Naloge v WOW "Flying balls": NPC, opis, izvedba

Jag ali Vin pravita, da je bila pravljica o Novi luni, da je oče kupil jajca. Ti predmeti niso preprosti, kroglice so očarljive. Če se vsaj enkrat napihnejo, jim nikoli ne bo dolgčas. Vendar pa je veter pokvaril vse načrte Jagyja in Vina za žogice in nekje v vlaku. Kot rezultat, žogice preletel skozi različne konce mesta.

Kdo daje

Različice nalog "Flying Balls" iz zavezništva in Horde niso zelo različne. Bili boste nagrajeni z različnimi baloni. Po zavezništvu morate najprej obiskati Vin, mladega draeneiko, in se nahaja na območju Stormwindove katedrale. Če igrate za Horde, morate obiskati Jagu, malega orka, ki živi v Dolini modrosti v Orgrimmarju.

Vino

Vino daje tudi "leteče žoge", draeneike, ki se nahaja na katedralnem trgu zavezništva v prestolnici Sturmgrad. Najdemo jo poleg svojega psa Dotti, nedaleč od svetilke, za skrivališčem Stormwinda.


Obožuje balone in zato poziva zaveznike, da pomagajo obrniti žoge, ki jih je izgubila zaradi vetra.

Pošteno polno

Dogodek se odvija na južnem delu otoka Mračne lune. Začne se ob prvi nedelji v mesecu ob treh zvečer in traja en teden. Po zaključku se igralci samodejno premaknejo z otoka na gozd Elwin ali Mulgor. Tukaj lahko izvajate WOW naloge, prejemate bonuse. Za vsako igro potrebujete žeton - valuto sejma, žetone. Lahko jih kupite od prodajalcev, ki se nahajajopo vsem svetu. Žetone in nagradne vstopnice je mogoče pridobiti iz enkratnih poklicev. To so posebni gostje, ki dajejo +5 veščin v stroki. Nagradne karte se lahko uporabijo za nakup živali, pohištva, predmetov, relikvij. Sejem je vrtiljak, ki povečuje izkušnje in ugled. Na sejmu so kupili čarobne krogle.


Dolina modrosti

Dolina modrosti - Grommaška trdnjava je bila prej tu. Tu je nekoč živel vodja Tral. Ko se je kataklizma začela, se je regija precej spremenila. Na primer, na nekaterih mestih se je vodostaj povečal, nastale so različne vrste rezervoarjev.
Na ogled so ruševine Grommash Hold, tauren lahko postavi svoje domove in uporabi to dolino za lastno uporabo. Dolina z zmaji na vzhodu povezuje, na zahodu, z Dolino duhov in Dolino moči na jugu. Kot v večini okrožij v Orgrimmarju, ima Dolina hotel, banko in dražbeno hišo.

Katedralni trg

Pred tem je imel ta kraj popolnoma drugačno ime, in sicer Sveto okrožje. Potem so ga imenovali okrožje katedrale. V Stormwindu se katedralski trg imenuje ne le tako, ampak v čast mogočni katedrali svetlobe. Ta stavba je največji in najlepši spomenik Svete svetlobe v Azerothu. Veličastna stavba je vidna iz katerega koli kota okrožja. Veličastna katedrala, ki jo vodi benediktinski nadškof, je še vedno središče svetovne religije. Torej, tukaj pride trener za paladina in duhovnika ter zdravnike.
Ta kraj je nedvomno eden najbolj prestižnih v mestu. Raje imajo tukajživi večina najboljših trgovcev in aristokracije mesta. Katedralski trg vključuje najboljše trgovine, pa tudi sedež za tako vplivne organizacije, kot je, na primer, "Silver Dawn". Območje je pomembno civilno središče, kjer se nahaja stavba mestne hiše in sirotišnice.
Če želite priti na Katedralni trg, se morate odpraviti severovzhodno od parka. Ali pa moramo iti severozahodno od nakupovalnega okrožja. Še en način na jugovzhodu okrožja Dneper.

Kako najti kroglice

Kako poiskati WOW "Rolling Balls" kje iskati izgubljeno? Krogle se lahko nahajajo v bližini tal, v modri coni naloge, lahko so v neposredni bližini in so lahko nekje v pasu Stormwind (Orgrimmar). Včasih so v predoru v severnem delu območja, včasih v Dolini modrosti. Najdete jih lahko tudi v Dolini žganih pijač ali v bližini kraja, kjer ste pravkar prejeli vaše iskanje. Nekateri igralci poročajo, da so žoge našli, ko so se premikali v hrbet Orgrimmarja.
V Stormwindu kroglice radi visijo blizu mostov, nedaleč od stavb. Najdete jih precej enostavno - svetijo na soncu, od vetra se odbijajo od tal navzgor in navzdol. Igralci so poročali tudi, da je najpogostejša lokacija žogic: v Stormwindu - blizu cest, in v Orgrimmarju - ravno nasprotno. Ko dobite iskanje, boste dobili navodila, da poiščete 5 balonov, ki so razvrščeni kot vetrovi. Tu je zemljevid, kjer krogi prikazujejo vse možne lokacije balonov v Stormwindu.
In na tem zemljevidu so označeni krogi lokacije balonov v Orgrimmarju. Lahko jih najdete tudi brez težav.
Zračne kroglice so na voljo po vsem Orgrimmarju ali Stormwindu. Prav tako so poročali, da so bili najdeni nedaleč od dreves. Licenca ladijskega poveljnika za to iskanje ni potrebna, saj se baloni lahko varno poberejo neposredno s tal.

Dokončanje

Ko stvari pripeljete do krivde ali Jaggea, se Quest "Flying Balls" zaključi, Jag ali Wine bodo pristali iz tal z baloni.
Počasi bodo vzleteli in kričali hkrati. Dobili boste legitimno nagrado - balon zavezništva ali Horde.

Sorodne publikacije