"S. T. A. L. K. E. R: Klic Pripyata. Nenormalna aktivnost": raziskovanje terena z izboljšanim detektorjem - kako prenesti iskanje

Med prehodom čudovite igre "S T A L K E R: Call of Pripyat", lahko igralec opravlja ne samo glavne misije ploskve, ampak tudi veliko stranskih nalog. Zaradi njih je igra tako realistična, atmosferska in osupljiva. Eno takšno iskanje je nenormalna aktivnost. Raziščite območje z izboljšanim detektorjem - namenom iskanja.

Kdo naj se poteguje?

Pridobivanje naloge za preučevanje nenormalne aktivnosti je lahko od znanstvenika Hermana. Izkazalo se je, da so instrumenti znanstvenikov zabeležili čudno nepravilnost v bližini bunkerja - blizu starega hladilnega stolpa. Potrebujete izkušenega zalezovalca, ki se strinja, da gre tja in zbere več informacij o njej. Res je, da je to mogoče storiti le, če obstaja poseben napredni detektor.


Naloga se lahko izvede po izvedbi ankete "Anomaly Research" - spremstvu skupine zalezovalcev, ki so v približno petih velikih nepravilnostih namestili potrebno opremo.

Iščete izboljšan detektor

Za izvedbo iskanja "Nenormalna aktivnost" - raziskovanje terena z izboljšanim detektorjem "Svarog" - najprej ga morate najti. In za to ni tako preprosto, če ne veste, kje iskati. Na srečo lahko dobite detektor na več načinov. Če opravljate gangstersko nalogo Dark Business, lahko detektor izberete iz Hreben in Kuwald - iskanje stalkers. Po zaključku več nalog za znanstvenike, Degtyarev prejmedosežek "Research Fellow", po katerem Herman razkrije detektor "Svarog". Če Poplar preživi "Raziskovanje anomalij" in se njegova ekipa spremeni v raziskovalno skupino "Iskra", lahko napravo kupimo od njega.
Končno, najzanimivejši način za pridobitev naprave je prevzeti nalogo Sicha pri iskanju treh detektorjev in njihovem prenosu na znanstvenike. Po tem, ko jim je dal Novikov, ki dela v bunkerju, si opomore v Zatonu in čakal pol dneva, obiščite Skadovsk, počakajte, da se kamnolom konča in dobite želeni detektor.


Opravite naloge

Sedaj, ko major Degtyaryov ima želeno napravo, lahko teren z izboljšanim detektorjem raziščete - nenormalna aktivnost ne poteka nikjer. Oboroženi s "Svarogom", gremo proti hladilnemu stolpu, ki se nahaja severno od "Yanova". Ko se ji približamo, Degtyarev začne ujeti signale, ki prihajajo kot od nikoder - nekdo prosi za pomoč. Vzpnemo se do stolpa in dobimo detektor. Skoraj takoj vidimo, da je v zraku tekel prozoren mehurček s komaj bleščečo površino. Zdaj morate priti čim bližje (glavna stvar - ne padec navzdol) in počakajte nekaj sekund. Krogla utripa, nato pa samo razpoči, in iz nje se nekaj trupel vlije v obleke dolgotrajnih ljudi, z njimi pa tudi kup orožja in komplet za prvo pomoč. Zbiramo orožje in iščemo trupla. Ničesar zanimivega ne najdemo. Izjema je telo generala Tachena - resničnega ustanovitelja močne skupine "Dolg". Z njim ima CCPzapisnik o smrti. Iz nje je mogoče izvedeti, da je ločitev generala prišla v prostorsko anomalijo.
Potem ko je v njem preživel nekaj dni, je eden od moških znorel, ustrelil je več drugih in storil samomor. Tachenko, ki je naredil zadnji zapis, se je tudi sam ustrelil.

Nagrada

Določena nagrada za iskanje igre "Klic Pripyata" - "Nenormalna aktivnost" ni zagotovljena. Vendar pa je CPC že velik bonus, da ne omenjamo dobro ohranjenih strojev, ki so lahko donosni za prodajo. Ustanovitev KKP se lahko proda Sichu na Skadovsku, Shulziju ali Lokiju na Yanovu. Od te odločitve je odvisno, kakšen dosežek bo igralec prejel, kot tudi znesek plačila in do neke mere naslednja igra - od različnih znakov boste lahko slišali različne fraze, povezane s smrtjo Tachena in njegovih podrejenih. Zdaj, ko vemo, kako raziskati teren z izboljšanim detektorjem, je "nenormalno delovanje" enostavno.

Sorodne publikacije