On bo prosil igralca, da se ukvarja z govoricami o "groznih ritualih", ki potekajo v jami "lobanje volka". Ljudski sam misli, da so prestrašeni kmetje vzeli le zaželeno za resnično in v resnici preprosto upravljajo medveda. Ko Zmajevnik še vedno najde jamo, se izkaže, da je poln okostij in zob. Na koncu lokacije je žrtveni salon, kjer se ljubitelji Potema trudijo poklicati in podrediti njen duh.


Nekromancerje je treba ubiti, bolje ali z napadom, brez zdravljenja ali tajnosti in čebule. Po tem se morate pogovoriti s Folkom in potnika bo preusmeril na Stewr v Dvorano mrtvih. Če se udarec s pismom iz Folka ni pojavil, lahko poskusite govoriti z njim ločeno. Obstaja verjetnost, da se bo iskanje začelo samostojno.

Kraljica-Wolfwolf se je zbudila

Arkejev duhovnik Stirr bo protagonistu povedal, da se je duh kraljice volkov prebudil, vendar potrebuje telo, ki bi se utelešilo. Najdete jo lahko v Skyrimu, Catamondih Potema, ki se nahajajo pod samoto. Tam se bo protagonist srečal z drauhangs in celo vampirji, na katerih telesih so ključi potrebni za dokončanje naloge. Poleg tega je lokacija izrecno sprožena, saj po smrti Potema nihče ni prišel sem. Na lokaciji je uganka -Vrtljiva vrata, ki jih je treba "zapakirati" z vzvodom v bližini. Pomembno je, da lahko vzamete trenutek, po katerem bo mogoče premagati oviro. Neposredno prehod ni zelo zapleten, lahko uporabite tajnost ali škodo iz oddaljene magije. Vendar pa pred igralcem čaka bitka s služabniki Potema in njenega lastnika.

Končna bitka

Ko zmagoviti človek doseže veliko dvorano v katakombah, se bo Potem dvignil v duhu in poskusil premagati igralca z magijo in številnimi nemrtvami. Ni vredno napadati samega kralja volka, na tej stopnji je neranljiva. Pomembno je, da čimprej ubijemo Drauhhe, sicer se duh preprosto "vrže" protagonista z zadrgami. Ko se ubije zadnji od mrtvih, se bodo vrata odprla v "prestolni sobi", kjer se nahajajo ostanki samega Potemye. Kraljica se delno manifestira v telesni obliki zaradi lobanje na prestolu. Zdaj je lahko napaden. Zelo težko je osvojiti Potem v Skyrimu. Je močan čarovnik, med bitko je nagnjena k klicanju gromoznih atronakov in napadu s strelo. Napoj izčrpanosti magije in rezerve sil na njem ne delujeta, kot tudi strupi. Težko je napasti, vendar je mogoče. Najboljša možnost bi bil agresivni napad z "Merwest Razor". Potem lahko v modri palači vzamete lobanjo in nagrado. Potem - zanimiva osebnost in zato to zanimivo iskanje. Skimmov "Potem" mod lahko spremeni svojo usodo, zaradi česar je iskanje še bolj zanimivo in večplastno. Lahko celo spremenite šefa in ga naredite močnejšega. V vsakem primeru, kot lokacija,in sama zgodba o kraljici-Wolfhoundu je zanimiv in sestavni del Lore.

Sorodne publikacije